iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Iphone wordt in restore mode niet gezien door itunes/independence (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/6326-iphone-wordt-restore-mode-niet-gezien-door-itunes-independence.html)

renzie 02-02-08 10:00

Iphone wordt in restore mode niet gezien door itunes/independence
 
Ik ben gisteravond slachtoffer geworden van een mislukte upgrade naar 1.13. mijn Iphone is er nog 1 van het eerste uur. (1.01) welke geupgrade was naar 1.12. ik heb hem toen via itunes gerestored naar firmware 1.02 en daarna direct weer via itunes naar 1.11, de jailbreak uitgevoerd en toen geupgrade naar 1.12, gejailbreaked en toen anysim 1.21 uitgevoerd. na een paar minuten freezde de installatie van anysim en kreeg ik een zwart scherm met apple logo waarop te zien was dat de iphone probeerde te booten. maar ook daarin bleef hij hangen.

Als ik nu de power en home button ingedrukt houdt krijg wel het scherm te zien dat hij in restoremode staat (itunes logo en stekkertje) maar itunes noch idependence zien de iphone.

wiw kan mij helpen? had ik op enig moment moeten verginizen? is daarom anysim vastgelopen? hoe kan ik itunes/idependence de iphone weer laten zien? (werk op een mac, maar heb daar ook windows op)

renzie

renzie 02-02-08 10:18

Inmiddels heb ik hem na een tip om een andere usb poort te proberen weer met itunes verbonden gekregen en naar 1.11 gerestored. als ik hem nu gejailbreaked heb, moet ik dan nog eerst verginizen via de installl.app alvorens naar 1.12 te upgraden?

renzie


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:38.