[1.1.3] geen geluid bij bellen.

[1.1.3] geen geluid bij bellen. discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo. Ik heb m'n iphone met bootloader 3.9 geupdate naar 1.1.3 met ziphone. Alles doet t goed tot ik vanmiddag met mijn koptelefoon naar muziek ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 February 2008, 18:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard [1.1.3] geen geluid bij bellen.

hallo. Ik heb m'n iphone met bootloader 3.9 geupdate naar 1.1.3 met ziphone. Alles doet t goed tot ik vanmiddag met mijn koptelefoon naar muziek had geluisterd. Nadat ik geen muziek meer wilde luisteren zette ik m op pauze en haalde t koptelefoontje eruit. Toen ik daarnet iemand wou bellen ging ie niet over dacht ik maar wat bleek nou, ik had geen geluid meer!! Alleen door de speaker als ik m op handsfree had gezet! Heeft iemand n soort gelijk probleem? Wat kan ik er tegen doen? Ik mag toch zeker wel het koptelefoontje er gewoon uithalen als ik die beu ben? kan iemand me aub hier mee helpen? Alvast bedankt!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 February 2008, 18:26
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dit heb ik dus ook. Precies hetzelfde maar gebeurde bij mij in de bus. Ik had hem toen opnieuw opgestart en toen deed ie het weer. Volgens mij kun je ook een keer je stereo plug in en uit doen. Dat helpt volgens mij ook
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 13 February 2008, 19:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

maar dit is denk ik een foutje van 1.1.3 zelf toch? Niet van ZiPhone oid?
  #4  
Oud 13 February 2008, 19:50
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Dat probleem komt vaker voor dat ligt aan de iPhone.
Als je je stekertje van je oordopjes opnieuw erin drukt iets harder dan normaal en dan eruit haalt dan zal die het waarschijnlijk weer doen
  #5  
Oud 13 February 2008, 19:51
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 154
Standaard

soms blijft de schakkelaar die zegt dat er een koptelefoon in zet hangen, je koptelefoon even opnieuw erin doen en eruit halen, ik had dit ook, ook al wel is in 1.1.1....
  #6  
Oud 13 February 2008, 20:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 494
Standaard

oke gelukkig maar! was al bang dat t weer aan n foute jailbrake zou liggen ofzo?! Had t zelf nog nooit gehad in 1.1.1 of 1.1.2 maar zal er op letten wanneer t precies gebeurd ofzo.
  #7  
Oud 14 February 2008, 21:41
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 16
Standaard geen geluid

Ik heb ook opeens geen geluid meer nadat ik hem met ziphone heb unlocked,
ook niet met afspelen, telefoon etc.. ook niet als ik mijn oordopjes erin stop dan hoor ik nog niets!!

wie kan mij helpen?


Grtz,

Berry
  #8  
Oud 14 February 2008, 22:19
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Ik heb geen idee wat dat zou kunnen zijn.
Doe even een restore misschien dat dat werkt.
  #9  
Oud 15 February 2008, 09:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2008
Berichten: 5
Standaard

General - Reset - Reset All Settings
en het zou moeten opgelost zijn
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen kiestoon/geluid bij bellen met iPhone 4 NoticeNL iPhone algemeen 19 30 December 2015 00:17
Geen geluid bij bellen! Chrisy76 iPhone algemeen 6 4 May 2011 15:27
iPhone 4 - Geen geluid bij bellen djjanclerinx iPhone algemeen 1 9 November 2010 17:15
Geen geluid bij bellen 3G 16gig wit znimmer iPhone algemeen 0 6 September 2009 18:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:45.