ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4

ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ligt eraan, wat wil je doen? Wat heb je al gedaan? Even voor de duidelijkheid: Als je BL 4.6 hebt moet je dit doen: - ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #281  
Oud 1 March 2008, 21:04
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Ligt eraan, wat wil je doen? Wat heb je al gedaan?
Even voor de duidelijkheid:
Als je BL 4.6 hebt moet je dit doen:
- Zet iPhone in DFU mode
- Restore naar 1.1.4 via iTunes
- Downgrade BL 4.6 naar 3.9 (ZiPhone)
- Do it All (ZiPhone)
Klaar!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #282  
Oud 1 March 2008, 21:08
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 93
Standaard

Ik heb nog niks gedaan

Ik heb mijn iPhone nu op 1.1.3 met 4A93; ik neem aan dat dat BL 3.9 is? Ik wil een restore doen naar 1.1.4 en dan de laatste reservekopie weer terugzetten.
  #283  
Oud 1 March 2008, 21:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Ligt eraan, wat wil je doen? Wat heb je al gedaan?
Even voor de duidelijkheid:
Als je BL 4.6 hebt moet je dit doen:
- Zet iPhone in DFU mode
- Restore naar 1.1.4 via iTunes
- Downgrade BL 4.6 naar 3.9 (ZiPhone)
- Do it All (ZiPhone)
Klaar!
Ik merk uit dit topic op dat jij erg voorzichtig bent geweest met de keuze voor 1.1.4 maar nu het jou is gelukt ga ik het toch ook maar proberen met mijn 1.1.2 en 4.6 Bootloader.
  #284  
Oud 1 March 2008, 21:33
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 November 2007
Berichten: 27
Standaard

sorry, maar nogmaals mijn vraag: heeft iemand hetzelfde 'probleem' als ik. restored naar 1.1.4...iphone geeft aan dat het 1.1.4. is maar volgens iTunes (7.6.1) heb ik nog steeds 1.1.3. draaien (en er staat bovendien ook dat het de meest recente versie is??!!)
  #285  
Oud 1 March 2008, 21:34
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RJ_iPod Bekijk bericht
Ik merk uit dit topic op dat jij erg voorzichtig bent geweest met de keuze voor 1.1.4 maar nu het jou is gelukt ga ik het toch ook maar proberen met mijn 1.1.2 en 4.6 Bootloader.
Klopt, ben altijd bang bij dit soort 'risicovolle' dingen dat het verkeerd gaat. (BL is wel wat anders dan firmware)
Heb bijv ook eens mijn Wii dmv modden gemolt enzo, vandaar dat ik tegenwoordig wat voorzichtiger omga met mijn apparatuur
Maar zoals eerder gezegt, het is echt veilig, gewoon van je iphone afblijven tijdens het process!
Hij loopt gewoon perfect!

Succes
  #286  
Oud 1 March 2008, 21:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Klopt, ben altijd bang bij dit soort 'risicovolle' dingen dat het verkeerd gaat. (BL is wel wat anders dan firmware)
Heb bijv ook eens mijn Wii dmv modden gemolt enzo, vandaar dat ik tegenwoordig wat voorzichtiger omga met mijn apparatuur
Maar zoals eerder gezegt, het is echt veilig, gewoon van je iphone afblijven tijdens het process!
Hij loopt gewoon perfect!

Succes
Het lijkt helemaal gelukt, inmiddels heb ik mijn simkaart er weer in gestoken en bereik met T-mobile. Het belangrijkste doet het dus weer! Nu nog maar even pielen met progjes installeren etc.

Ik heb hetzelfde, ik ben altijd heel erg bang dat er iets fout gaat. Ondanks dat het bij velen goed gaat, zit ik tijdens de handelingen erg zenuwachtig toe te kijken. Ik heb mijn PSP na lang wikken en wegen ook gehackt en dat ging gelukkig wel goed. Maar tijdens die handeling zat ik ook erg te zweten.
  #287  
Oud 1 March 2008, 22:26
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 93
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RJ_iPod Bekijk bericht
Het lijkt helemaal gelukt, inmiddels heb ik mijn simkaart er weer in gestoken en bereik met T-mobile. Het belangrijkste doet het dus weer! Nu nog maar even pielen met progjes installeren etc.

Ik heb hetzelfde, ik ben altijd heel erg bang dat er iets fout gaat. Ondanks dat het bij velen goed gaat, zit ik tijdens de handelingen erg zenuwachtig toe te kijken. Ik heb mijn PSP na lang wikken en wegen ook gehackt en dat ging gelukkig wel goed. Maar tijdens die handeling zat ik ook erg te zweten.
Maar dus gewoon Do it All! aangevinkt..?
  #288  
Oud 1 March 2008, 22:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Playboy Mansion Bekijk bericht
Maar dus gewoon Do it All! aangevinkt..?

Eerst via Ziphone 2.5 de DFU modus gestart en naar 1.1.4 gerestored. Vervolgens eerst met advanced features de baseband naar 3.9 gezet en nadat dat was gebeurd heb ik op de Do It All knop gedrukt en voila naar het nodige angstzweet een 1.1.4 iPhone met een 3.9 bootloader.

Bij mij lijkt op dit moment alles probleemloos te werken, bellen, smsen, google Mapsen(inclusief de locate me functie) youtube via Wi-Fi. Taal houd ik sowieso op engels, is er tenminste nog iets authentieks aan en als die aangepaste themes enzo gebruikte ik niet dus of dat allemaal werkt weet ik niet.
  #289  
Oud 1 March 2008, 22:33
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Playboy Mansion Bekijk bericht
Maar dus gewoon Do it All! aangevinkt..?
Als je BL 3.9 hebt hoef je alleen maar DO IT ALL te klikken.

zit je op BL 4.6? vink Downgrade BL en daarna DO IT ALL
__________________
I (L) iPhone
  #290  
Oud 1 March 2008, 22:36
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 93
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DertKesh Bekijk bericht
Als je BL 3.9 hebt hoef je alleen maar DO IT ALL te klikken.

zit je op BL 4.6? vink Downgrade BL en daarna DO IT ALL
Ik ben een beetje fuzzy over dat BL-gedoe. Ik heb mijn iPhone uit september 2007 met nu 4A93 onder versie staan. Waar ik BL moet vinden... I don't know
  #291  
Oud 1 March 2008, 22:36
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DertKesh Bekijk bericht
Als je BL 3.9 hebt hoef je alleen maar DO IT ALL te klikken.

zit je op BL 4.6? vink Downgrade BL en daarna DO IT ALL
Do it all downgrade de bootloader al...dus do it all is echt do it all
  #292  
Oud 1 March 2008, 22:54
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Belgie
Berichten: 9
Standaard

Ik heb hier een werkende iphone op 1.1.3 draaien (origineel was het een 1.0.2).

Hoe kan ik deze makkelijk upgraden naar 1.1.4? Ook via deze ziphone?
  #293  
Oud 1 March 2008, 22:56
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 598
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Do it all downgrade de bootloader al...dus do it all is echt do it all
ja maar bij advanced features kun je dus J, A, U aanvinken en ook downgrade BL.. als je dat niet wilt (omddat je BL downgrade al 3.9 is) kun je die daar uitvinken en J, A, U wel laten uitvoeren toch?
  #294  
Oud 1 March 2008, 23:01
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Restore (Herstellen) naar 1.1.4 met behulp van iTunes. ZiPhone opstarten en do it all klikken....4 minuten wachten en klaar is kees...
Wel moet ik opmerken dat tijdens het ZiPhone proces de Bootloader gedowngrade wordt naar 3.9. Dit is normaal gesproken geen probleem maar als er tijdens die actie iets mis gaat kun je een brick krijgen.
Voor zover ik weet is dit nog niet gebeurt in een normale installatie. Dus niet de computer of iPhone uitzetten en ook niet de usb kabel eruit trekken....
  #295  
Oud 1 March 2008, 23:04
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DertKesh Bekijk bericht
ja maar bij advanced features kun je dus J, A, U aanvinken en ook downgrade BL.. als je dat niet wilt (omddat je BL downgrade al 3.9 is) kun je die daar uitvinken en J, A, U wel laten uitvoeren toch?
Als je niet wilt dat je boatloader wordt gedowngrade kun je niet de optie do it all gebruiken. Voor zover ik het begrepen heb wordt de downgrade alleen gedaan als je een bootloader 4.6 hebt dus deze stap wordt overgeslagen bij een bootloader 3.9
  #296  
Oud 1 March 2008, 23:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2007
Locatie: nabij Den Haag
Berichten: 192
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Ligt eraan, wat wil je doen? Wat heb je al gedaan?
Even voor de duidelijkheid:
Als je BL 4.6 hebt moet je dit doen:
- Zet iPhone in DFU mode
- Restore naar 1.1.4 via iTunes
- Downgrade BL 4.6 naar 3.9 (ZiPhone)
- Do it All (ZiPhone)
Klaar!
Do it all downgraded de boatloader toch zelf ook al??

Ik lees in ziphone:

Jailbreak, SIM Unlock, and activate iPhone in one step.
This option will downgrade the baseband bootloader on 4.6 BL phones (112+ OOB)..
  #297  
Oud 1 March 2008, 23:43
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 46
Standaard

Ik zit nu op 1.1.2 (en de 3.9 baseband) En ik wil upgraden naar 1.1.4 Als ik het goed begrijp moet ik hem aan itunes hangen->restore->1.1.4->ZiPhone starten->do it all. Als het goed is moet dan alles werken ofniet?
  #298  
Oud 1 March 2008, 23:45
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mister@ Bekijk bericht
Ik zit nu op 1.1.2 (en de 3.9 baseband) En ik wil upgraden naar 1.1.4 Als ik het goed begrijp moet ik hem aan itunes hangen->restore->1.1.4->ZiPhone starten->do it all. Als het goed is moet dan alles werken ofniet?
Klopt....
  #299  
Oud 2 March 2008, 00:31
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 8
Standaard

moet ik mijn special sim dingetje (weet niet wat het is aangezien ze het in de winkel hebben gedaan) van mijn org sim halen?,want dit is erop geplakt, en ik zou het graag laten zitten in geval ik terug naar 1.1.2 moet, maar weet iemand of dit een confilct gaat geven met ziphone?
  #300  
Oud 2 March 2008, 04:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 20
Standaard

Ik heb hem nu ook naar 1.1.4 gezet...Alles is heel goed gegaan...Bedankt!!!!!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Ziphone tool voor firmware 2.0? iScorpio Archief 0 24 July 2008 13:47
Help: ZiPhone GUI fout gegaan! e_sabbagh Unlock [archief] 5 20 February 2008 15:33
Ziphone GUI.exe opent niet... warm-krentenbrood Archief 2 17 February 2008 13:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:37.