IPSF Style 1.1.3 (3.9) unlock by Geohot

IPSF Style 1.1.3 (3.9) unlock by Geohot discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Er stonden 2 bestanden in signal.app namelijk: signal.sh en signalspring.sh ik heb de signalspring.sh een beetje aangepast en de timeouts hoger gezet en deze werkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 7 February 2008, 23:59
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Er stonden 2 bestanden in signal.app namelijk:
signal.sh en signalspring.sh

ik heb de signalspring.sh een beetje aangepast en de timeouts hoger gezet en deze werkt voor mij prima.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip signal.zip‎ (294 Bytes, 10x gelezen)
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 8 February 2008, 00:00
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

hmm denk dat ik als oplossing maar mn iphone ga restoren naar 1.1.1. daarna weer softupgraden..
zal mijn baseband dan unlocked blijven met deze hack?
signal.app en de plist zullen wel weg zijn.. denk ik zo.
waar moet ik die plaatse (signal natuurlijk in Applications, maar waar de .plist)

Alvast bedankt!
  #143  
Oud 8 February 2008, 00:03
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mwagena Bekijk bericht
hmm denk dat ik als oplossing maar mn iphone ga restoren naar 1.1.1. daarna weer softupgraden..
zal mijn baseband dan unlocked blijven met deze hack?
signal.app en de plist zullen wel weg zijn.. denk ik zo.
waar moet ik die plaatse (signal natuurlijk in Applications, maar waar de .plist)

Alvast bedankt!
/System/Library/LaunchDaemons/
  #144  
Oud 8 February 2008, 00:04
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

@mwagena: copy signal.plist to /System/Library/LaunchDaemons/

ArB je was sneller
__________________
Hacking the iPhone since 07-09-'07
  #145  
Oud 8 February 2008, 00:08
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Nog een laatste tip

Verplaats je applicaties niet !
De tweede partitie waar signal.sh staat wordt een fractie later gemount en je hebt dan kans dat het script niet werkt.

Ik heb met de bosstools alleen de fonts verplaatst, dat scheelde al 100 MB
  #146  
Oud 8 February 2008, 00:18
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Nogmaals dit is alleen voor 3.9 bootloaders !

Hier vind je een enorm mooie en handige handleiding om het een keer uit te proberen en weer ongedaan te maken.

Doe dit alleen als je handig bent met ssh en in het tikken van commando's binnen je terminal-vt100

Haklabs The Perfect iPSF Unlock Clone
__________________
1.1.3 Dev Team versie 3 met Bootloader 04.03.13_G !
De titel van het topic geeft al aan dat het voor bootloader 3.9 is bedoeld; IPSF Style 1.1.3 (3.9) unlock by Geohot

Mischien veroorzaakt jouw signature een beetje verwarring onder noobs?
  #147  
Oud 8 February 2008, 00:26
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik heb hem maar even veranderd, ik zag de typo nu pas
  #148  
Oud 8 February 2008, 00:28
vriesfde's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Berichten: 229
Standaard

Snel veranderd, is wel grappig sigje nu.......maar niet een beetje een understatement?
  #149  
Oud 8 February 2008, 00:37
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

Maar zal mijn baseband ongeschonden blijven na de down en upgrade weer?
(bedankt voor de plist hulp)
  #150  
Oud 8 February 2008, 00:38
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mwagena Bekijk bericht
Maar zal mijn baseband ongeschonden blijven na de down en upgrade weer?
(bedankt voor de plist hulp)
Ja dat blijft hij, ik heb het vandaag 3x gedaan.
  #151  
Oud 8 February 2008, 01:30
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

verdarre..
ik gebruik osx (independence)
begin in 1.02. dan naar 1.1.2 maar die geeft bij het updaten aan het einde een 1015 melding:/
die melding blijft komen elke keer weer. :/
what to do...


Sorry dat ik het hier vraag trouwens... beetje verkeerde board:/

Laatst gewijzigd door mwagena; 8 February 2008 om 01:33.
  #152  
Oud 8 February 2008, 08:01
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mwagena Bekijk bericht
verdarre..
ik gebruik osx (independence)
begin in 1.02. dan naar 1.1.2 maar die geeft bij het updaten aan het einde een 1015 melding:/
die melding blijft komen elke keer weer. :/
what to do...


Sorry dat ik het hier vraag trouwens... beetje verkeerde board:/
Independence draaien om hem eruit te krijgen
  #153  
Oud 8 February 2008, 08:53
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

@mwagena: die foutmelding is normaal, geeft aan dat de baseband niet kan worden gedowngrade. iNdependence kan je iPhone daarna wel activeren.
  #154  
Oud 8 February 2008, 13:04
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

Helemaal goed: iClarified baseband upgrade en de plist/app werken prima
  #155  
Oud 8 February 2008, 13:26
mwagena's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Locatie: Groningen
Berichten: 260
Stuur een bericht via MSN naar mwagena
Standaard

oh okey, nouja dat werkte bij mij niet dus (independence oplossing).
en nog leuk nieuwtje. die restore van de seczone werkt niet bij mij.
dacht ik ga weer op anysim maar nee. dat gaat dus niet
dus nu zit ik op 1.02 met baseband van 1.1.3 en de ipsfgeohot versie
  #156  
Oud 8 February 2008, 15:45
pevi's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 222
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ja als je al in 113 zit met baseband 4.02 (die van 112) dan upgrade dit script je baseband naar die van 113 (4.03) Dat had ik al geschreven.
Wat is eigenlijk het voordeel van die nieuwe Baseband?
__________________
3G - FW 3.0
I wish i was a Macintosh!
  #157  
Oud 8 February 2008, 15:47
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Locate functie in Maps...Meer eigenlijk niet
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #158  
Oud 8 February 2008, 15:52
bluevoice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Nieuwe markt
Berichten: 457
Send a message via twitter to bluevoice
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny
Locate functie in Maps...Meer eigenlijk niet
@destiny: dat weet je niet, het kan ook zijn dat de nieuwere baseband beter i.c.m. met 1.1.3 functioneert of dat het geluid of volume beter is.
  #159  
Oud 8 February 2008, 15:56
atQuest's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Berichten: 206
Standaard

Ik weet niet of het kan, en het is een beetje subjectief: ik heb in mijn huis slecht bereik, maar het lijkt alsof gesprekken minder vaak eenzijdig wegvallen (maw, de persoon met wie ik praat hoort me en andersom, slechte kwaliteit, maar consistentere verbinding)
  #160  
Oud 9 February 2008, 11:16
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Gisteren heeft het de hele dag prima gewerkt, en ik heb toch echt veel gebeld ermee. Pas alleen op met make it mine van erica, want na een reboot werkt de telefoon niet, pas als je daarna op revert klikt werkt de telefoon weer.

Bugje denk ik
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
4.6 geohot unlock icam0 Archief 1 4 April 2008 20:34
IPSF unlock op 1.0.2 upgraden naar 1.1.1 mnidhk Unlock [archief] 6 10 January 2008 12:51
IPSF Unlock Virginizen Fab1Man Unlock [archief] 3 28 November 2007 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:11.