iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   iphone unlocken en dan nog de mp3 funcite gebruiken? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/6718-iphone-unlocken-de-mp3-funcite-gebruiken.html)

mysense 07-02-08 17:49

iphone unlocken en dan nog de mp3 funcite gebruiken?
 
ik ben binnekort jarig :) 17feb. 16. en ben erg aan het twijfelen, ik mag een ipod tuch hebben. maar veel liever heb ik een iphone. ik was vandaag bij de dixons en de medewerker daar had toevallig een iphone. hij zei: ik heb een ipod tuch voor mijn muziek, en de iphone om mee te bellen. omdat het zou zo zijn dat zodra ik de iphone op de computer zou aansluiten (om bv mijn muziek erop te zetten) zou de iphone terugvallen in de ouse staat en zou ik hem opnieuw moeten unlocken. ik heb geen idee welke soort van unlock deze medewerken heeft gebruikt.
maar dan nu mijn vraag: moet ik een ipod tuch koopen, een iphone koopen (maar dan wel alleen als hij kan bellen en als mp3/4 speler gebruikt kan worden) of wachten op de iphone tot hij officieel in nederland is.

topke 07-02-08 19:30

Deam.
Eerst naar school gaan (leren schrijven, lezen..), dan eens wat opzoekwerk doen in dit forum (moeilijk is het niet) en als je dan nog een vraag hebt kan je deze gerust deftig stellen.
Om toch niet te onsympathiek over te komen: het is best mogelijk om met je iPhone naar muziek te luisteren en deze nog eens aan te sluiten aan je computer en niet al je muziek kwijt te zijn. Het is absoluut belachelijk om een iPod Touch te hebben als je al een iPhone hebt en moest ik jou zijn zou ik gewoon een iPod Touch kopen of wachten tot je de iPhone in Nederland kan kopen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:52.