1.1.2 turbosim upgraden naar 1.1.3

1.1.2 turbosim upgraden naar 1.1.3 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb 2 iphones meegebracht vorige week uit new york voor vrienden. deze zijn met 1.1.2 turbosim .. kan ik deze softupgraden via installer naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 February 2008, 11:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 21
Standaard 1.1.2 turbosim upgraden naar 1.1.3

Ik heb 2 iphones meegebracht vorige week uit new york voor vrienden.
deze zijn met 1.1.2 turbosim..
kan ik deze softupgraden via installer naar 1.1.3?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 February 2008, 11:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 28
Standaard

ja dat vraag ik me ook af. maar iig je hebt voor niets je turbosims gekocht, want er is al een softwareunlock
  #3  
Oud 11 February 2008, 12:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 21
Standaard jeps

ja heb het ook net gelezen maarja is toch voor anderen dus
  #4  
Oud 11 February 2008, 16:53
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

ja gewoon met die Official 1.1.3 Upgrader van Dev team, werkt perfect voor mij (ik heb ook 1.1.2 otb + turbo)
  #5  
Oud 11 February 2008, 17:16
» iPhone US 16GB
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik heb een IPhone 16GB. Zijn hier al sims voor voorhanden?
  #6  
Oud 11 February 2008, 17:46
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Realism Bekijk bericht
Ik heb een IPhone 16GB. Zijn hier al sims voor voorhanden?
Ik geloof dat deze exact hetzelfde is met de 8GB, alleen dan grotere schijf hoor.. Als dat zo is, dan lijkt mij van wel!
  #7  
Oud 13 February 2008, 23:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 32
Send a message via twitter to Stijn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
ja gewoon met die Official 1.1.3 Upgrader van Dev team, werkt perfect voor mij (ik heb ook 1.1.2 otb + turbo)
Werken na deze upgrade nog alle functies van de iPhone: bellen, sms, youtube, Wi-Fi, ... ??
  #8  
Oud 14 February 2008, 08:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 21
Standaard jep

alles werkt nog perfect na de softupgrade...
  #9  
Oud 14 February 2008, 08:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 28
Standaard

ok boys. probleem. misschien ben ik in de verkeerde topic, shame on me.
het probleem is dat ik mijn OTB 1.1.2 met BL 4.6 voorzien van Geohots unlock via itunes heb geupdate. Had ik niet moeten doen, i know maar heeft iemand ervaring? Want ik kan niet meer downgraden van 1.1.2 of 1.1.1.. dan geeft iTunes de volgende melding: "De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1)."

Iemand enig idee hoe ik mijn iPhone weer werkend kan maken?

Essential
  #10  
Oud 14 February 2008, 09:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 32
Send a message via twitter to Stijn
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pedro
alles werkt nog perfect na de softupgrade...
Is dat versie 3 van de Official 1.1.3 Upgrader van Dev team?

Heb je JA geklikt op vraag 2, maw een volledige nieuwe setup of gewoon een update?

Als ik het forum lees duurt het een 30-tal minuten voordat de upgrade klaar is. Is dan de nieuwe methode via ZiPhone niet veel gemakkelijker?

Even ter verduidelijking ik heb een 1.1.2 OTB gekocht in december in Londen, heb hem dan volgens de traditionele manier klaar gemaakt voor gebruik samen met een SuperSim.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Van turbosim naar gewoon jailbreaken? brittje Archief 3 18 November 2009 17:29
Downgraden naar 1.1.4 en daarna upgraden naar 2.0 coolhva Archief 1 25 July 2008 13:10
upgrade van 1.1.2 met turbosim naar 1.1.3 stefaand Jailbreak apps en thema's 3 18 February 2008 15:29
upgraden naar 1.1.3. mabaelst Archief 2 31 January 2008 18:54
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21 January 2008 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:07.