one click BL 4.6 Unlock !

one click BL 4.6 Unlock ! discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) KIEN : kunt ook je edge uitzetten met netservices waardoor je geen data verbruikt hebt in de achtergrond....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #101  
Oud 9 February 2008, 22:01
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

KIEN : kunt ook je edge uitzetten met netservices waardoor je geen data verbruikt hebt in de achtergrond.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 9 February 2008, 22:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
KIEN : kunt ook je edge uitzetten met netservices waardoor je geen data verbruikt hebt in de achtergrond.
Thanks voor de tip, maar het is niet zo dat het ongemerkt gaat hoor. Het is te leuk om van de iPhone af te blijven.
  #103  
Oud 10 February 2008, 01:55
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 10
Standaard

Ik heb een OTB 1.1.3 BL 4.6 8gb. Deze heb ik eerst gedowngrade naar 1.1.1. Toen met oktorep naar 1.1.2 Toen de one click methode gedaan. Alles gaat goed en aan t einde wordt ook gezegd de de iPhone geunlocked is. Als ik dan echter mijn t-mobile sim erin doe, staat er locked sim. Iemand een idee?
  #104  
Oud 10 February 2008, 02:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koning53 Bekijk bericht
Ik heb een OTB 1.1.3 BL 4.6 8gb. Deze heb ik eerst gedowngrade naar 1.1.1. Toen met oktorep naar 1.1.2 Toen de one click methode gedaan. Alles gaat goed en aan t einde wordt ook gezegd de de iPhone geunlocked is. Als ik dan echter mijn t-mobile sim erin doe, staat er locked sim. Iemand een idee?
Op "unlock" tikken en je pincode ingeven, misschien?
  #105  
Oud 10 February 2008, 02:06
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 10
Standaard

Het werkt, bedankt voor je snelle reactie
  #106  
Oud 10 February 2008, 02:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koning53 Bekijk bericht
Het werkt, bedankt voor je snelle reactie
Soms is het leven zo simpel.
Een beetje misleidend is die melding wel op de iPhone.
  #107  
Oud 10 February 2008, 02:32
JFP JFP is offline
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Berichten: 1
Standaard

112 US begin december. Was zo blij, want het leek nu na al die tijd plotseling zo simpel. SIM-kaart wordt geaccepteerd. Echter bellen niet mogelijk geeft meteen aan Call Ended. Gezien eerdere discussies lijk ik (dus) iWorld en dan NL te moeten installeren. Heb nu iWorld icoon op het basisscherm. echter na selecteren verschijnt "Size Mismatch - Your AppSupport framework is not supported. iWorld will now exit". Weet iemand hiervoor een oplossing?
  #108  
Oud 10 February 2008, 02:40
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Je zit waarschijnlijk op firmware 1.1.1, dat gaat niet werken.
Oktoprep instaleren, shift-update naar 1.1.2 en jailbreaken. Daarna iWorld draaien.
  #109  
Oud 10 February 2008, 11:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Mariekerke
Berichten: 55
Standaard

Ik krijg een error bericht : main script operation falied :-(
  #110  
Oud 10 February 2008, 11:32
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Svenninho Bekijk bericht
Ik krijg een error bericht : main script operation falied :-(
Kan je even wat duidelijker zijn wanneer je deze error krijgt?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #111  
Oud 10 February 2008, 11:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 70
Standaard

Als je naar 1.1.3 hebt geupgrade via iTunes , gaat deze methode dan ook ?
  #112  
Oud 10 February 2008, 11:58
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nanoman Bekijk bericht
Als je naar 1.1.3 hebt geupgrade via iTunes , gaat deze methode dan ook ?
Ligt eraan welke bootloader je hebt. Uit welke week komt je iphone. Te zien aan het serienummer 4e en 5e getal
  #113  
Oud 10 February 2008, 12:10
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door edward007 Bekijk bericht
Ik heb gewoon oktoprep gedaan hoor.. en ik zat in 1.1.2.

Maar ik heb een oplossing gevonden, nouja het was een 1.1.3 OTB, en daarvoor moet je het volgende doel.


Je krijgt of No service, of er staat niks, maar je kunt gewoon niet bellen.
Je telefoonfuncties zijn gebricked. Dit kun je verhelpen met de bricktool.

Stappen:
Zet de bricktool bestanden via bijv SFTP in USR/BIN

Dit kun je met bijv. putty of terminal doen. Herstarten na dit is aan te raden:
1) Ga naar de juiste map typ "cd /usr/bin"
2) chmod het bestand typ "chmod +x bricktool"
3) typ "bricktool d" (hierna zie je PHONE PART ENABLED) Het is dus gelukt.

Bricktool download je hier
Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!
Is hier nog geen scriptje voor gemaakt?
  #114  
Oud 10 February 2008, 12:13
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rolandb5 Bekijk bericht
Is hier nog geen scriptje voor gemaakt?
Nee dat mag je gewoon handmatig doen
  #115  
Oud 10 February 2008, 12:16
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

main skript error, kan zijn dat die server ofzo even plat ligt, je kunt ook Bosstools 0.35 installeren, programma op iphone openen en de optie jailbreak prep selecteren, en da doen, en dan UPGRADE na 1.1.2 doen, deze werkt ook goed, omdat ik t daar altijd mee doe omdat ik regelmatig ook die error bij oktoprep krijg. en in 112 trug jailbreacken en voila. en daarna de Gunlock uitvoeren voor downgrade baseband.

Laatst gewijzigd door croiman; 10 February 2008 om 12:43.
  #116  
Oud 10 February 2008, 12:54
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Den Helder
Berichten: 6
Standaard

Het is me gelukt man erg bedank, kan ik hem nu updaten met 1.1.3 dev team ding ? heb nu 1.1.2

( oja hij is nu nederlands in 1.1.2 en als het kan naar 1.1.3 is hij dan ook nog nl ? )

Laatst gewijzigd door chase; 10 February 2008 om 12:57.
  #117  
Oud 10 February 2008, 12:57
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja dat kan je nu doen Daarna de 113 cleaner draaien Kan je vinden als je ifoneguid.nl/113 aan je installer toevoegt
  #118  
Oud 10 February 2008, 13:02
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Den Helder
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ja dat kan je nu doen Daarna de 113 cleaner draaien Kan je vinden als je ifoneguid.nl/113 aan je installer toevoegt
bedankt man voor je snelle reactie


(hij is nu bezig hij is de update aan het downloaden ) 1,5mb

Laatst gewijzigd door chase; 10 February 2008 om 13:08.
  #119  
Oud 10 February 2008, 13:12
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

vergeet nie je baseband met Gunlock na beneden te halen. is maar een tip.
En kan je de dev team upgrade uitvoeren.
heb je de bosstool jailbreakPREP gedaan of de oktoprep?
  #120  
Oud 10 February 2008, 13:16
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Den Helder
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
vergeet nie je baseband met Gunlock na beneden te halen. is maar een tip.
En kan je de dev team upgrade uitvoeren.
heb je de bosstool jailbreakPREP gedaan of de oktoprep?

oktroprep , hij is nu decrypting firmware 70%

waarom moet je baseband omlaag daarna?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Click and buy Giovanca iTunes 8 7 October 2010 22:30
Click and buy June. iPhone Apps 4 1 January 2010 17:48
Handleidingen:One Click Bl. 4.6 Unlock Wiki FlorianG Wiki - Handleidingen (Archief) 0 20 May 2008 17:00
iPhone 1.1.3 DEV-3 met nextsim is 1-click unlock mogelijk ? dendirk Unlock [archief] 3 10 February 2008 18:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:13.