IPSF Style 1.1.3 (3.9) unlock by Geohot

IPSF Style 1.1.3 (3.9) unlock by Geohot discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door atQuest Ja klopt, had ik ook wel begrepen, het enige dat tegenhoudt is het upgraden van de baseband . Ik was ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 6 February 2008, 12:58
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door atQuest Bekijk bericht
Ja klopt, had ik ook wel begrepen, het enige dat tegenhoudt is het upgraden van de baseband. Ik was al een tijdje op zoek naar een script die alleen dit doet: upgraden van baseband, en niks meer.. het is me nog niet helemaal duidelijk of dat kan met behulp van deze scripts, en wil niet per ongeluk een tweede IPSF doen.
Jij kan het beste herstellen met 113 en dan terug naar 111 en dan weer naar 113 met nate of dev methode. Zo krijg je de baseband van 113.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 6 February 2008, 13:02
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Jij kan het beste herstellen met 113 en dan terug naar 111 en dan weer naar 113 met nate of dev methode. Zo krijg je de baseband van 113.
Was ik al bang voor binnenkort maar weer een uurtje of twee uittrekken dan, bedankt voor de snelle reply.
  #63  
Oud 6 February 2008, 13:56
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

hey!
ik zit in terminal, via deze methode (na mijn login probleem)
Citaat:
Originally Posted by maxdemian
Add the following source to installer: http://www.trejan.com/irepo/ and install the following fixes found under "Tweaks (1.1.3)" in that order:
SUID Lib Fix
Term-vt100 SUID fix

If you are like me using the latest build (206) where Term-vt100 has been renamed to Terminal, issue the following command instead of installing Term-vt100 SUDI fix (again after having installed the SUID lib fix first):

/bin/chmod +s /Applications/Terminal.app/Terminal

Login using root/alpine should work now.
mijn volgende probleem is dat ik tijdens het draaien van het script deze melding krijg:
IPSF Exploit didn't work...
You probably just have to add one to your RSA.

nu is mijn vraag hoe voeg ik die toe aan mijn rsa?(A)

groet
  #64  
Oud 6 February 2008, 14:02
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
In je usr/bin of als je daar een aparte map hebt aangemaakt voor deze methode in die map
Je seczones zijn pas geback uped als je deze methode hebt gebruikt niet daarvoor.
Na het runnen van het script staat er in je directory waarin ipsf.sh stond een backup van je seczone. Dit bestand moet je dus best ergens "veilig" opslaan (dus NIET op je iPhone).
  #65  
Oud 6 February 2008, 14:03
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mwagena Bekijk bericht
hey!
ik zit in terminal, via deze methode (na mijn login probleem)


mijn volgende probleem is dat ik tijdens het draaien van het script deze melding krijg:
IPSF Exploit didn't work...
You probably just have to add one to your RSA.

nu is mijn vraag hoe voeg ik die toe aan mijn rsa?(A)

groet
Dit had ik de eerste maal ook. Probeer eens om je CommCenter volledig af te sluiten. (mbv het app. Uictl) Daarna lukte het me wel...
  #66  
Oud 6 February 2008, 14:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

wat raden jullie mij aan? anySim 1.3 of deze methode?
  #67  
Oud 6 February 2008, 14:07
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door djrr Bekijk bericht
Ok dus dat betekend dat ik eerst stap 3 & 4 uitvoer, en daarna 1 & 2?
En de baseband van 113, als ik alleen de 113 devteam upgrade uitvoer dan word mijn baseband toch niet geupdated? Dan blijf ik toch met mn oude baseband zitten?

Mn vraag is dus eigenlijk of geohots methode ook de nieuwe baseband installeert? of moet ik dit via itunes doen?

thanks voor het snelle antwoord!
Als je de bestanden uit de map ipsftool allemaal naar je iPhone kopieert dan update hij ook je baseband (wel effe nakijken of je de juiste .fls en .eep meekopieert: die van de laatste nieuwe baseband (04.03.13))
  #68  
Oud 6 February 2008, 14:08
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

mijn commcenter was al gone...
gelukkig heb ik niet gereboot. dan was ik me lam geschrokken.
maar hij is nu aan het patchen

Edit:
works like a charm
ook start signal.app zelf op.
heb m nu hidden met poof.app dus daar ook geen last meer van
Werkt prima

MacFly Bedankt voor je hulp!

Laatst gewijzigd door mwagena; 6 February 2008 om 14:21.
  #69  
Oud 6 February 2008, 14:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Ik ga toch nog gewoon wachten tot er een unlock methode beschikbaar is die met de update via iTunes werkt. Hopelijk laat die niet meer lang op zich wachten.
  #70  
Oud 6 February 2008, 14:26
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

Mijn laatste vraag is nog wel.
welke van de 4 seczone's is de backup versie.
ik heb:
seczone
seczone.patched
seczone.same
seczoneout
  #71  
Oud 6 February 2008, 14:30
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Bewaar ze allemaal
  #72  
Oud 6 February 2008, 14:31
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Yoni Bekijk bericht
Ik ga toch nog gewoon wachten tot er een unlock methode beschikbaar is die met de update via iTunes werkt. Hopelijk laat die niet meer lang op zich wachten.
Die zal er nooit komen tenzij je een legaal abbo'tje neemt
  #73  
Oud 6 February 2008, 14:35
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door graphsic Bekijk bericht
wat raden jullie mij aan? anySim 1.3 of deze methode?
Vincent,

Ik heb zelf gewoon anySIM 1.3 gebruikt. Werkt gewoon perfect. Ik heb het niet zo op de IPSF manier. Ik heb zelf al genoeg problemen gehad met de seczones. Dus doe mij maar gewoon de anySIM manier
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #74  
Oud 6 February 2008, 14:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Vincent,

Ik heb zelf gewoon anySIM 1.3 gebruikt. Werkt gewoon perfect. Ik heb het niet zo op de IPSF manier. Ik heb zelf al genoeg problemen gehad met de seczones. Dus doe mij maar gewoon de anySIM manier
nou das duidelijk. had bij mij toch ook al de voorkeur. maar dan moet ik wel nog steeds die soft-upgrade uitvoeren van t devTeam. en heeft dus iTunes zelf m'n iPhone niet ge-update. Maakt dat niet uit?
  #75  
Oud 6 February 2008, 15:47
» iPhone US 4GB
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Berichten: 4
Standaard

ok ben nu een behoorlijk stuk verder.. maar op het moment dat ik volgens de guide ipsf.sh in moeten tikken in de terminal op mn iphone krijg ik een foutmelding dat zsh het commando niet herkent of iets dergelijks.. wat tik ik fout?

ik weet het al..

je moet sh ipsf.sh tikken
dus met sh ervoor ja ben niet zo'n unix command line held

Laatst gewijzigd door djrr; 6 February 2008 om 15:53.
  #76  
Oud 6 February 2008, 15:53
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Probeer eens in de folder waar het ipsf bestand staat het volgende commando:
./ipsf.sh
  #77  
Oud 6 February 2008, 17:42
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

bij meer mensen het probleem dat bellen niet werkt?:S
  #78  
Oud 6 February 2008, 17:43
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door graphsic Bekijk bericht
nou das duidelijk. had bij mij toch ook al de voorkeur. maar dan moet ik wel nog steeds die soft-upgrade uitvoeren van t devTeam. en heeft dus iTunes zelf m'n iPhone niet ge-update. Maakt dat niet uit?
Nee dat maakt niet uit. Je kunt ook nog even wachten. Er komt waarschijnlijk een update via iTunes uit
  #79  
Oud 6 February 2008, 18:09
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

werkt deze methode ook als je al de BETAALDE versie van ipsf gebruikt hebt? en ik dus al mijn seczone kwijt ben....

groeten rik
  #80  
Oud 6 February 2008, 18:10
froghn's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: twente
Berichten: 30
Question upgrade

Zo, na een eerder mislukking om naar 113 te gaan nu de IPSF manier van Geohot gedaan.

Eerst m'n 112 via de installer naar 113-3 gebracht van DEV-team. Dit duurde het langst. Vervolgens de hier vermelde procedure gevolgd en zomaar....hij doe het!! Ook Maps met positie herkenning etc.

Het enige is dat ik "out of space" ga en heb dus de directory van de IPSF maar verwijderd en dat helpt weer een paar MB's.

Ook de 300MB fix wil de installer niet installeren en ook customize 1.21 wil niet mijn 5 icoontjes in het dock zetten.

Ik krijg ook de melding niet dat ik een gesprek gemist heb. Kan ik die SMS-fix installeren van de 112?

edit1:

De sms werkt nadat ik de voicemailcode: *5005*86*1233# had opgegeven voor de KPN.

Laatst gewijzigd door froghn; 6 February 2008 om 19:15.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
4.6 geohot unlock icam0 Archief 1 4 April 2008 20:34
IPSF unlock op 1.0.2 upgraden naar 1.1.1 mnidhk Unlock [archief] 6 10 January 2008 12:51
IPSF Unlock Virginizen Fab1Man Unlock [archief] 3 28 November 2007 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:10.