Ziphone 2.4

Ziphone 2.4 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) als ik ziphone 2.4 uitpak zie ik een zipphone exe staan.Maar een dubbelklik opent een zwart scherm dat weer snel sluit. Wat moet ik doen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 February 2008, 21:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Harderwijk
Berichten: 125
Standaard Ziphone 2.4

als ik ziphone 2.4 uitpak zie ik een zipphone exe staan.Maar een dubbelklik opent een zwart scherm dat weer snel sluit. Wat moet ik doen om versie 2.4 te gebruiken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 February 2008, 21:55
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

https://forum.iculture.nl/f1/ip...s-ziphone.html
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 18 February 2008, 21:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Het is me opgevallen dat bij versie 2.4 de GUI niet wordt meegeleverd.
Ik heb de het GUI bestand van 2.3 naar de map van 2.4 gekopieerd en vervolgens ZiPhone 2.4 via deze GUI gebruikt, werkte prima.
Het gaat om het bestand ziphoneGUI.exe.

Ik heb een zipbestand toegevoegd aan deze post. De zip uitpakken en het bestand ziphoneGUI.exe in je ZiPhone map plaatsen. Daarna op ziphoneGUI.exe dubbelklikken om ZiPhone te starten.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip ziphoneGUI.zip‎ (8,6 KB, 72x gelezen)
  #4  
Oud 18 February 2008, 22:02
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

je hebt de gui toch helemaal niet nodig ?
je moet gewoon de batch-files aanklikken
  #5  
Oud 18 February 2008, 22:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
je hebt de gui toch helemaal niet nodig ?
je moet gewoon de batch-files aanklikken
Ik vind die batch files een beetje link voor een onervaren lid. Met de GUI heb je veel beter in de hand wat je aan het doen bent, maar dat blijft natuurlijk ieder zijn eigen keuze.

Niet iedereen is even handig met DOS en DOScommando's, hoe eenvoudig ze ook lijken.
  #6  
Oud 18 February 2008, 22:07
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

je hebt helemaal gelijk, maar die zibri blijft maar updaten en veranderen, dus grote kans dat het bij versie 2.5 er weer bij zit.
Als ik bij de source kijk dan staat hij er wel bij (ook die van 2.3)
  #7  
Oud 18 February 2008, 22:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Ik heb vanochtend 2.4b gedownload, daar zat het GUI bestand helaas niet bij. Misschien inmiddels wel. Als dat het geval is, dan is deur12 inmiddels vast al aan het unlocken.
  #8  
Oud 18 February 2008, 22:12
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Zibri brengt zijn updates imo toch wel iets te snel uit....'t is bijna niet meer te volgen...

Ik vind het wel grappig om te zien hoe iedereen nu ZiPhone zit te gebruiken en er vol lof over is, maar toen Zibri enkele weken geleden een beta van AnySIM liet lekken werd hij door de ganse community afgeschoten en weggeblazen.
Na het uitbrengen van ZiPhone is hij opeens de nieuwe held....'t kan soms snel gaan
__________________
iPhone US 8GB - FW 2.1 via Pwnage-tool

Laatst gewijzigd door MacFly; 18 February 2008 om 22:14. Reden: grammatica :-)
  #9  
Oud 18 February 2008, 22:12
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Ik bedoel hier:
Revision 640: /trunk/ZiPhone

daar staan altijd de laatste versies en de gui staat hier nog wel tussen.
  #10  
Oud 18 February 2008, 22:16
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFly Bekijk bericht
Zibri brengt zijn updates imo toch wel iets te snel uit....'t is bijna niet meer te volgen...

Ik vind wel grappig om te zien hoe iedereen nu ZiPhone zit te gebruiken en er vol lof over is, maar toen Zibri enkele weken geleden een beta van AnySIM liet lekken werd hij door de ganse community afgeschoten en weggeblazen.
Na het uitbrengen van ZiPhone is hij opeens de nieuwe held....'t kan soms snel gaan
Zibri is heel goed, denk ik, maar ook iets meer gehecht aan fame and glamour heb ik het idee.
Dat wordt in de wereld van die-hards niet altijd even goed gewaardeerd. Het plaatsen van het Zibri icoon op het springboard getuigt hier een beetje van. Van mij mag het...

Die anySIM van Zibri heb ik toen meteen getest op een BL 3.9 iPhone en die werkt prima!
  #11  
Oud 18 February 2008, 22:17
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Ik bedoel hier:
Revision 640: /trunk/ZiPhone

daar staan altijd de laatste versies en de gui staat hier nog wel tussen.
Hey ArB, handige link. Thx!
  #12  
Oud 18 February 2008, 22:24
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Harderwijk
Berichten: 125
Standaard Ziphone 2.4

Fresh: Bedankt !!
  #13  
Oud 18 February 2008, 22:27
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deur12 Bekijk bericht
Fresh: Bedankt !!
Helemaal gelukt?
  #14  
Oud 18 February 2008, 22:36
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Ik bedoel hier:
Revision 640: /trunk/ZiPhone

daar staan altijd de laatste versies en de gui staat hier nog wel tussen.
Dat is V2.3 en niet V2.4b
__________________
I (L) iPhone
  #15  
Oud 18 February 2008, 22:44
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Wees voorzichtig met 2.4

De batch file downgrade ook je bootloader !
  #16  
Oud 18 February 2008, 22:45
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Zibri is heel goed, denk ik, maar ook iets meer gehecht aan fame and glamour heb ik het idee.
Dat wordt in de wereld van die-hards niet altijd even goed gewaardeerd. Het plaatsen van het Zibri icoon op het springboard getuigt hier een beetje van. Van mij mag het...

Die anySIM van Zibri heb ik toen meteen getest op een BL 3.9 iPhone en die werkt prima!
Het is een italiaan he. Die geilen daarop.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #17  
Oud 18 February 2008, 22:46
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Mensen het beste is gewoon dat jullie V2.2 of V2.3 gebruiken, daar is ook niks mis mee!
  #18  
Oud 18 February 2008, 22:47
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

versie 2.3 schijnt de beste versie tot nu toe te zijn, die heeft ook een gui.
  #19  
Oud 18 February 2008, 22:48
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 39
Standaard

Dus als ik het een beetje goed begrijp.

Ik heb een iphone 1.1.2 OTB gekocht een paar weken geleden en dan de software upgrade via installer naar 1.1.3
Ik werk nu met zo'n speciale any of easy sim.
Als ik de procedure volg van Ziphone dan kan ik zonder die chip gewoon mijn proximus sim erin laatsen en bellen maar?

Moet ik dan niks anders doen dan gewoon die Ziphone procedure laten lopen en klaar is kees?

iClarified - iPhone - How to Unlock Your iPhone with ZiPhone 2.4 GUI (Mac)

Wat gebeurd er met de ruimte die al beschreven is in je geheugen va je iphone als je de Ziphone methode toepast. neemt die gewoon nog wat ruimte in of gaat die gewoon gaan overschrijven?

of moet je hem eerst terug brengen naar OTB 1.1.2 versie via DFU of recovery mode.

greetzzz

Jupil
  #20  
Oud 18 February 2008, 22:50
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Wees voorzichtig met 2.4

De batch file downgrade ook je bootloader !
Dat bedoel ik, met de GUI zie je tenminste precies wat je doet, zeker als je geen dos kennis hebt. Ik had namelijk zelf ook al in die batch files gekeken, vandaar mijn opmerking eerder.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ziphone 3 ds210 Archief 2 8 April 2008 02:01
ziphone 2.6b!!! rikss Archief 2 22 March 2008 10:51
Ziphone kunoPHON Archief 2 16 March 2008 20:32
ZiPhone 2.6b DertKesh Unlock [archief] 0 16 March 2008 16:13
ZiPhone Emiin' Archief 1 21 February 2008 19:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:15.