Geen netwerk na upgrade van 1.12 naar 1.1.3

Geen netwerk na upgrade van 1.12 naar 1.1.3 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb mijn telefoon vandaag laten upgraden van firmware 1.1.1 naar 1.1.3. Dit ging goed, maar nu geeft mijn iPHONE aan dat ''Netwerk niet beschikbaar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-02-08, 18:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 22
Standaard Geen netwerk na upgrade van 1.12 naar 1.1.3

Ik heb mijn telefoon vandaag laten upgraden van firmware 1.1.1 naar 1.1.3. Dit ging goed, maar nu geeft mijn iPHONE aan dat ''Netwerk niet beschikbaar is'' Mijn Simkaard van KPN zit er in, en ik kan mijn pincode ingeven. Ik kan dus op dit moment niet bellen of gebeld worden. Iemand een idee hoe ik mijn iPHONE weer een netwerk laat zien? Zit dus nu op versie 1.1.3

Na het updaten naar 1.1.3 staat bij instellingen ook geen Netwerk icoontje meer !!


Groet,

Adrie Flipse
adrie.flipse@orange.nl

Laatst gewijzigd door adrie.flipse@orange.nl; 14-02-08 om 10:19.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-02-08, 18:32
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 524
Standaard

Off-topic
ehm waarom staat dit bij geruchten?
excuseer voor de onnodige post....

  #3  
Oud 14-02-08, 09:17
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

 Verplaatst naar: Problemen (modding)
  #4  
Oud 14-02-08, 09:20
isyan68's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 36
Standaard

hee bekijk dit topic is hoop dat het je helpt

https://forum.iculture.nl/f14/i...niet-meer.html
__________________
One time a mac,.. you will never go back!!!
  #5  
Oud 14-02-08, 18:40
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Installeer AnySIM 1.3 via de installer!
  #6  
Oud 14-02-08, 18:59
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknow Bekijk bericht
Installeer AnySIM 1.3 via de installer!
Bedankt dit heeft geholpen!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen netwerk na downgrade naar 4.1 ydq473 Archief 1 29-12-10 23:27
Na downgraden van 3.1.3 naar 3.1.2 geen netwerk meer! FCU4ever Archief 5 16-02-10 15:15
Na software-upgrade van 1.1.4 naar 2.0.2 ... foutmelding bij synchoniseren van foto's rivierke Muziek, foto & video 0 04-09-08 10:28
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18-03-08 15:19
Downgrade van 1.1.3 naar 1.1.1: Geen netwerk meer aernout Unlock [archief] 1 20-02-08 19:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:38.