iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock [archief] (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/)
-   -   Meest effeciente manier om iPhone 1.1.2 (OTB) te resetten (https://forum.iculture.nl/f47/archief/f48/archief/f82/unlock-archief/7785-meest-effeciente-manier-om-iphone-1-1-2-otb-resetten.html)

Zjaaspoer 19-02-08 19:07

Meest effeciente manier om iPhone 1.1.2 (OTB) te resetten
 
Hoi!

Ik ben sinds enkele weken trotse eigenaar van een iPhone 1.1.2 OTB welke ik middels deze site helemaal heb geunlocked e.d. Ten eerste, wat een geweldige site is dit, de Wiki maakt het kraken echt een peuleschil! Tot nu toe werkte mijn iPhone echt geweldig, alleen opeens begon hij vast te lopen (gewoon scherm op freeze). Het leek wellicht te komen na het installeren van iAno (welke ik dus meteen weer heb weggehaald). Dit leek de oplossing maar sinds een dag loop hij nu om de haverklap vast. Kortom, ik heb hem gemold :(

Ik sync alles met outlook dus hem helemaal resetten is voor mij geen probleem. Dit zodat ik gewoon een soort van 'fresh install' heb, weer even syncen en hopla, ik blij! (ik hoef buiten het standaardpakket niks op mijn iPhone).

De vraag is dit: Ik heb nu een iPhone 1.1.2 OTB geactiveerd een gekraakt (dit laatste middels de heilige graal methode). Wat is jullie advies om op de meest simpele wijze mijn telefoon te 'resetten'. Er is hier namelijk voor ELK mogelijke situatie wel een tutorial te vinden (wat echt te gek is!) maar voor mij er dus zorgt dat ik niet weet wat ik het best kan doen.

Hem in herstel modus zetten, via iTunes f/w 1.1.2 er opnieuw opzetten en via de laatste methode kraken (kan nu geloof ik met 1 click?) of zeg ik nu iets heel doms :confused:

Alvast heel erg bedankt voor jullie input! :D

Michael 19-02-08 19:35

Als je firmware 112 op je pc heb staan kan je daarmee herstellen door op de shiftknop ted drukken en dan de fw kiezen die je wilt. Je kan ook updaten naar 113 en dan jailbreaken etc met ZiPhone

Zjaaspoer 20-02-08 09:49

ok, dus met een verse install en ZiPhone heb je meteen een geheel werkende 1.1.3. Lijkt me inderdaad de meest efficiente methode! Dank!

SuperDutch 20-02-08 10:20

Ik zal hem trouwens herstellen naar 113 toe en niet updaten. Bij een herstel krijg je weer een hele schone Iphone, zonder al je apps erop.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:17.