MacOS X: iPhone unlock met AnySIM

MacOS X: iPhone unlock met AnySIM discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) daar staat itunes niet tussen Althans (heb nog niet lang een Mac) ik kies dan bibliotheek maar er is geen mapje itunes (heb wel itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 03-10-07, 19:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

daar staat itunes niet tussen

Althans (heb nog niet lang een Mac) ik kies dan bibliotheek maar er is geen mapje itunes (heb wel itunes 7.4 (26)... is dat erg)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 03-10-07, 19:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vanilla Bekijk bericht
daar staat itunes niet tussen

Althans (heb nog niet lang een Mac) ik kies dan bibliotheek maar er is geen mapje itunes (heb wel itunes 7.4 (26)... is dat erg)
Ah als ik erop zoek in spotligt dan krijg ik wel een map in (mijn naam)>bilbliotheek>itunes

Maar in die map staat alleen itunes plug ins en die is leeg...
  #43  
Oud 03-10-07, 20:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Iemand die iets weet?
  #44  
Oud 03-10-07, 20:55
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

OOk niet bij je eigen naam schijf ?
  #45  
Oud 03-10-07, 20:56
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 175
Standaard

Download de oudere firmware hiervandaan: http://appldnld.apple.com.edgesuite....8_Restore.ipsw

Selecteer die vervolgens. Dit wordt overigens in de meeste tutorials (zoals die van HacktheiPhone.com Hack the iPhone - Featuring Mac and Windows instructions for modding. ) ook uitgelegd.
  #46  
Oud 03-10-07, 21:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

die file had ik al!

Het word ook niet zo'n blokje zoals hier http://www.hacktheiphone.com/gif/restore11.gif (ik gebruik nu iTunes 4.1)

Heb hem aan een windows machine gehangen en dan zie ik daar dat blokje wel!
Echter als ik dan restore (kan m dan ook kiezen) dan krijg ik uiteindelijk een fout...
  #47  
Oud 03-10-07, 21:19
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 175
Standaard

Dat klopt dat je dat blokje niet ziet, OS X pakt hem namelijk automatisch voor je uit. Als het goed is zie je een mapje 'iPhone1,1-1'. In die map staan die DMG-bestanden die je nodig hebt bij het restoren (je merkt vanzelf of je de goede geselecteerd hebt, anders accepteert iTunes 'm niet).
  #48  
Oud 03-10-07, 21:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

allebei pakt ie niet...

1.1.1 wel!
Dat is ook wat er op stond!
  #49  
Oud 03-10-07, 21:55
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 175
Standaard

OK, heb het zelf nog even geprobeerd door opnieuw te downloaden: klik rechts op de firmwarelink hierboven en selecteer dan 'Download Linked File As:'. Als het goed is krijg je dan een bestand met .zip-uitgang. Selecteer dit in Finder, druk op de Enter-toets en verwijder .zip van de bestandsnaam. Finder vraagt of je dit zeker weet (ja). Nu heb je het blokje staan.
  #50  
Oud 03-10-07, 23:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 66
Standaard

heb een probleem, via independence vraagt de hele tijd voor een directory.. hij zoekt de firmwarefiles... wie kan me helpen??
  #51  
Oud 03-10-07, 23:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marqw Bekijk bericht
heb een probleem, via independence vraagt de hele tijd voor een directory.. hij zoekt de firmwarefiles... wie kan me helpen??
Je hebt 1.0.2 gedownload? Zo ja dan moet je de iPhone.1_1 (zo iets zie je) gewoon selecteren! Als dit nog op je bureaublad staat kan je 'm daar vandaan halen!

Wees er wel zeker van dat je op je iPhone daadwerkelijk zelf 1.0.2 hebt staan!
  #52  
Oud 03-10-07, 23:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 66
Standaard

dank je vanilla,
ben nu verder, hij is de packages aan het uitpakken op de iphone.. dadelijk moet ik fugu laten lopen.. ben benieuwd...
  #53  
Oud 04-10-07, 00:22
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 25
Standaard

Vergeet niet in anySIM naar beneden te scrollen en op Apply (oid) te drukken. Ik heb daar 30min gewacht voor niets
  #54  
Oud 04-10-07, 00:27
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 279
Standaard

Weet iemand of ik any sim weer kan verwijderen van mijn iphone ? ben bang dat iemand erme gaat rotzooi als hij of zij met mijn iphone speelt
  #55  
Oud 04-10-07, 08:21
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Bimme met fugu kan je dat doen of als je via installer mobilefinder download kan je het rechtstreeks van de iPhone verwijderen.
  #56  
Oud 04-10-07, 14:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 66
Standaard

even een vraagje, mag ik anysim eraf gooien als ik die niet meer nodig heb (unlocked is gelukt).. zo ja, hoe doe ik dat... en verder, ik heb bijv die stocks niet nodig, hoe pas ik dat bureaublad aan
  #57  
Oud 04-10-07, 15:23
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Standaard

Download mobilefinder uit de installer app en je kunt vele dingen eraf gooien
  #58  
Oud 04-10-07, 17:01
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 312
Standaard

ik heb mijn iPhone werkend (muv de gsm functies).
Nu is mijn vraag of ik mijn adressenbestand al kan invoeren ofdat ik die kwijt ben als de hack van het Dev team uitkomt om een firmware 1.1.1. iPhone te unlocken (via AnySim).
  #59  
Oud 04-10-07, 18:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Als ik op activate druk bij iNdependence dan geeft hij uiteindelijk een error: error entering recovery mode.

Moet ik hem dan in recovery modus aansluiten want dat ontbreekt uit alle guides...
  #60  
Oud 04-10-07, 18:59
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nilles Bekijk bericht
ik heb mijn iPhone werkend (muv de gsm functies).
Nu is mijn vraag of ik mijn adressenbestand al kan invoeren ofdat ik die kwijt ben als de hack van het Dev team uitkomt om een firmware 1.1.1. iPhone te unlocken (via AnySim).
Ja, als je moet gaan restoren ben je straks alles weer kwijt, MAARRRRRRRR
als je je contacten synchroniseert met Adresboek op de Mac of Outlook onder Windows, dan kun je ze straks ook weer makkelijk nog een keertje syncen.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows XP: iPhone unlock met AnySIM Jeroen Archief 33 24-05-08 11:03
de 1.1.4 unlock methode (macos x & windows) truckdiver Unlock [archief] 202 10-03-08 18:22
AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone lemme201 Unlock [archief] 5 26-11-07 20:47
Windows: iPhone 1.1.1. unlock met AnySIM Fresh Unlock [archief] 40 28-10-07 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:09.