Probleem met TurboSIM

Probleem met TurboSIM discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Ik heb het volgende probleem en ik hoop dat iemand mij verder kan helpen. Ik heb een TurboSIM gekocht en wil graag nu deze ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 February 2008, 18:31
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 3
Standaard Probleem met TurboSIM

Hi,

Ik heb het volgende probleem en ik hoop dat iemand mij verder kan helpen. Ik heb een TurboSIM gekocht en wil graag nu deze TurboSim gebruiken in mijn iPhone. Ik heb deze guidline gevolgd: https://forum.iculture.nl/f1/ip...e-windows.html.

Het gaat allemaal goed tot -- >

Typ turbo-app /private/var/root/applesaft.trb er verschijnt weer OK in beeld.

Ik krijg het volgende: zie foto iphone-scherm.

Nu heb ik paar vragen... ten eerste hoop ik dat iemand weet hoe ik dit kan oplossen zodat ik eindelijk kan bellen met mijn iphone.

Ligt het aan mijn simkaart? Of heb ik de bestanden verkeerde 0755 rechten gegeven... of moet ik nog iets aanzetten of uitzetten op mijn iphone.

Ik hoop echt dat iemand mij verder kan helpen... ik zou heel graag willen bellen!!!

Alvast bedankt voor jullie moeite.

Peter
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iphone-scherm.JPG‎ (36,9 KB, 14x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2008, 18:33
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Weet je zeker dat je wel een echte (zwarte) Turbosim van Bladox hebt? Alle andere kaartjes hoeven niet geprogrammeerd te worden en zijn direct bruikbaar. Wel even iWorld draaien.
  #3  
Oud 5 February 2008, 18:34
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 3
Standaard

ik heb geen zwarte turbosim... inderdaad. Is een heel dun kaartje geel bruin achtig... Moet ik nu iets anders doen dan?

Thanks!
  #4  
Oud 5 February 2008, 18:37
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Sterker nog, je hoeft niets te doen! Kaartje met je eigen sim in de iPhone, iWorld draaien in 1.1.2 en bellen!

Al die dingen worden tegenwoordig maar Turbosim genoemd. Net als in het verleden iedere portable cassettespeler een Walkman was en iedere MP3-speler een iPod.
Bijna al die oranje-bruine Chinese dingen zijn hetzelfde, hoe ze ook heten.

De Bladox Turbosim komt trouwens uit Tsjechie...

Laatst gewijzigd door Fresh; 5 February 2008 om 18:39.
  #5  
Oud 5 February 2008, 18:41
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Ga het nu proberen!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: TurboSim probleem/vraag t2krambo Unlock 6 16 May 2009 21:37
Dev Team 1.1.3 met Turbosim lhy Archief 3 1 February 2008 03:21
OTB 1.1.2 met TurboSim ---> 1.1.3 Tjakka Unlock [archief] 0 27 January 2008 23:44
Turbosim Probleem Steven DS Unlock [archief] 2 24 January 2008 11:47
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 14:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:47.