MacOS X: iPhone unlock met AnySIM

MacOS X: iPhone unlock met AnySIM discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Unlocken is supersimpel met OSX als je de (nederlandstalige) handleiding op dit forum even gebruikt. Ik heb er recent twee gehackt (met uitgangspunt firmware 1.0.2) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 10 October 2007, 11:10
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 38
Standaard

Unlocken is supersimpel met OSX als je de (nederlandstalige) handleiding op dit forum even gebruikt. Ik heb er recent twee gehackt (met uitgangspunt firmware 1.0.2) en dat ging perfect. Het enige is dat ik na gebruik van de handleiding nogmaals moest activeren met iNdependance. Dat is alles eigenlijk. Dus, volg:
http://www.iphoneclub.nl/iphone-faq/...anysim-unlock/
en doe eventueel nog een activatie nadien.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 16 October 2007, 00:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Limburg
Berichten: 70
Standaard

op het moment dat ik 1.0.2, restore downlaod, maakt hij op mijn mac er een map van, en dus geen programma, dit ondanks de extensdie.ipsw.
ik heb de hele dag eraan gewerkt, ik kom er niet meer uit. wie weet raad?
  #83  
Oud 16 October 2007, 10:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Friesland
Berichten: 59
Standaard

ik dacht dat je er gewoon .zipp achter moet zetten en dan uitpakken
__________________
Apple Macintosh SE, PowerBook, iMac 20" iMac 24", Newton, Apple TV, Base station, Time Machine, G5, Xserve, Raidsystem, iPhone 8 Gb, iPhone 16 Gb. and more to come.
  #84  
Oud 16 October 2007, 10:24
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

@marqw. Waarschijnlijk als jij restore download, pakt Safari automatisch uit. Dat kun je voorkomen door in de voorkeuren van Safari ergens een vinkje uit te zetten dat hij niet automatisch uitpakt.
Dan blijft de restoredownload in een zip.bestand ipv uitgepakt in mappen.
  #85  
Oud 16 October 2007, 17:42
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFoxx Bekijk bericht
@marqw. Waarschijnlijk als jij restore download, pakt Safari automatisch uit. Dat kun je voorkomen door in de voorkeuren van Safari ergens een vinkje uit te zetten dat hij niet automatisch uitpakt.
Dan blijft de restoredownload in een zip.bestand ipv uitgepakt in mappen.
Ik heb hetzelfde probleem...
Ook als het een .Zip bestand is.
Als ik het verander in .ipsw. Ik krijg dan een blokje met een iPod en een itunes logo

Weet iemand wat ik moet doen?
__________________
Student Commercile Economie

Laatst gewijzigd door Junior1986; 16 October 2007 om 17:47.
  #86  
Oud 16 October 2007, 17:57
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Als je wilt restoren via een macOSX
dowload hier de 1.02 restorefile en sla hem ergens op (in een zip-bestand). Ga nu naar iTunes en sluit de iPhone aan. Houd dan de ALT toets ingedrukt en klik op "herstellen". In het venster dat nu opent blader je naar het zojuist gedownloade zip.bestand en klikt op "herstellen". Nu installeer je 1.02. iTunes pakt vanzelf het zip-bestand uit.

Ik hoop dat je hiermee kan?
  #87  
Oud 16 October 2007, 18:20
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFoxx Bekijk bericht
Als je wilt restoren via een macOSX
dowload hier de 1.02 restorefile en sla hem ergens op (in een zip-bestand). Ga nu naar iTunes en sluit de iPhone aan. Houd dan de ALT toets ingedrukt en klik op "herstellen". In het venster dat nu opent blader je naar het zojuist gedownloade zip.bestand en klikt op "herstellen". Nu installeer je 1.02. iTunes pakt vanzelf het zip-bestand uit.

Ik hoop dat je hiermee kan?
Bedankt voor je snelle antwoord!

Heb het gedaan maar dan herstelt iTunes de hele iPhone naar fabrieksinstellingen...

Moet Alt de hele tijd ingedruk blijven btw?


Edit:
Het bestandje blijft gewoon zoals het was....
Kan nog steeds niet Jailbreaken


snap er niks meer van

Laatst gewijzigd door Junior1986; 16 October 2007 om 18:46.
  #88  
Oud 16 October 2007, 20:43
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Met Jailbreaken moet die zipbestand wel uitgepakt zijn. En dan selecteer je de map.
Dus een kopie maken van de zipbestand en zet deze op een andere plaats. Vervolgens pakt je die uit.
Zodra je gaat activeren en jailbreaken (ik neem aan met iNdependence) selecteer je de desbetreffende map (dus niet de map firmware, maar de map hoger).
En dan moet het wel lukken.

Veel succes
  #89  
Oud 16 October 2007, 20:52
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFoxx Bekijk bericht
Met Jailbreaken moet die zipbestand wel uitgepakt zijn. En dan selecteer je de map.
Dus een kopie maken van de zipbestand en zet deze op een andere plaats. Vervolgens pakt je die uit.
Zodra je gaat activeren en jailbreaken (ik neem aan met iNdependence) selecteer je de desbetreffende map (dus niet de map firmware, maar de map hoger).
En dan moet het wel lukken.

Veel succes
Ik heb een week 38 iPhone met 1.02 (zegt iTunes).
Ik gebruik inderdaad INdependence op MacOSX.

Heb de telefoon geactiveerd via INdependence.
Nu wi ik hem jailbreaken maar dit lukt niet omdat het te selecteren bestand niet geschikt is. Zie hieronder een afbeelding. Zo zien de bestanden eruit:

(zie bijgevoegde afbeelding)

Als ik via iTunes met alt en herstel klik dan wordt de hele telefoon naar fabrieksinstellingen gezet dus dat werkt ook niet...
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg foutfm6.jpg‎ (39,6 KB, 21x gelezen)
  #90  
Oud 16 October 2007, 21:41
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Utrecht / Amsterdam
Berichten: 183
Standaard

Nu moet je in dit scherm gewoon op Open klikken, dit staat helemaal goed nu. Je hoeft geen bestand te selecteren, de map is voldoende (NIET de 'firmware'-map) selecteren.
  #91  
Oud 16 October 2007, 21:54
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 24
Standaard

Het is al gelukt!

Een goede tip: wanneer je problemen ondervindt:
iPhone helemaal herstellen naar de oude instellingen en opnieuw proberen.

Laatst gewijzigd door Junior1986; 16 October 2007 om 22:27.
  #92  
Oud 16 October 2007, 22:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Erpe-Mere
Berichten: 29
Stuur een bericht via MSN naar Vasilli
Standaard

Hallo
Ik heb normaal eind deze week mijn nieuwe iphone met versie 1.02.
Wat moet ik dan eerst doen?
Upgraden naar1.1.1 via itunes?
Dan jailbraiken met independence? maar ik heb windows en dit is voor mac hoe werkt dit dan?
En stap 3 dan de laaste anysim gebruiken die net uit is?
Zijn dit de correcte stappen en kan iemand me vertellen hoe ik die independence kan gebruiken op windows en of ik na anysim al kan bellen en smsen of moet die baseband ook nog gedowngrade worden.
Vriendelijke groet
  #93  
Oud 16 October 2007, 23:17
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 24
Standaard

Stuit nu op het volgende probleem:

anySIM zegt op het einde:
Unlock Failure
Couldn't locate bytes to pach

Wie weet wat ik moet doen?
  #94  
Oud 16 October 2007, 23:23
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Op het forum of via Google zoeken op die foutmelding?
  #95  
Oud 17 October 2007, 01:53
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dan is je simunlock wel gelukt
  #96  
Oud 17 October 2007, 23:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 31
Standaard

*****, Ik had een 1.02 en heb per ongeluk geupdate naar 1.1 kan ik hem nu weer hacken zoals eerst?
  #97  
Oud 18 October 2007, 16:06
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2007
Berichten: 50
Standaard

Ik heb een 1.0.2, kan ik nu het beste deze guide volgen: http://www.iphoneclub.nl/iphone-faq/...anysim-unlock/

Of eerst upgraden?
  #98  
Oud 20 October 2007, 19:15
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: Zaandam
Berichten: 4
Standaard Kan geen verbinding maken met Fugu

Ls,

Ik heb de hele procedure dooropen en alles werkt. Behalve connecten met Fugu (of transport) Ip adres, root en poort 22 ingevuld zoals in handleiding staat. Werk met mac OSX. Ook de terminal regel ingevoerd en alles van Itunes uitgezet.
Heeft het er wellicht mee t emaken dat ik per ongeluk heb geflashed naar 1.1.1. en daarna weer gedowngrade naar 1.0.2? Zo nee, hoe kan ik dan applicaties, en belangrijker AnySim< op mijn iPhone krijgen...

Erwin
  #99  
Oud 20 October 2007, 19:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Berichten: 31
Standaard

Als je geupdate hebt naar 1.1.1 moet je je baseband downgrade.
  #100  
Oud 20 October 2007, 19:51
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Locatie: Zaandam
Berichten: 4
Standaard

Wat is dat en hoe doe ik dat?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows XP: iPhone unlock met AnySIM Jeroen Archief 33 24 May 2008 11:03
de 1.1.4 unlock methode (macos x & windows) truckdiver Unlock [archief] 202 10 March 2008 18:22
Handleidingen:Unlock 1.1.2 (MacOS X) djoxid Wiki - Handleidingen (Archief) 184 29 January 2008 11:59
AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone lemme201 Unlock [archief] 5 26 November 2007 20:47
Windows: iPhone 1.1.1. unlock met AnySIM Fresh Unlock [archief] 40 28 October 2007 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:42.