iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   HELP: 'No Bars' na 'repair needed' probleem! (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/7594-help-no-bars-na-repair-needed-probleem.html)

AlexTemora 16-02-08 21:26

HELP: 'No Bars' na 'repair needed' probleem!
 
Beste forumleden,

Ik zit vreselijk in de stress. Ik zal kort proberen het probleem uit te leggen en de geschiedenis daarvoor te vertellen:

Ik had een goed werkende 1.1.2. OTB iPhone geupgrade naar 1.1.3. DEV.

Ik had alleen last van het af en toe terugkerende 'no services' probleem. Dus besloot ik de gunlock toe te passen zonder mij goed in te lezen.

Daarna kreeg ik het probleem dat mijn iPhone de 'Repair Needed' status kreeg en ik niet meer kon bellen. Na de guide van Kaspers te hebben gevolgd en via UDF naar 1.1.3. > 1.1.1. gerestored te hebben, was het 'Repair Needed' probleem verhopen.

Alleen was een nieuwe probleem geboren, de iPhone heeft geen 'bars' meer in de linkerhoek. In de General instellingen staat ook geen 'Network' meer.

Alles doet het op de belfuncties na, en ik heb geen idee hoe ik dit kan verhelpen. Moet ik hem misschien virginizen? De Baseband herstellen? Downgraden naar 1.0.2.

Ik zit echt gigantisch in de stress en ben doodsbang dat ik mijn iPhone gewoon helemaal gesloopt heb. Ik kan dit probleem niet vinden op het forum, en ik hoop echt dat iemand mij kan helpen dit te herstellen.

Alvast bedankt, een gestresste iphone bezitter.

Mijn IMEI klopt maar mijn baseband is 04.03.13_G Ik denk dat dat het probleem is..

ArB 16-02-08 21:46

upgraden naar 1.1.3 in itunes en ziphone 2.3 draaien. En dan werkt alles weer. ;)

AlexTemora 17-02-08 14:32

Na vier uur *****n erachter komen dat je het probleem in 4 minuten had kunnen verhelpen. Boze vriendin, te laat in de stad voor vrienden.. Heerlijk zo'n iPhone.

Resultaat, een unlocked, jailbroken 1.1.3. iPhone.. Thanks voor de hulp Arb..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:53.