Probleem Downgrading 1.1.3 BL 3.9 HELP

Probleem Downgrading 1.1.3 BL 3.9 HELP discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, ik weer met een probleem. Ik had een iPhone met bootloader 3.9, deze was geupgrade via iTunes naar 1.1.3, niet erg slim dus. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 February 2008, 18:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 60
Standaard Probleem Downgrading 1.1.3 BL 3.9 HELP

Hoi allemaal, ik weer met een probleem.

Ik had een iPhone met bootloader 3.9, deze was geupgrade via iTunes naar 1.1.3, niet erg slim dus.

Ik heb gedowngrade volgens de guide op de Wiki. Alles werkte perfect. Ik AnySim draaien in 1.1.2 in Airplane mode + Autolock Never. Nou Succesfully Unlocked staat er. Ik opnieuw opstarten. Voer de pincode in. Staat er de Incorrect Sim error. Ik dacht nou misschien even iWorld installeren, maar dat werkte ook niet.

Iemand die mij hiermee kan helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 February 2008, 18:39
froghn's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: twente
Berichten: 30
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robinstokkel Bekijk bericht
Hoi allemaal, ik weer met een probleem.

Ik had een iPhone met bootloader 3.9, deze was geupgrade via iTunes naar 1.1.3, niet erg slim dus.

Ik heb gedowngrade volgens de guide op de Wiki. Alles werkte perfect. Ik AnySim draaien in 1.1.2 in Airplane mode + Autolock Never. Nou Succesfully Unlocked staat er. Ik opnieuw opstarten. Voer de pincode in. Staat er de Incorrect Sim error. Ik dacht nou misschien even iWorld installeren, maar dat werkte ook niet.

Iemand die mij hiermee kan helpen?
Heb je wel een emei nr in info staan of staat ie nu op 0049?
Je baseband zal wel op 04.03.13G staan.

Gewoon nog een keer naar 1.1.3 gaan en dan die "nieuwe" Ziphone methode doen.

daarna doet alles het weer
__________________
3GS origineel
  #3  
Oud 12 February 2008, 18:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 60
Standaard

Baseband staat op 04_02_13G
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Netwerk probleem en ander probleem Dannybevers iPhone algemeen 0 21 November 2009 01:19
Windows: Itunes probleem of Firmware 3.1 probleem ? satfreak1969 iTunes 0 22 September 2009 16:05
iTunes Wi-Fi music store probleem en sms app probleem bart2jes Wi-Fi 0 24 June 2009 23:11
Kom niet uit DFU mode na downgrading dnzl Unlock [archief] 1 19 November 2007 20:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:30.