Springboard niet meer door te bladeren

Springboard niet meer door te bladeren discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Oke... veel geklus maar nu heb ik echt een mega groot probleem... Ik zie alleen maar de eerste pagina van het springboard , pagina's 2, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 February 2008, 01:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard Springboard niet meer door te bladeren

Oke... veel geklus maar nu heb ik echt een mega groot probleem... Ik zie alleen maar de eerste pagina van het springboard, pagina's 2, 3 etc zie ik niet (onder 1.1.2)

Wat heb ik gedaan:
Ik heb eerst mijn iphone geupgrade naar 1.1.3 en heb daarna de oplossing van Ziphone op mijn phone losgelaten. Dit alles leek leuk te werken en ik had ook meerdere pagina's maar ssh wilde gewoon niet geinstalleerd worden dus werd ik 1.1.3 zat.

Ik ben terug gegaan naar 1.1.2 via onderstaande link:
https://forum.iculture.nl/f1/ip...9-windows.html

Nadat ik naar 1.1.2 geupgrade ben heb ik Ziphone weer op mijn phone losgelaten en lekker alles lekker te werken, totdat het bleek dat ik voor geen meter meer naar een 2de pagina kan komen. Dus bij het installeren van nieuwe apps schuift alles van het scherm maar kom er niet meer bij...

Heeft iemand dit ooit meegemaakt cq een brilliant idee over ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 February 2008, 01:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Oke... ondertussen even terug gegaan naar 1.1.3, deze heeft nu wel weer meerdere pagina's maar SSH laat zich niet installen (nergens zichtbaar).
  #3  
Oud 14 February 2008, 19:48
iFonzie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 215
Standaard

Is hij niet zichtbaar in de installer?

Update even de community pack als je dat gedaan hebt dan refresht die automatisch als dat klaar is zou je hem kunnen vinden tussen System
  #4  
Oud 14 February 2008, 20:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Hij staat perfect in de installer alleen komt hij na de installtie niet op mijn springboard te staan... wat ik ook doe... Ik las hier ergens al eens eerder over, maar na verwijderen en opnieuw installen/booten kwam die bij die persoon weer terug... bij mij dus niet... En ik heb openssh toch echt wel nodig
  #5  
Oud 14 February 2008, 22:27
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Questor Bekijk bericht
Hij staat perfect in de installer alleen komt hij na de installtie niet op mijn springboard te staan... wat ik ook doe... Ik las hier ergens al eens eerder over, maar na verwijderen en opnieuw installen/booten kwam die bij die persoon weer terug... bij mij dus niet... En ik heb openssh toch echt wel nodig
SSH werkt bij mij perfect op 1.1.3, maar staat inderdaad niet meer op mijn springboard. Is normaal. Is het trouwens zo dat het wel gewoon werkt (al geprobeerd???) maar dat je het pers wilt zien cq kunnen bedienen? Misschien in het laatste geval even eens BossPrefs installeren?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 14 February 2008, 22:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2008
Berichten: 95
Standaard

Ahaaaa... ik verwachtte dat het op het springboard stond omdat het altijd op 1.1.2 en 1.1.1 aanwezig was. Normaal gebruikte ik dan ook itoggle, maar geloof dat die nog niet op 1.1.3 werkt... Hoe kan je password eigenlijk veranderen, want bossprefs kan dat geloof ik niet? En welk wachtwoord zit er dan op, alpine?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Icoontjes niet meer op het springboard verschel Jailbreak apps en thema's 8 3 December 2008 20:52
Onderkant 'springboard' werkt niet meer dinando iPhone algemeen 0 25 September 2008 21:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:02.