IPSF Style 1.1.3 (3.9) unlock by Geohot

IPSF Style 1.1.3 (3.9) unlock by Geohot discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) @ ironmanixs: Ik heb het pad aangepast. Mijn signal.plist ziet nu als volgt uit: Code: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #181  
Oud 10 February 2008, 18:13
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

@ ironmanixs: Ik heb het pad aangepast. Mijn signal.plist ziet nu als volgt uit:

Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>Label</key>
	<string>signal</string>
	<key>ProgramArguments</key>
	<array>
		<string>/private/var/mobile/Applications/Signal.app/signal.sh</string>
	</array>
	<key>RunAtLoad</key>
	<true/>
	<key>UserName</key>
	<string>root</string>
</dict>
</plist>
De rechten heb ik op 755 ingesteld. En het werkt nog steeds niet
__________________
Hacking the iPhone since 07-09-'07

Laatst gewijzigd door bluevoice; 10 February 2008 om 18:16.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 10 February 2008, 18:22
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Verwijder de username key eens uit de plist.....
__________________
  #183  
Oud 10 February 2008, 18:30
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Heb ik zojuist gedaan, zie mijn error log:

Code:
launchctl: Error: launch_msg(): Socket is not connected
open_port: Unable to open /dev/tty.baseband - : Resource busy
open_port: Unable to open /dev/tty.baseband - : Resource busy
launch_msg(): Socket is not connected
launchctl: Error: launch_msg(): Socket is not connected
launch_msg(): Socket is not connected
launchctl: Error: launch_msg(): Socket is not connected
launch_msg(): Socket is not connected
Kun je misschien je werkende bestanden hier uploaden?
  #184  
Oud 10 February 2008, 19:31
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 2
Standaard

Okay, ik had het hele geintje doorgelopen en de map gebackupped. Ik zit nu met een telefoon die hoe dan ook altijd zegt dat elke simkaart niet juist is. Zelfs de at&t sim niet :-S Iemand die me hier wat meer over kan vertellen hoe ik dit opgelost krijg?

Ben niet zo blij met deze erg dure ipod nu. Het is bootloader 3.9. Heb geprobeerd 1.1.1 en 1.1.2 te draaien maar geven beiden dezelfde fout.

Laatst gewijzigd door SuppleX; 10 February 2008 om 19:38.
  #185  
Oud 10 February 2008, 20:53
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Om even terug te komen op de apps die (nog) niet werken. Blijkbaar willen deze de databases opslaan in var/root terwijl dit onder 1.1.3 veranderd is in var/mobile.

Mobile RSS heeft een update gekregen naar 2.41 en deze versie werkt prima onder 1.1.3.
  #186  
Oud 10 February 2008, 21:51
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Nog een laatste tip

Verplaats je applicaties niet !
De tweede partitie waar signal.sh staat wordt een fractie later gemount en je hebt dan kans dat het script niet werkt.

Ik heb met de bosstools alleen de fonts verplaatst, dat scheelde al 100 MB
Special voor bluevoice nog een keer de vermoedens die ik heb omtrent het verhuizen van de applications folder.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #187  
Oud 10 February 2008, 23:17
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

@ ArB: zojuist de Apps teruggeplaatst maar het maakt nog steeds niks uit. Kun je misschien je werkende Signal.app en Signal.plist even hier uploaden? Alvast bedankt.
  #188  
Oud 10 February 2008, 23:59
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bluevoice Bekijk bericht
@ ArB: zojuist de Apps teruggeplaatst maar het maakt nog steeds niks uit. Kun je misschien je werkende Signal.app en Signal.plist even hier uploaden? Alvast bedankt.
bovenste post pagina 8
  #189  
Oud 11 February 2008, 10:33
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

@ArB: ik had je post wel gezien op pagina 8 maar met dat bestand werkte Signal.app helemaal niet meer (ook als ik handmatig ging opstarten). Vandaar dat ik dacht dat je wellicht andere files gebruikt dan de bestanden die te vinden zijn op Hackintosh. En inderdaad, de Signal.app applicatie die je via de Rapidshare link kan downloaden is anders. Heb nu deze bestanden geinstalleerd en nu werkt het wel.
  #190  
Oud 11 February 2008, 19:48
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

Hallo,

Ik blijf de No service melding krijgen..
ik weet ook niet echt of mijn iphone unlocked is.
hoe kan ik dit goed checken

groet

Citaat:
# bbupdater -v
Resetting target...
pinging the baseband...
issuing +xgendata...
firmware: DEV_ICE_MODEM_04.03.13_G
eep version: EEP_VERSION:208
eep revision: EEP_REVISION:1
bootloader: BOOTLOADER_VERSION:3.9_M3S2
Done
nou het is opgelost
na een upgrade (watn ik zat nog op 1.1.2) was het opgelost..
ben weer helemaal up to date met m'n iPhonetje

Laatst gewijzigd door mwagena; 11 February 2008 om 22:31.
  #191  
Oud 11 February 2008, 20:17
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Signal.app en plist voor Bluevoice
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip signal.plist.zip‎ (842 Bytes, 13x gelezen)
Bestandstype: zip signalapp.zip‎ (26,5 KB, 12x gelezen)
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #192  
Oud 14 February 2008, 12:10
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Dank je wel Michael
  #193  
Oud 21 March 2008, 14:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 78
Standaard

Ik heb de ipsf methode (1.1.3 - 04.03.13G - BL 3.9 gebruikt van Geohot, maar ik krijg elke keer de melding "No Service". Het schakelen naar de airplane mode en terug heeft geen zin. De signal.app brengt geen uitkomst.
Hij is nu al meer als 15 minuten aan het zoeken naar netwerk.

Heeft iemand een oplossing? Moet ik hem eerst helemaal terugbrengen naar 1.02 en virginizen?

Laatst gewijzigd door RalfdeBoer; 21 March 2008 om 14:35.
  #194  
Oud 21 March 2008, 14:26
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

je moet dan wel signal erop zetten, heb je dat wel gedaan ?
  #195  
Oud 21 March 2008, 14:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 78
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
je moet dan wel signal erop zetten, heb je dat wel gedaan ?
Hoe bedoel je de signal erop zetten. Hij staat op mijn springboard.
Maar na het dubbelklikken start hij op maar er gebeurt verder weinig.
  #196  
Oud 21 March 2008, 14:45
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

@ralfdeboer: voor troubleshooting (permissies en bestanden) check even hier:

https://forum.iculture.nl/82441-post35.html

Zorg er ook voor dat je het BSDSubsystem geinstalleerd hebt, anders werkt het niet.
  #197  
Oud 21 March 2008, 16:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bluevoice Bekijk bericht
@ralfdeboer: voor troubleshooting (permissies en bestanden) check even hier:

https://forum.iculture.nl/82441-post35.html

Zorg er ook voor dat je het BSDSubsystem geinstalleerd hebt, anders werkt het niet.
Ik heb de permissies gecontroleerd en staan allemaal goed. Kan ik niet een soort bricktool gebruiken om netwerk te krijgen. Ik gebruik trouwens Vodafone NL.
  #198  
Oud 21 March 2008, 16:39
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RalfdeBoer
Kan ik niet een soort bricktool gebruiken om netwerk te krijgen.
Nee, dat kan helaas niet.
  #199  
Oud 21 March 2008, 16:50
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Je kunt iliberty gebruiken om je opstart script aan te passen voor ipsf.



maar dan moet je wel signal.app weghalen
http://george.zjlotto.com/wp-content...erty_1_1_2.rar
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
4.6 geohot unlock icam0 Archief 1 4 April 2008 20:34
IPSF unlock op 1.0.2 upgraden naar 1.1.1 mnidhk Unlock [archief] 6 10 January 2008 12:51
IPSF Unlock Virginizen Fab1Man Unlock [archief] 3 28 November 2007 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:10.