//

van iTunes 1.1.3 terug naar Jailbraked versie

van iTunes 1.1.3 terug naar Jailbraked versie discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) All, Toen ik gisteren een third party app installeerde liep alles vast. Uitschakelen lukte niet meer, dus greep ik naar de power-homebutton combinatie. Ik kon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 05-02-08, 10:25
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard van iTunes 1.1.3 terug naar Jailbraked versie

All,
Toen ik gisteren een third party app installeerde liep alles vast.
Uitschakelen lukte niet meer, dus greep ik naar de power-homebutton combinatie.
Ik kon niets meer en moest dus herstellen vanaf iTunes.

Na veel forums te hebben gelezen iPhuch en shift/option-restore geprobeerd, maar niets blijkt te werken zowel op MacBook als op PC

Wat moet ik doen? Alle hulp is welkom


Greetz,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-02-08, 12:37
Simple Simple is offline
• iOS 14.2
• iPadOS 14.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 45
Standaard

Krijg je op de telefoon een melding dat je hem aan iTunes moet hangen?

Als dat niet werkt dan zou je kunnen proberen of je met Independence (beta versie als je iTunes 7.6 hebt) hem uit deze toestand kan krijgen.

Anders zou je nog kunnen proberen de iPhone aan de Macbook zetten en dan de twee knoppen ingedrukt houden, dan zou je een melding moeten krijgen dat iTunes een telefoon heeft gevonden die gereset moet worden (of zoiets) Dan zou je vanaf hier weer helemaal opnieuw moeten beginnen met 1.1.1 jailbreaken 1.1.2 enz enz.

Succes

Simon
  #3  
Oud 05-02-08, 12:54
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard

dat is het punt.
Independence pakt 'm niet met een foutmelding dat er 1.1.3 op staat, en via iTunes geeft ie direct na het uitpakken een foutmelding met foutcode (1)
  #4  
Oud 05-02-08, 12:59
Fresh Fresh is offline
• iOS 12.1.1
• 12.1.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door danema Bekijk bericht
dat is het punt.
Independence pakt 'm niet met een foutmelding dat er 1.1.3 op staat, en via iTunes geeft ie direct na het uitpakken een foutmelding met foutcode (1)
Misschien heb je hier iets aan:
https://forum.iculture.nl/f1/ip...9-windows.html
  #5  
Oud 06-02-08, 07:59
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard

Ok ik heb 'm nu aan de praat met 1.1.2 maar hoe krijg ik de telefoonfunctie aan de praat?

Anysim zegt bij 1.1.1 dat ie de telefoon niet kan unlocken
en bij 1.1.2 loopt ie op een gegeven moment vast

Baseband: 04.03.13_G
Firmwareversie: iBoot-204.2.9
Build: 3B48b


Alvast bedankt,
  #6  
Oud 06-02-08, 08:21
macfreaker's schermafbeelding
macfreaker macfreaker is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 14.0 beta
• iPadOS 14.0 beta
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Anysim zegt bij 1.1.1 dat ie de telefoon niet kan unlocken
en bij 1.1.2 loopt ie op een gegeven moment vast
Baseband: 04.03.13_G
Firmwareversie: iBoot-204.2.9
Build: 3B48b
Bij deze versie moet je een xsim gebuiken.Is alleen bij bootloader 3.9 of lager dat je met anysim kan werken.
  #7  
Oud 06-02-08, 08:30
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard

hoe werkt dat precies? geloof me, ik ben een rookie op dit gebied
  #8  
Oud 06-02-08, 21:05
Simple Simple is offline
• iOS 14.2
• iPadOS 14.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 45
Standaard

xsim kopen, kan bij een mede forum lid, zoeken bij sim inkoop actie.
xsim op je eigen simkaart plakken, in je iphone schuiven, bij versie 1.1.2 iworld via de installer op je telefoon zetten, via iworld nederland selecteren en bellen maar. Hierna kun je iworld weer uninstallen.
Ga je verder naar versie 1.1.3 hoef je iworld niet te gebruiken
  #9  
Oud 06-02-08, 21:13
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard

Ik heb al turbosim maar het blijft maar niet lukken.
Ik krijg steeds weer de melding:

Incorrect SIM
This iPhone must be used with an approved SIM.
  #10  
Oud 06-02-08, 21:39
Simple Simple is offline
• iOS 14.2
• iPadOS 14.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 45
Standaard

Je hebt toch al een keer op 1.1.2 gezeten?
Welke versie heb je eigenlijk?
  #11  
Oud 06-02-08, 21:46
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard

ik ben teruggegaan naar 1.1.1 via iTunes
*#307# methode
Appsnapp van jailbreakme.com
updaten naar 1.1.2 via iTunes
jailbreak.rar uitgevoerd
en iWorld via installer
Nederland gekozen maar hij blijft 'm weigeren

ik snap er niks meer van, ik bedoel hij heeft het gedaan op 1.1.2, zelfs op 1.1.3
  #12  
Oud 06-02-08, 21:59
Simple Simple is offline
• iOS 14.2
• iPadOS 14.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 45
Standaard

Je hebt de eerste keer dat je naar 1.1.3 bent gegaan dit toch niet gedaan via iTunes? Want dan kan je bootloader veranderd zijn.
  #13  
Oud 06-02-08, 22:04
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard

nee, de eerste keer dat ik naar 1.1.3 ging heb ik de update van devteam gedaan.

een paar weken later ging die iTunes 1.1.3 er overheen ivm die restore.

Maar het kan toch niet dat m'n TurboSIM ineens niet meer werkt?
  #14  
Oud 06-02-08, 22:15
Simple Simple is offline
• iOS 14.2
• iPadOS 14.2
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 45
Standaard

En als je nog een keer helemaal opnieuw begint?

Anders zou je toch verder op het forum moeten zoeken wat er gebeurt als je de update via itunes doet.
  #15  
Oud 06-02-08, 23:17
macbook macbook is offline
 
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 1
Standaard

Ik heb dit zelfde probleem. Ik had een otb 1.1.2 jailbreak maar toen ik vanmiddag aan de slag ging met de turbosim ging er iets fout waardoor ik hem moest updaten naar 1.1.3.

Toen is het door middel van recovery mode 2 ( dus eerst 10 seconden de home en sleep knop ingedrukt houden en daarna nog 10 seconden de home knop apart) gelukt om 1.1.1 erop te krijgen, te jailbreaken en vervolgens ook 1.1.2. Maar telkens als ik dit doe krijg ik de melding van incorrect sim. Heeft iemand enig idee hoe je hier vanaf komt want ik ben bang dat ik anders ook problemen ga krijgen met de turbo sim.

Alvast bedankt.
  #16  
Oud 07-02-08, 00:45
Grample's schermafbeelding
Grample Grample is offline
• iOS 8.4.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.130
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macbook Bekijk bericht
Ik heb dit zelfde probleem. Ik had een otb 1.1.2 jailbreak maar toen ik vanmiddag aan de slag ging met de turbosim ging er iets fout waardoor ik hem moest updaten naar 1.1.3.

Toen is het door middel van recovery mode 2 ( dus eerst 10 seconden de home en sleep knop ingedrukt houden en daarna nog 10 seconden de home knop apart) gelukt om 1.1.1 erop te krijgen, te jailbreaken en vervolgens ook 1.1.2. Maar telkens als ik dit doe krijg ik de melding van incorrect sim. Heeft iemand enig idee hoe je hier vanaf komt want ik ben bang dat ik anders ook problemen ga krijgen met de turbo sim.

Alvast bedankt.
Als je hem in iTunes hebt geupdate naar 1.1.3 dan kun je bel functie sowieso even vergeten. Je baseband wordt namelijk ook geupdate en er is op dit moment geen oplossing te bellen met de nieuwste baseband. Downgraden van baseband kan ook niet of je moet een iPhone met bootloader 3.9 hebben.

Dus gewoon downgraden, jailbreaken en als "iTouch" gebruiken tot er een oplossing komt.

Laatst gewijzigd door Grample; 07-02-08 om 01:25.
  #17  
Oud 07-02-08, 01:06
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard

dus met andere woorden, ik krijg m'n telefoonfunctie niet meer aan de praat? zelfs niet terwijl ik een turbosSIM heb?
  #18  
Oud 07-02-08, 01:09
Fresh Fresh is offline
• iOS 12.1.1
• 12.1.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.732
Standaard

Mensen! Niet upgraden naar 1.1.3 met iTunes.... Met een BL 3.9 is het nog goed te krijgen, maar een BL 4.6 is voorlopig echt niet meer bellend te krijgen. Wordt dit te onduidelijk aangegeven? Volgens mij niet, hoor.
Als je niet weet waar je aan begint, doe het dan ook niet, zoek hulp.
  #19  
Oud 07-02-08, 01:26
Grample's schermafbeelding
Grample Grample is offline
• iOS 8.4.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.130
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door danema Bekijk bericht
dus met andere woorden, ik krijg m'n telefoonfunctie niet meer aan de praat? zelfs niet terwijl ik een turbosSIM heb?
Nee, ook niet met TurboSIM. Daarom roept Fresh met veel andere dat mensen niet moeten updaten naar 1.1.3 ...
  #20  
Oud 07-02-08, 08:09
danema danema is offline
• iOS 2.2
• Besturingssysteem: MacOS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 25
Standaard

is er geen enkele mogelijkheid meer om de telefoonfunctie aan de praat te krijgen?
Zal ik ooit nog de telefoonfunctie kunnen gebruiken?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
van 3.1.3 naar 4.0 (nieuwste versie via iTunes is 4.0.2) ceke007 iTunes 4 15-08-10 09:04
Van iTunes 9.2 (beta) terug naar iTunes 9.1.1 MichaelJ iTunes 1 13-06-10 17:57
Iphone 2G terug van 3.1.3 naar wat voor versie dan ook Sverre Archief 2 09-02-10 19:18
terug naar oudere versie van een app? John48 iPhone Apps 6 24-03-09 23:03
versie 1 en 2.0 itunes blijft vragen om terug naar reserve kopie pauljas iTunes 8 08-08-08 14:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:29.