defect of vernacheld???

defect of vernacheld??? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone aangeboden gekregen die niet te activeren/unlocken zou zijn. Persoon die 'm aanbood is al bij verschillende specialisten geweest, echter zonder succes. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 February 2008, 12:46
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Locatie: Thorn
Berichten: 51
Stuur een bericht via Skype™ naar LucPaquay
Standaard defect of vernacheld???

Ik heb een iPhone aangeboden gekregen die niet te activeren/unlocken zou zijn. Persoon die 'm aanbood is al bij verschillende specialisten geweest, echter zonder succes.

Het toestel start op met het bekende scherm van 1.1.3 stekker met slider.
De slider functioneert niet (schuift niet), bovendien komen de verschillende talen met teksten niet langsglijden. Het scherm lijkt bevroren. Het toestel eerst een herstel gegeven mbv iTunes. Vervolgens Zibri 2.4 erop losgelaten, maar die ziet geen iPhone!
Dus het toestel teruggebracht naar 1.1.1 volgens de downgrade manual. 2x restore 1.1.1 en apptappen, niet open te krijgen. iBrick geen resultaat, iPhuc ook niet.
Dus downen naar 1.0.2 en wat blijkt, het toestel springt wel van het gele driehoekje naar de slider, na heel lang wachten (Apptap)
Maar weer is de slider niet te bewegen. Het toestel is zeer langzaam in alles wat er moet gebeuren. Een rode slider heb ik nog niet gezien, tijdens alle pogingen het toestel in DFU mode te krijgen.

Ik denk dat er een volledige restore zou moeten gebeuren, iets in de trand van een lowlevelformat of iets dergelijks.
Iemand ideen????

Gr. Luc
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 February 2008, 14:10
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

baseband herstellen via ziphone? maar als hij em nie vind via usb, is goed verk***t die iphone, als er niks meer aan te doen is, zou k zeggen, verkoop em voor onderdelen. k kan nog iphone onderdelen gebruiken lol.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #3  
Oud 27 February 2008, 15:22
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Hmm klinkt slecht... Mischien ff updaten via restore naar 1.1.3/4 dan opnieuw unlocken en baseband flashen via ZiPhone... Keep us posted! En nee ik zou hem niet verpatsen want voor het zelfde geld wordt dit ooit gefixed

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 27 February 2008, 15:25
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Met ziphone kun je t fixen, maar je moet via usb erin kunnen geraken, en anders via Wi-Fi een baseband up/downgrade doen, zodat je een nieuwe baseband hebt, dat is je belangrijkste zaak, nieuwe baseband op de een of andere manier.
  #5  
Oud 27 February 2008, 16:11
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Locatie: Thorn
Berichten: 51
Stuur een bericht via Skype™ naar LucPaquay
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Hmm klinkt slecht... Mischien ff updaten via restore naar 1.1.3/4 dan opnieuw unlocken en baseband flashen via ZiPhone... Keep us posted! En nee ik zou hem niet verpatsen want voor het zelfde geld wordt dit ooit gefixed

Greetz, Stiruam

Ik heb al geupdate naar 1.1.3 zonder resultaat en vanochtend naar 1.1.4 maar eveneens geen succesverhaal. Het scherm laat hooguit een slider zien die niet in beweging te krijgen is. Het toestel is door de eigenaar naar een of andere unlocker in Veghel gebracht en volgens hem zou deze persoon hebben zitten goochelen met iNdependence Wat er precies gedaan is, weet ik dus niet.
Maar toestel lijkt gewoon bevroren. Maakt wel een connect met iTunes, maar niet met andere programma's.
Onderdelen is wel erg cru, wil eerst nog even wachten en hopen op een oplossing.
Gr. Luc
  #6  
Oud 27 February 2008, 17:02
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LucPaquay Bekijk bericht
Ik heb al geupdate naar 1.1.3 zonder resultaat en vanochtend naar 1.1.4 maar eveneens geen succesverhaal. Het scherm laat hooguit een slider zien die niet in beweging te krijgen is. Het toestel is door de eigenaar naar een of andere unlocker in Veghel gebracht en volgens hem zou deze persoon hebben zitten goochelen met iNdependence Wat er precies gedaan is, weet ik dus niet.
Maar toestel lijkt gewoon bevroren. Maakt wel een connect met iTunes, maar niet met andere programma's.
Onderdelen is wel erg cru, wil eerst nog even wachten en hopen op een oplossing.
Gr. Luc
k heb van t weekend nog een iphone binnen met kapot scherm, mss, kun je moederbord veranderen in je iphone? direct opgelost.
  #7  
Oud 27 February 2008, 23:49
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Locatie: Thorn
Berichten: 51
Stuur een bericht via Skype™ naar LucPaquay
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
k heb van t weekend nog een iphone binnen met kapot scherm, mss, kun je moederbord veranderen in je iphone? direct opgelost.
Heb je vaker een moederbord vervangen? Is dat een klus die een mooi resultaat oplevert? Of wordt de behuizing dan fors beschadigd? Ik heb er ooit voorgestaan, maar heb er omwille van die aankomende beschadigingen vanaf gezien. En btw, wat kost me zo'n moederbordje?

Ik moet bovendien de eigenaar van het toestel vragen of hij dat risiko durft te lopen.
Gr. Luc
  #8  
Oud 28 February 2008, 00:32
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ik heb al al verschillende keren iphone open gedaan voor herstelling, 50/50 kans voor beschadiging cover, de zwarte antenne cover heb ik nog nooit heel eraf gekregen, die moest ik altijd nieuw steken. Voor een moederbord, moet je ergens een kapotte iphone (kapot scherm ) kopen, en dan halen we t moederbord eruit, het moederbord da k dit weekend binnen krijg is voorbehouden voor iemand die zijn iphone is gaan zwemmen. Mss heb k binnenkort NOG een kapotte iphone binnen, maar daar ben k nog mee bezig.
  #9  
Oud 28 February 2008, 01:45
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Ik heb nog een origineel 8GB moederbord liggen.

Kijk in TKA, de prijs is 100 Euro.
  #10  
Oud 28 February 2008, 18:55
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

voila, opgelost, DIEN heeft nog een mobo vo iphone liggen.
  #11  
Oud 2 March 2008, 14:22
batalhador's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 271
Standaard

en als je nou is refurbish doet via ziphone 2.5 reflasht je bootloader of herkent ziphone hem ook niet als hij in dfu staat?
__________________
There is no way to happiness, happiness is the way.
  #12  
Oud 2 March 2008, 20:25
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

hij reageerd nergens op, nie usb of Wi-Fi, dus in dfu-modus krijgen zal nie lukken, anders was em al trug gemaakt.
  #13  
Oud 3 March 2008, 01:14
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Locatie: Thorn
Berichten: 51
Stuur een bericht via Skype™ naar LucPaquay
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door batalhador Bekijk bericht
en als je nou is refurbish doet via ziphone 2.5 reflasht je bootloader of herkent ziphone hem ook niet als hij in dfu staat?
Ik kan met het hele programma ziphone niks beginnen. Het programma ziet de hele iphone niet. De enige communicatie die mogelijk is, is wanneer de iphone in DFU mode is, dan kan ik herstellen. met iTunes, verder helemaal noppes.

Gr. Luc
  #14  
Oud 3 March 2008, 17:41
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ok dan in DFU-modus en restoren met itunes. en dan ziphone doen, lukt da nie, doe ziphone ook in dfu-modus
  #15  
Oud 3 March 2008, 18:08
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 November 2007
Locatie: Thorn
Berichten: 51
Stuur een bericht via Skype™ naar LucPaquay
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
ok dan in DFU-modus en restoren met itunes. en dan ziphone doen, lukt da nie, doe ziphone ook in dfu-modus
Ja, hiervan verwacht je, dat het zou moeten werken, maar wat blijkt; na de restore start de iPhone nog steeds tergend langzaam op. En wanneer het toestel uiteindelijk klaar is met opstarten, dan is het scherm bevroren en werkt de slider niet. Kortom geen succes.

Daarom zou ik denken dat er een andere restoremogelijkheid zou moeten zijn. Apple zal de toestellen om refurbished uit te geven toch ook moeten checken??
Kan me niet voorstellen dat ze de toestellen aan iTunes hangen, restoren en dan uitgeven???
Zo langzamererhand geloof ik dat er niets anders opzit, dan het toestel voor onderdelen te laten opgaan.
  #16  
Oud 3 March 2008, 18:58
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door LucPaquay Bekijk bericht
Ja, hiervan verwacht je, dat het zou moeten werken, maar wat blijkt; na de restore start de iPhone nog steeds tergend langzaam op. En wanneer het toestel uiteindelijk klaar is met opstarten, dan is het scherm bevroren en werkt de slider niet. Kortom geen succes.

Daarom zou ik denken dat er een andere restoremogelijkheid zou moeten zijn. Apple zal de toestellen om refurbished uit te geven toch ook moeten checken??
Kan me niet voorstellen dat ze de toestellen aan iTunes hangen, restoren en dan uitgeven???
Zo langzamererhand geloof ik dat er niets anders opzit, dan het toestel voor onderdelen te laten opgaan.
Ik heb hier nog een 8GB Moederbord liggen, als je deze monteert zal je iPhone het waarschijnlijk weer doen.
https://forum.iculture.nl/f51/i...board-8gb.html


Ik hoor het wel als je hem moet hebben.
  #17  
Oud 3 March 2008, 19:41
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je moet paar keer proberen, heb er ook zo ene binnen gehad tijdje trug, t is wa vechten en proberen totdat hij de restore goed aanneemt, daarna direct de BL naar 3.9 gehaald en baseband downgrade gedaan, om daarna weer up te graden, zodat de baseband zeker nieuw is. t is wa prutsen soms bij probleem gevallen.
  #18  
Oud 3 March 2008, 22:48
batalhador's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 271
Standaard

Ik denk dat dit een hardware probleem is misschien een dead touch screen? het moederbord zou misschien ook wel kunnen helpen ! maarja je kan ook nog een tijdje proberen
  #19  
Oud 4 March 2008, 01:47
-kriis's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Berichten: 142
Standaard

ik heb ooit een topic gelezen in chat, dat hij hem terug stuurde naar apple en dat hij gewoon weer een nieuwe kreeg!
misschien is dat te proberen!

je moet even zoeken in dat topic ik weet niet meer precies hoe hij dat had gedaan!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Defect iPhone omgeruild voor een defect iPhone sinanyavuz T-Mobile 16 31 March 2012 13:14
koptelefooningang defect pjotr28 iPhone algemeen 0 1 September 2010 10:45
Microfoon defect? maikbos iPhone algemeen 42 26 October 2009 23:11
Iphone 2G Defect? necarten iPhone algemeen 3 8 May 2009 19:47
I-phone defect?! Montie83 iPhone algemeen 7 21 December 2008 18:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:46.