iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Systeemtijd is niet correct!? (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/6915-systeemtijd-niet-correct.html)

RobGroot 09-02-08 21:09

Systeemtijd is niet correct!?
 
Hallo jongens (en meisjes) we hebben weer wat!

Ik heb een Iphone OTB 1.1.2 en ik moest hem vandaag helemaal overnieuw installeren, omdat het door een dom foutje van mij een brick was geworden. Ik had eerder geupgrade naar 1.1.3 en dat werkte eigenlijk prima! Totdat ik term-vt100 had geinstalleerd om de ruimte voor mijn applicaties wat groter te maken... Had ik het maar nooit gedaan! Door 1 fout lettertje (of cijfertje) in de code mijn hele springboard weg! Een advies van mij: als je met code gaat werken, werk dan met putty of winscp, dat is veel veiliger en je kunt de codes nog een keer goed nalezen!

Ik heb inmiddels mijn iphone weer bellend en werkend op 1.1.2, en dat zonder stealthsim (of hoe dat ook moge heten...)! Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen weet ik zelf niet, maar hij werkt nu puur en alleen op de KPN kaart! Ik heb nu alleen wel een probleempje: de klok loopt niet gelijk. Het is nu 21.10uur 's avonds en de klok staat op 12.10 's middags.

Ik heb Nederlandse instellingen, tijdzone op Amsterdam gezet.... Heb ik iets over het hoofd gezien?

Grample 09-02-08 21:16

Neem hier een kijkje zou ik zeggen ;)

RobGroot 09-02-08 21:24

Is al weer opgelost, kan een slot op!
 
Ik heb het probleem al opgelost! Ik had alles op Nederlands ingesteld, behalve in Instellingen --> Algemeen --> Datum en tijd, daarin staat een setting "Stel Automatisch in". Als je die op uitzet, dan staat daar ook en regio die je in kunt stellen.... Naar Amsterdam gezet en klaar! Daarna stel automatisch in weer aangezet.

Ik hoop dat iemand er wat aan heeft!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:08.