AnySIM baseband-unlock voor iPhone 1.1.3 vroegtijdig gelekt

AnySIM baseband-unlock voor iPhone 1.1.3 vroegtijdig gelekt discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Zolang die 1.1.3 softupgrade de standaard blijft, blijf ik op 1.1.2. weet je het zeker wetend dat meer en meer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 February 2008, 17:00
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 506
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Zolang die 1.1.3 softupgrade de standaard blijft, blijf ik op 1.1.2.
weet je het zeker wetend dat meer en meer developers (o.a. erica sadun) niet langer voor 1.1.2 ontwikkelen. Hoe lang zal het duren voor de verleiding (nieuwe toepassingen) toch te groot wordt??
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 5 February 2008, 17:01
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

Cougar

dat is dus maar de vraag of je nog terug kunt ,volgens het dev team NIET
__________________
Iphone 4 16 GB zwart
  #23  
Oud 5 February 2008, 17:04
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stef1234 Bekijk bericht
Cougar

dat is dus maar de vraag of je nog terug kunt ,volgens het dev team NIET
Met een BL 3.9 iPhone kun je altijd terug. Het enige dat niet lukt is je reservekopie die gemaakt is toen je nog 1.1.3 had terugzetten met iTunes.
  #24  
Oud 5 February 2008, 17:05
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cougar Bekijk bericht
Als je bootloader 3.9 hebt is het toch niet erg om dit te proberen? Je kan toch altijd downgraden?
er staat dus bij dat deze nog niet klaar is en dat het je toestel tot een brick kan omtoveren.
waarom zou je dan willen proberen?
  #25  
Oud 5 February 2008, 17:09
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Berichten: 130
Standaard

Ik ga het niet proberen hoor. Zit al op 1.13 met nate's versie. Ik dacht echter te lezen dan je normaal gesproken met een "per ongeluk geupdate 3.9 bt iphone" altijd weer terug kon naar een oude filmware.

Ik ga pas een andere 1.13 erop zetten als dit via itunes gaat. Vooralsnog werkt deze 1.13 versie met de nodige fixes zonder problemen.
  #26  
Oud 5 February 2008, 17:16
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Dat is iets wat hij zelf moet beslissen Ik ben het wel met je eens dat dit inderdaad niet slim is....

Kun je niet op OK klikken ofzo ? Heb je de rechten op 775 staan ?
Ik kan op OK klikken maar dan sluit het programma zich af. en de rechten heb ik niks gewijzigd staat standaar op:

R= Read
W=Write
E=Exec

Owner: R W E
Group: R , E
Everyone: R , E

Dus ik weet niet of dit klopt? En by the way ik heb het ook in airplane mode geprobeert maar krijg gewoon het zelfde verhaal.
  #27  
Oud 5 February 2008, 17:25
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

is dit nou een andere unlock?

[1.1.3] IPSF style Unlock RELEASED > Use this thread for your Problems 3.9 BL ONLY - Hackint0sh
__________________
iPhone US 8GB - FW 3.0 (custom) - Telfort NL - Windows & Hackingtosh
  #28  
Oud 5 February 2008, 17:32
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Cool

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MP3-junky Bekijk bericht
Ja dit is dezelfde aanpak als iphonesimfree
het is een mooie oplossing zolang apple de BL niet update .
hiermee blijft je tel unlockt ook na firmware upgrade je moet wel iedere keer de unlock starten na sim wissel of reboot.

bij sommige gaat het auto bij sommige niet zover ik weet maakt het niet uit of je de Nate of Dev methode hebt gebruikt.

dus geen Anysim meer nodig

Laatst gewijzigd door stef1234; 5 February 2008 om 17:51.
  #29  
Oud 6 February 2008, 00:16
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dit is dan eigenlijk wel de ideale oplossing...
Het enige klo*te is dat je steeds signal.app moet laten draaien
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #30  
Oud 6 February 2008, 00:26
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

De "andere" leden van het DEV-team zitten aardig te flamen in het hackintosch topic. Maar het komt erop neer dat ze zeggen dat het 3 van de 4 keer werkt.

Ik wacht het even af, maar zit er hard aan te denken om de "gratis" ipsf methode te gaan gebruiken. Ik wacht dit keer wel even een weekje voordat ik iets ga doen, dan zijn de bugs eruit.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #31  
Oud 6 February 2008, 00:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Werkt prima die anySIM1.3, wel even je iPhone in airplane mode zetten en natuurlijk auto-lock op never.
ik wacht meer op een echte iTunes based 1.1.3 upgrade met jailbreak.
  #32  
Oud 6 February 2008, 00:50
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Werkt de 1.1.3 baseband in de 1.1.2 firmware ?
  #33  
Oud 6 February 2008, 02:41
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Rekem
Berichten: 2
Standaard

Ik heb m'n iPhone (1.1.1 OTB) sinds vanmiddag lopen op 1.1.3 met AnySIM 1.3 en het werkt perfect. Bij Nate's soft-upgrade deden Wi-Fi en edge het, totdat ik hestartte. Ik heb het drie keer geprobeerd met Nate's upgrade maar telkens hetzelfde (zelfs met alle fixes die in installer te vinden waren). Nu heb ik eindelijk via de tutorials van iclarified.com een werkende 1.1.3 die met Anysim ge-unlockt is

Ik heb ook eens gekeken of ik daarna weer terug kon naar m'n oude baseband en dat verliep ook zonder problemen. (Downgraden Baseband)
  #34  
Oud 6 February 2008, 15:20
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Werkt de 1.1.3 baseband in de 1.1.2 firmware ?
ja idd, werkt dat?
  #35  
Oud 6 February 2008, 15:20
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee werkt niet. Maar het unlocken is goed gelukt met de beta anysim
  #36  
Oud 6 February 2008, 15:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Yep, hier is het ook gelukt met anySIM 1.3 op de 1.1.3 baseband. Gedraaid in airplane mode in firmware 1.0.2.
  #37  
Oud 6 February 2008, 15:23
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Nee werkt niet. Maar het unlocken is goed gelukt met de beta anysim
dus je moet verplicht 1.1.3 software erop zetten...
welke werkt nu het best? 1.1.3-3 van het dev team?
  #38  
Oud 6 February 2008, 15:23
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ik in de 1.1.2 met airplane mode....Ik erger me alleen nog aan die ruim 200MB overige bestanden...

Hoop snel dat er een update via iTunes uitkomt
  #39  
Oud 6 February 2008, 15:27
TokTok1908's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Locatie: Almere
Berichten: 136
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Ik in de 1.1.2 met airplane mode....Ik erger me alleen nog aan die ruim 200MB overige bestanden...

Hoop snel dat er een update via iTunes uitkomt
dus je iphone draait nu op 1.1.2 met 04.03.13 baseband
  #40  
Oud 6 February 2008, 15:29
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee 1.1.3



*****************************
GREAT NEWS FOR ALL BL3.9 iPhones
*****************************
The Software unlock for the 1.1.3 Baseband (04.03.13_G) will be released soon!
-- ONLY FOR Boot Loader 3.9 --

This will probably allow to update using iTunes and unlock...
Result: a complete 1.1.3 (firmware+baseband) unlocked.

The current 1.1.3 upgrader (the one described in this thread) only updates
the firmware leaving the baseband untouched.
This prevents Google Map locateme to work...



YES

Laatst gewijzigd door Destiny; 6 February 2008 om 15:31.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Unlock Anysim 1.3 baseband 04.03.13 firmware 1.1.2? Arjan2007 Unlock [archief] 0 10 February 2008 16:01
anysim voor baseband 04.03.13G dsimons Unlock [archief] 2 4 February 2008 02:38
2e instal anySim werkt niet; baseband aanpassen? appeles Unlock [archief] 7 14 December 2007 20:20
AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone lemme201 Unlock [archief] 5 26 November 2007 20:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:35.