UNLOCK 4.6 lukt niet

UNLOCK 4.6 lukt niet discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey allen, Ik heb alle tutorials doorgelezen. Probleem bij mij is dat ik per ongelukt 1.1.3 HERSTEL gedaan had vanuit ITunes . Ik heb inmiddels ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 February 2008, 13:32
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard UNLOCK 4.6 lukt niet

Hey allen,

Ik heb alle tutorials doorgelezen. Probleem bij mij is dat ik per ongelukt 1.1.3 HERSTEL gedaan had vanuit ITunes. Ik heb inmiddels gedowngrade naar 1.1.1. maar kan open-ssh niet installeren omdat deze niet in de lijst staat. Verder kan ik ook niet upgraden naar 1.1.2. (baseband is te nieuw)

Zijn hier nog tips voor?

UPDATE:
Ik heb een downgrade naar 1.02 gedaan. Maar probleem is wanneer ik via InDependance wil ACTIVATE doen krijg ik een pop-up waar ik een directory van firmware 1.02 moet kiezen. Vervolgens krijg ik als foutmelding dat hij niet in DFU mode te krijgen is.
Waar ligt dat nou weer aan ?

UPDATE 2:
Inmiddels 1.02 via Independance kunnen installeren. Echter na de jailbreak is er geen Installer.App
Hoe kan ik die erop krijgen? De installerappsetup wekr nit. Die crashed

S.

Laatst gewijzigd door stefsegers; 9 February 2008 om 14:32.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 February 2008, 15:07
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ga naar 111 zou ik zeggen en dan als je installer app erop hebt staan community sources downloaden. Teven ga ik je topic verplaatsen naar software unlock waar dit thuis hoort
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #3  
Oud 9 February 2008, 15:09
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard

Hoi Michael, bedankt voor je reactie. Echter heeft mijn 1.1.1. naar 102 een reden. Dit omdat ik mijn baseband per ongeluk heb verhoogd naar firmware 1.1.3 Ik probeer er alles aan te doen om deze weer eruit te krijgen dmv de software unlock met boatloader 4.6

Ik hoop dat er een andere manier is om dit WEL voor elkaar te krijgen zodat ik alles weer stap voor stap kan gaan doen?
  #4  
Oud 9 February 2008, 15:12
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je kan met de software unlock de baseband weer terug krijgen naar die van 112 en dat kan je gewoon in 111 doen. bellen kan dan pas weer in 112
  #5  
Oud 9 February 2008, 15:13
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard

huh? dat meen je niet.. ik snapr er niets meer van.

Waar vind ik hoe ik dat kan doen dan?
  #6  
Oud 9 February 2008, 15:17
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Dat vertel ik je nu. Ik heb ook otb 113 gedaan met de software unlock van geo gunlock Deze schrijft de baseband versie van 112 over de baseband versie van 113 en ben je tevens unlocked en kan je een soft upgrade doen naar 113.
Dit is al in diverse topics te lezen.
  #7  
Oud 9 February 2008, 16:07
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard

Zoo dan... houd dat in dat ik dan ook kan bellen?!
  #8  
Oud 9 February 2008, 16:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja dan kan je ook bellen
  #9  
Oud 9 February 2008, 16:25
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard

UNLOCK gelukt.... maar helaas bellen = nee

Ik krijg wel SIM Lock.. dus die met pin unlocked, maar T-Mobile geeft geen signaal....

Daarbij probleem 2 is dat ik nu nog op Firmware 1.1.1. zit, is dat ook te upgraden na deze unlock?
  #10  
Oud 9 February 2008, 16:31
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je moet nu naar 112 omdat je in 111 niet kan bellen in 112 wel
  #11  
Oud 9 February 2008, 16:33
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard

helemaal duidelijk, maar hoe kan ik dat doen.. als ik de firmware installeer ben ik bang dat mijn UNLOCK weer ongedaan wordt....

En is het ook mogelijk naar 1.1.3 te gaan!?
  #12  
Oud 9 February 2008, 16:38
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee je unlock blijft. Je moet oktoprep installeren vanuit de installer bij tweaks 111 en upgraden of werk bij doen in itunes wel de alt knop indrukken voordat je werkbij aan klikt. Dan kan je 112 kiezen dan daarna de jailbreak.jar draaien Hier down te loaden RapidShare: 1-Click Webhosting
  #13  
Oud 9 February 2008, 16:38
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Edit: Michael is weer eens sneller
Edit; Razend snel typende vingers

Nee maakt hem niet ongedaan en ja naar 1.1.3 gaan kan maar dan wel via 1.1.2 en dan naar 1.1.3 dev!

Greetz, Stiruam

Laatst gewijzigd door Michael; 9 February 2008 om 16:46.
  #14  
Oud 9 February 2008, 16:42
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 January 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 45
Stuur een bericht via Instant Messenger naar stefsegers
Standaard

SUPER... ga nu proberen
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: unlock lukt niet Mac-in-tosh Unlock 0 16 April 2011 12:31
iPhone 3GS: unlock van de 4.2.1 lukt niet titatovenares Unlock 4 2 February 2011 20:52
iPhone 3G: Unlock lukt niet op 4.1 05.13.04 downgraden??? aeger Unlock 23 23 November 2010 00:29
iPhone 3G: Unlock lukt niet username Unlock 1 8 September 2009 18:36
Hopeloos: Unlock lukt niet desonnaville Unlock [archief] 2 17 April 2008 23:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:08.