[ZiPhone] Zibree's Unlock/Activate/Jailbreak method for 4.6 112/113 OTB

[ZiPhone] Zibree's Unlock/Activate/Jailbreak method for 4.6 112/113 OTB discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Die oplossing vind ik een beetje eng, maar ik begrijp dat hij te reversen is. Dat vind ik ook ja. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 11 February 2008, 23:32
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Die oplossing vind ik een beetje eng, maar ik begrijp dat hij te reversen is.
Dat vind ik ook ja. Ik gebruik liever anySIM. Maar had je wel airplane mode aan ??


-----

Voor de mensen die probelemen hebben met installer in 1.1.3.
Je kunt het beste, na het activeren/unlocken met ziphone, de iPhone eerst een keer rebooten. Daarna eerst Wi-Fi selecteren. Daarna heb je geen problemen
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 11 February 2008, 23:33
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Die oplossing vind ik een beetje eng, maar ik begrijp dat hij te reversen is.
Ja de orginele seczones worden op je iphone opgeslagen Die kan je downloaden naar je PC en later altijd weer terug zetten. En dat heb ik geprobeerd en werkt goed
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #183  
Oud 11 February 2008, 23:34
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Owla hij neemt de 04.03.13G niet mee?

Spijtig...
  #184  
Oud 11 February 2008, 23:35
Phuncz's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stef1234 Bekijk bericht
JIJ GEBRUIKT VISTA

DAN MOET JE DE ZIP UNZIPPEN NAAR C:/IPHONE
anders geeft vista dit probleem als je het onder een sub map doet had ik daarstraks ook
Nee ik heb Windows XP SP2.
__________________
iPhone 8GB (US) --- OOTB 1.1.2 (w51) --> 1.1.4
Agent 18 EcoShield --- Modded Sony MDR-EX71SL earphones
  #185  
Oud 11 February 2008, 23:36
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stibou Bekijk bericht
Owla hij neemt de 04.03.13G niet mee?

Spijtig...
Als je update/restored naar 1.1.3 en daarna jailbreakt/activeert met Ziphone dan heb je wel degelijk de 04.03.13_G baseband. Als je de 3.9 bootloader hebt houd je deze. Heb je de 4.6 bootloader, dan downgrade ie naar 04.02.13_G en unlockt ie
  #186  
Oud 11 February 2008, 23:47
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Ok maar ik bedoel wel degelijk met een BL 4.6 naar 04.03.13G unlocked...
  #187  
Oud 11 February 2008, 23:50
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat gaat niet want dan moeten we de secpack hebben van de 1.1.4 firmware.
  #188  
Oud 11 February 2008, 23:51
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

werkt bij jullie de instal nog? krijg bv. bij de ifoneguide113 taalpakket
Error
mainscript exectio0n failed
  #189  
Oud 11 February 2008, 23:52
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja hoor die werkt nog
  #190  
Oud 11 February 2008, 23:53
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haagze sf2 Bekijk bericht
werkt bij jullie de instal nog? krijg bv. bij de ifoneguide113 taalpakket
Error
mainscript exectio0n failed
Voor de mensen die probelemen hebben met installer in 1.1.3.
Je kunt het beste, na het activeren/unlocken met ziphone, de iPhone eerst een keer rebooten. Daarna eerst Wi-Fi selecteren. Daarna heb je geen problemen
__________________
  #191  
Oud 11 February 2008, 23:58
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

voegt deze jailbreak iets toe ten opzichte van softupgrade 1.1.3.-1 dev?
  #192  
Oud 11 February 2008, 23:59
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja een hoop rommel minder op je iphone
  #193  
Oud 12 February 2008, 00:01
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Dat vind ik ook ja. Ik gebruik liever anySIM. Maar had je wel airplane mode aan ??


-----

Voor de mensen die probelemen hebben met installer in 1.1.3.
Je kunt het beste, na het activeren/unlocken met ziphone, de iPhone eerst een keer rebooten. Daarna eerst Wi-Fi selecteren. Daarna heb je geen problemen
Ja, alles stond prima. Als je dus een BL 3.9 hebt op 1.1.1 of 1.1.2, dan eerst BB upgrader draaien, dan anysim1.3 en daarna herstellen naar 1.1.3 en jailbreaken/activeren met deze snelle ZiPhone methode.
  #194  
Oud 12 February 2008, 00:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Normaal zoek ik zelf wel naar antwoorden maar hackint0sh is zo traag dat ik ze hier maar stel

Ik heb een iPhone met bl 3.9. Graag zou ik de locate me bij Google Maps gebruiken. Als ik het goed begrijp kan ik hier anysim 1.3.1 voor gebruiken? Zoja waar staat deze in de installer en is het nodig om signal te gebruiken na een reboot?
  #195  
Oud 12 February 2008, 00:05
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

mijn apple logotje blijft nu in beeld staan zonder dat er ok maar iets gebeurd... :S
  #196  
Oud 12 February 2008, 00:05
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ja, alles stond prima. Als je dus een BL 3.9 hebt op 1.1.1 of 1.1.2, dan eerst BB upgrader draaien, dan anysim1.3 en daarna herstellen naar 1.1.3 en jailbreaken/activeren met deze snelle ZiPhone methode.
Gebruikte de je anysim 1.3 uit iClarified source ?
  #197  
Oud 12 February 2008, 00:06
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door destiny Bekijk bericht
Gebruikte de je anysim 1.3 uit iClarified source ?
Yep, installer.iclarified.com.
  #198  
Oud 12 February 2008, 00:07
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Haagze sf2 Bekijk bericht
mijn apple logotje blijft nu in beeld staan zonder dat er ok maar iets gebeurd... :S
Het is vast een giftig appeltje.
  #199  
Oud 12 February 2008, 00:08
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 284
Standaard

Ik ga morgen maar ff proberen te updaten naar 1.1.3 als me dat lukt(in itunes auto updat uit dus nu updateknop niet te klikken??), en dan ziphone gebruiken.
Is deze methode toekomstgericht gezien beter of slechter als de geohot methode met downgrade naar 1.1.1? Evt. in verband met toekomstide updates e.d.???
__________________
1st iPhone from Miami,last 1 from Hasselt
  #200  
Oud 12 February 2008, 00:08
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door risp Bekijk bericht
Normaal zoek ik zelf wel naar antwoorden maar hackint0sh is zo traag dat ik ze hier maar stel

Ik heb een iPhone met bl 3.9. Graag zou ik de locate me bij Google Maps gebruiken. Als ik het goed begrijp kan ik hier anysim 1.3.1 voor gebruiken? Zoja waar staat deze in de installer en is het nodig om signal te gebruiken na een reboot?
Geen idee waar hij in de installer staat maar hier kan je hem vinden Zibri's Blog: Here's to the crazy ones... en je hoeft signal niet te gebruiken
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
04.03.13_G 4.6 baseband 113 otb en ziphone jpjp Unlock [archief] 16 1 April 2008 23:52
Downgrade van 113 naar 112 Emiin' Unlock [archief] 3 11 February 2008 18:50
Hulp nodig: Iphone 112 bl 4.6 upgr naar 113 en unlocked, nu in deadloop Magix Unlock [archief] 2 11 February 2008 14:12
Hulp nodig: Iphone 112 bl 4.6 upgr naar 113 en unlocked, nu in deadloop Magix Unlock [archief] 1 10 February 2008 21:55
Waar Hardware Unlock OTB 112 mogelijk? Magix Archief 1 1 February 2008 19:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:02.