AnySIM baseband-unlock voor iPhone 1.1.3 vroegtijdig gelekt

AnySIM baseband-unlock voor iPhone 1.1.3 vroegtijdig gelekt discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) @leufje. Je hoeft verder tussendoor niet te rebooten?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 12-02-08, 13:54
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 403
Standaard

@leufje. Je hoeft verder tussendoor niet te rebooten?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 12-02-08, 19:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 57
Standaard

Slim gezien MacFoxx. Een stapje gemist (niet reboot, maar in DFU brengen). voordat ik met Ziphone kon werken moest ik natuurlijk nog wel even de iPhone in DFU brengen. Overigens heb ik dat niet via de telefoon gedaan, maar via dat kleine progje dat bij iBrickr zit (staat onder XP bij mij, nu even niet bij de hand) met het commando enterrecovery

Voor de rest niets gedaan, geen virginize uitgevoerd of iets dergelijks. Gewoon van een anysim 1.2 geunlockte 1.1.2 te werk gegaan.
  #83  
Oud 12-02-08, 19:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 57
Standaard

Ok, die van mn collega is minder makkelijk. Probleem: hij krijgt niets geinstalleerd via installer, alleen maar main script errors. Ook na een volledig herstel van 1.1.3 en daarna jailbreak en activatie werkt het niet.

Ga morgen proberen die maar te downgraden naar 1.0.2 om de baseband te virginizen. Misschien dat hij gewoon iets te veel bewerkt is ofzo?? of weet iemand hier meer?
  #84  
Oud 12-02-08, 22:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 117
Standaard

Denk dat je het meer moet zoeken in een verse schone installatie. Baseband kan verder weinig mee gebeuren. Heb hetzelfde gehad, en van een schone install 1.1.1 naar 1.1.3 gegaan + unlock Anysim 1.1.3 Alles werkt nu super.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Unlock Anysim 1.3 baseband 04.03.13 firmware 1.1.2? Arjan2007 Unlock [archief] 0 10-02-08 15:01
anysim voor baseband 04.03.13G dsimons Unlock [archief] 2 04-02-08 01:38
2e instal anySim werkt niet; baseband aanpassen? appeles Unlock [archief] 7 14-12-07 19:20
AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone lemme201 Unlock [archief] 5 26-11-07 19:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:25.