iphone vastgelopen zonder aanwijsbare reden...

iphone vastgelopen zonder aanwijsbare reden... discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey guys, heb een Iphone met turbosim en 1,1,2 die gewoon vastgelopen is... reset helpt niet. krijgt appeltje met soms een draaiend wieltje en na ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 February 2008, 22:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 7
Standaard iphone vastgelopen zonder aanwijsbare reden...

Hey guys,

heb een Iphone met turbosim en 1,1,2 die gewoon vastgelopen is...
reset helpt niet. krijgt appeltje met soms een draaiend wieltje en na enkele minuten zwart scherm en terug het appeltje steeds weer....

iemand een idee hoe ik hem terug aan de praat krijg?

thanks !
een btw : superforum hier...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 February 2008, 22:47
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 506
Standaard

Welke "reset" heb je gedaan, enkel de aan\uit knop langer ingedrukt gehouden of ook in combinatie met de homebutton?
  #3  
Oud 4 February 2008, 22:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 7
Standaard

beide... aan uit knop en in combinatie met home button..

komt steeds terug op het appeltje en dan niets meer...

thanks alvast...
  #4  
Oud 4 February 2008, 22:55
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 506
Standaard

Probleem blijft zich herhalen? kun je 'm aansluiten op de computer en komt er een reactie van iTunes? werk je met windows of Mac? wat was je met iPhone aan het doen toen het probleem zich voor het eerst voordeed?

Laatst gewijzigd door Celf; 4 February 2008 om 22:57.
  #5  
Oud 4 February 2008, 23:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 7
Standaard Iphone vastgelopen

aan het surfen via Wi-Fi, geruime tijd zonder problemen.

het enige dat ik kan zeggen dat ik via het programma Itoggle (een beheerder van je verbindingen) de connectie met Proximus uitschakelde...
maar heb zeker een half uur gesurfd enz, zonder problemen... batterij was ook nog vol...

heb een Macbook Pro

als ik hem aansluit op Itunes, komt de iphone erin, kan zelfs synchroniseren, ook al blijft het appeltje erop staan...
  #6  
Oud 4 February 2008, 23:17
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 506
Standaard

Da's een hele vreemde situatie. Je zou verwachten (met dat appeltje in beeld) dat het OS niet volledig is opgestart maar klaarblijkelijk is het volledig functioneel. Ik ben even overvraagd...sorry. Ik zal 'ns gaan bladeren bij Hackint0sh.org
  #7  
Oud 4 February 2008, 23:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 7
Standaard Iphone vastgelopen

super ! alvast bedankt !

alle hulp is meer dan welkom... heb ook al wat rondgekeken, maar verder dan resetten met aan/uit knop en home button ben ik niet gekomen...

Groeten,

S
  #8  
Oud 4 February 2008, 23:31
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 506
Standaard

Ik heb 'ns wat rondgekeken bij hackint0sh.org ze hebben ook een hardware sectie.

Waarschijnlijk ken je deze site al. Ik kom daar gelijksoortige (niet identieke!!) problemen tegen en een restore vanuit de DFU mode kom ik als oplossing tegen.

Alvorens dat te doen (zie wiki....en let op dat je geen FW 113 update vanuit itunes doet) kun je misschien even wachten of meer ervaren leden een suggestie hebben.
  #9  
Oud 4 February 2008, 23:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Antwerpen
Berichten: 7
Standaard Iphone vastgelopen

ja, kende ik al... maar geen pasklare oplossing...

Restore kan ik natuurlijk wel doen, maar kan zelf niet unlocken/jailbreaken...

dus dan heb ik nog steeds een iphone waar ik niets mee kan...

toch al bedankt voor je moeite..

Grtz,

S
  #10  
Oud 5 February 2008, 11:42
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 13
Standaard

bedankt voor mij werkte de reset + homebutton...
  #11  
Oud 5 February 2008, 12:00
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Berichten: 130
Standaard

Waarschijnlijk zit hij in de recoverymode. Probeer hem daar eens uit te halen met ibrickr!
  #12  
Oud 6 February 2008, 11:05
Ruard's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar Ruard Stuur een bericht via Skype™ naar Ruard Send a message via twitter to Ruard
Standaard

Help,

Mijn iPhone is vast gelopen probeerde een mail te openen en toen bleef hij hangen. kon na hem uit te zetten de iPhone wel weer gebruiken maar elke keer dat ik nu op mijn mail druk loopt hij weer vast.

Ik heb de account al verwijdert maar dit helpt niet ook al weer een keer toegevoegd helpt niet. Ik weet niet meer wat ik moet doen.

Ik hoor het graag
  #13  
Oud 8 February 2008, 00:20
aschwin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 15
Standaard

Mijn Iphone is zojuist ook vast gelopen, had deze op firmware 1.1.3 (DEV-team methode). Was aan het deinstaleren, springboard bleef hangen, dus reset met home en resetknop. Nu blijft de iphone hangen met het appeltje en de laadcirkel overelkaar heen, na 5 min "schrikt' het en gaat het weer laden. Verder dan dat komt het niet, ook in Itunes zie ik deze niet.

Hierna heb ik op pc ibrickr gebruikt, en kon ik weer verder spelen.

Laatst gewijzigd door aschwin; 9 February 2008 om 02:49. Reden: opgelost
  #14  
Oud 8 February 2008, 10:38
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 92
Standaard

lijkt wel een virus!
vanmorgen ook een vastloper: op het moment dat ik over de grens reed, en dus overschakelde van provider wilde ik net de de instellingen wijzigen voor het aanzetten van de EDGE. (waarschijnlijk twee acties gelijktijdig dus)
De iphone stond vast en heb ik met home, home en reset weer beeld gekregen:
eerst apple teken en vervolgens het aansluit-met-itunes scherm.
Op mn pc geeft itunes de bijgevoegde melding.
Wat nu?
gr
H

8gb usa 1.1.3 van dev team

Laatst gewijzigd door harrys; 19 January 2011 om 14:31.
  #15  
Oud 8 February 2008, 10:47
Ruard's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 28
Stuur een bericht via MSN naar Ruard Stuur een bericht via Skype™ naar Ruard Send a message via twitter to Ruard
Standaard

Oke,

apple en een virus?? maar hoe los ik dit nu op??

iemand een idee??
  #16  
Oud 8 February 2008, 10:50
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 92
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door harrys Bekijk bericht
lijkt wel een virus!
vanmorgen ook een vastloper: op het moment dat ik over de grens reed, en dus overschakelde van provider wilde ik net de de instellingen wijzigen voor het aanzetten van de EDGE. (waarschijnlijk twee acties gelijktijdig dus)
De iphone stond vast en heb ik met home, home en reset weer beeld gekregen:
eerst apple teken en vervolgens het aansluit-met-itunes scherm.
Op mn pc geeft itunes de bijgevoegde melding.
Wat nu?
gr
H

8gb usa 1.1.3 van dev team
voor mij heeft zojuist ibrickr de oplossing gegeven.
was eigenlijk heel eenvoudig: herstellen! en zolang het beeld rood blijft ben je ok.
gr
H
  #17  
Oud 8 February 2008, 14:38
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Mss hier eens kijken?

https://forum.iculture.nl/f14/i...op-scherm.html
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #18  
Oud 9 February 2008, 02:44
aschwin's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht

Bedankt dit werkt!
  #19  
Oud 9 February 2008, 04:10
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

graag gedaan
  #20  
Oud 25 February 2008, 02:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: TIlburg
Berichten: 31
Standaard

ik starte een progamma op en toen kwam dat rondje dat aan het laden was(hetzelfde ding als je hem uitzet) toen kreeg ik me thema die ik normaal had zonder icoontjes oftewel het normale achtergrond, dat vond ik raar dus toen deed ik hem op de lock button en toen unlockte ik me scherm en kreeg ik nogsteeds het zelfde, als ik 2x op de home button druk dan ga ik gewoon naar me ipod en als er iemand beld kan ik gewoon opnemen. links boven staat nu ook ipod heel raar, heb hem uitgezet heb me sim eruit gehaald heb hem gereset via de homebutton heb hem aan me ibook gesloten maar niks helpt! hoop dat iemand weet wat ik zou kunnen doen
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Reden om op te sturen? jaricrime iPhone algemeen 5 23 February 2011 00:37
Reden voor ontwikkelen iPhone sukk1e Ontwikkelen voor iOS 2 8 July 2010 17:50
iPhone 2G gaat zonder reden uit. macthijn iPhone algemeen 1 25 May 2010 16:55
iphone stuk, na 1 week zonder reden? vonneke iPhone algemeen 9 13 November 2009 21:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:55.