Customize en Installer.app-icoon verborgen en nu?

Customize en Installer.app-icoon verborgen en nu? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemorgen, Mijn vrouw heeft nu ook een Iphone, en sinds gisteren werkt kan deze nu ook bellen met een Xsim. Afijn, ik had er Customize ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 02-02-08, 13:11
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard Customize en Installer.app-icoon verborgen en nu?

Goedemorgen,

Mijn vrouw heeft nu ook een Iphone, en sinds gisteren werkt kan deze nu ook bellen met een Xsim. Afijn, ik had er Customize opgezet om wat niet-gebruikte iconen te verwijderen en nu heeft zij in een opschoonenthousiasme zowel het installer-icoon as ook het customize-icoon verwijderd;

gevolg: ik heb geen idee meer hoe ik nu customize weer op kan starten om de iconen weer terug te krijgen..

wie o wie heeft een oplossing?

Extra info:

UK Iphone
firmware/software: 1.1.2.
unlocked met Xsim

Laatst gewijzigd door sjempie; 02-02-08 om 13:14.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-02-08, 13:15
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.029
Standaard

Even Customize downloaden op je PC, via SSH inloggen op je iPhone, Customize weg gooien de nieuwe erop zetten, iPhone rebooten Voila! Nu kan je als het goed is Customize weer gebruiken om installer weer zichbaar te maken!

Greetz, Stiruam
  #3  
Oud 02-02-08, 13:18
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Even Customize downloaden op je PC, via SSH inloggen op je iPhone, Customize weg gooien de nieuwe erop zetten, iPhone rebooten Voila! Nu kan je als het goed is Customize weer gebruiken om installer weer zichbaar te maken!

Greetz, Stiruam
Even een dummy vraag :

Hoe log je in via ssh op je Iphone? ik ga in elk geval al even zoeken war ik customize naar mijn macje kan downloaden
  #4  
Oud 02-02-08, 13:23
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.029
Standaard

Kijk via dit programma kan je dit makkelijk doen!

https://forum.iculture.nl/f1/ip...92-winscp.html

Zorg wel dat je iPhone op Wi-Fi zit, en soms wil hij wel eens als hij op autolock gaat de verbinding verbreken. Zet dus autolock op off!

Suc6

Greetz, Stiruam
  #5  
Oud 02-02-08, 13:28
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

moet nu helaas weg maar ga het straks proberen, tnx voor de tips!!

nog emer tips zijn natuurlijk welkom
  #6  
Oud 02-02-08, 13:29
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.029
Standaard

Yoyo ik ben benieuwd

Greetz, Stiruam
  #7  
Oud 03-02-08, 16:06
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

Via SSH Customize verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar helaas komt het icoon van customize nog niet in beeld. Wellicht heeft de Iphone de instellingen van de oude customize onthouden?

is hier een oplossing voor?
  #8  
Oud 03-02-08, 16:16
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Via ssh Customize starten is niet mogelijk?

cd /Aplications/Customize.app
./Customize
  #9  
Oud 03-02-08, 16:36
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Faithz Bekijk bericht
Via ssh Customize starten is niet mogelijk?

cd /Aplications/Customize.app
./Customize
Ik installeer nu via ssh via independance. Welk programma zou ik kunnen gebruiken op customize vanaf de mac te starten?
  #10  
Oud 03-02-08, 20:27
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

Ondanks het weggooien van customize en het weer opnieuw installeren van Customize heeft er helaas niet voor gezorgd dat het customize weer zichtbaar is. Het zelfde geldt voor het install.app icoon.

Ik wil liever niet het hele proces van down en upgraden van de firmware uitvoeren want dit zou toch op te lossen moeten zijn? zou het niet net als in windows iets zijn als het aanpassen van een " registersleutel" waardoor het icoon weer zichtbaar wordt??

wie kan mij helpen?
  #11  
Oud 03-02-08, 20:30
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjempie Bekijk bericht
Ik installeer nu via ssh via independance. Welk programma zou ik kunnen gebruiken op customize vanaf de mac te starten?
SSH dus.. stond toch op je iPhone?
  #12  
Oud 03-02-08, 20:34
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

ssh staat inderdaad op de Iphone, maar hoe krijg ik het dan voor elkaar om customize dan echt te starten? in welk programma (op mijn mac) moet ik op welke plek welk commando klikken om customize op te starten?

dit geeft weer hoop
  #13  
Oud 03-02-08, 21:03
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Probeer dan eens verbinding te maken via putty of fugu en dan:

cd /Aplications/Customize.app
./Customize

Kan het zelf niet testen
  #14  
Oud 03-02-08, 21:19
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

ik zit intussen in het terminal-vernster ingelogd op mijn iphone maar weet niet hoe ik verder " terug" kan gaan naar een directory-laag terug..

ik lijk namelijk dieper in de directorystructuur binnen te komen als ik inlog op de iphone

ik zoek dus naar net zo'n commando als vroeger in dos om een directory terug te gaan: cd..
  #15  
Oud 03-02-08, 21:23
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

als ik probeer in de applications-directory te komen via terminal krijg ik de volgende melding:

# cd /applications/customize.app
cd: no such file or directory: /applications/customize.app
# pwd
/var/root
#

je ziet dus dat ik in /var/root zit en moet zitten in /applications/customize.app

?
  #16  
Oud 03-02-08, 21:23
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Edit

En cd Applications? Hmm zal ook wel niet werken.

Laatst gewijzigd door Faithz; 03-02-08 om 21:25.
  #17  
Oud 03-02-08, 21:29
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Werkt cd ..

dus met spatie?
  #18  
Oud 03-02-08, 21:29
sjempie's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 89
Standaard

dat lukt dus ook niet... vaag, heb wel het gevoel in de buurt te zijn...
  #19  
Oud 03-02-08, 21:30
Kaspers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: 058
Berichten: 154
Standaard

Als je Finder.app erop hebt staan launch je vrij simpel Customize weer..
__________________
  #20  
Oud 03-02-08, 21:30
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 110
Stuur een bericht via MSN naar Faithz
Standaard

Mijn vorige post ook getest?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Customize installer / source rogiervisserfotografie Jailbreak apps en thema's 3 18-02-08 02:14
Customize icoon kwijt? Faithz Archief 2 27-01-08 16:26
[1.0.2] Installer verborgen door uninstall SummerBoard zelfweten Jailbreak apps en thema's 7 09-11-07 20:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:41.