Iworld werkt niet?

Iworld werkt niet? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ik heb net een nieuwe iphone geunlocked zonder problemen heb nu een 1.1.2 met 4.6. Maar heb op het eerste zicht 2 problemen. 1. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 February 2008, 13:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 74
Standaard Iworld werkt niet?

Hallo ik heb net een nieuwe iphone geunlocked zonder problemen
heb nu een 1.1.2 met 4.6.
Maar heb op het eerste zicht 2 problemen.

1. Als ik naar mijn iphone bel, dan komt er dat laad cirkeltje op maar meer doet hij niet.
2. Ook heb ik Iworld geinstaleerd en mijn land (belgie) aangeduid maar als ik een contact toevoeg blijft het 047-7.... en niet 0477 zoals het zou moeten zijn.
Heeft dit met elkaar te maken?

3. Is er soms geen Installer applicatie die je contacts kopieerd van je Sim naar Iphone?
Ik las dat er vroeger 1 was ma die blijkt niet te werken en ik heb geen gsm die je met je pc kan syncen.

Bedankt alvast!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 February 2008, 14:09
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

2. Settings -> General --> Region Format --> op Belgie / Nederland zetten
3. Jewel, iSIM, SIMPort...
  #3  
Oud 7 February 2008, 14:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 74
Standaard

bedankt heb deze al aangepast
maar iSIM en SIMPort vind ik niet terug bij installer apps.
Ik heb dan iets gevonden van het adden bij uw sources
dat heb ik gedaan, maar wat erna? het staat nu tussen mijn sources.
(Ik heb Isim gebruikt)

Sorry voor de leet vragen maar heb hem nog maar net en weet er dus niet ZO
veel vanaf.
  #4  
Oud 7 February 2008, 14:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 74
Standaard

ow en er komt nog altijd een spatie tussen het is nu 047 7
de streep is wel al weg.

Bedankt alvast!
  #5  
Oud 7 February 2008, 15:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 74
Standaard

iemand? pls?
  #6  
Oud 7 February 2008, 18:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 74
Standaard

ok ik heb Isim gevonden en het werkt
en die spatie gaat weg als hij een nummer herkent in mijn contactlist
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iworld btwvince Unlock [archief] 1 23 December 2008 21:51
IWorld doet het niet (failed to download) funky Unlock [archief] 5 14 February 2008 22:49
iworld werkt niet macdano Unlock [archief] 4 9 February 2008 19:44
Iworld niet te vinden Richard_1213123423 Unlock [archief] 3 22 January 2008 00:06
iworld omehar Jailbreak apps en thema's 2 2 January 2008 23:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:54.