ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4

ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ja ik heb de nieuwste itunes ... nog steeds geen ontvangst...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #381  
Oud 2 March 2008, 17:59
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

ja ik heb de nieuwste itunes... nog steeds geen ontvangst
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #382  
Oud 2 March 2008, 18:00
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

ik wil gewoon terug gaan naar de originele 1.1.3, kan dit?? ik hoef die upgrade al niet meer
  #383  
Oud 2 March 2008, 18:05
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 29
Standaard

Even dat we jullie goed begrijpen.

Na de Ziphone "Do it all" staat 1.1.4 op jullie iPhone's. Wanneer je de iPhone opnieuw start (uit en aan zetten), wordt dan gevraagd om de SIM te ontgrendelen? Zo ja lukt dat?

Wat krijg je dan t zien in de bovenste balk? Probeer je eigen mobiel eens te bellen, wat gebeurt er dan? Als je naar Settings -> Netwerk gaat wat krijg je dan te zien?

Ik neem aan dat voor internet, de EDGE instellingen zijn aangepast
  #384  
Oud 2 March 2008, 18:11
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Geen SIMpin op je mobiel hebben terwijl je unlocked!
  #385  
Oud 2 March 2008, 18:12
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

@Dendrik:
Ik had exact hetzelfde.
Gewoon je iPhone virginizen en iTunes updaten naar de nieuwste versie en dan opnieuw proberen.
  #386  
Oud 2 March 2008, 18:13
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Bekijk bericht
@Dendrik:
Ik had exact hetzelfde.
Gewoon je iPhone virginizen en iTunes updaten naar de nieuwste versie en dan opnieuw proberen.
hoe iphone virginizen?? thx
  #387  
Oud 2 March 2008, 18:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mevistox5 Bekijk bericht
Even dat we jullie goed begrijpen.

Na de Ziphone "Do it all" staat 1.1.4 op jullie iPhone's. Wanneer je de iPhone opnieuw start (uit en aan zetten), wordt dan gevraagd om de SIM te ontgrendelen? Zo ja lukt dat? wordt niet gevraagd gaat kort "searchen" daarna gebeurt er niets

Wat krijg je dan t zien in de bovenste balk? Probeer je eigen mobiel eens te bellen, wat gebeurt er dan? Als je naar Settings -> Netwerk gaat wat krijg je dan te zien? "signaalstreepjes zonder providernaam" bellen uit en in lukt niet

Ik neem aan dat voor internet, de EDGE instellingen zijn aangepast


zie bovenstaand in rood
  #388  
Oud 2 March 2008, 18:15
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Je moet de source i.unlocl.no toevoegen en vanaf daar moet je virginizen downloaden en zijn gang laten doen. Natuurlijk niet vergeten om autolock op NEVER te zetten. Gewoon dat ff van te voren doen.

En als je dat hebt gedaan met de nieuwste versie van iTunes, je iPhone restoren.

Maar als je nu al een iPhone hebt met een hogere firmware dan 1.0.2 dan moet je volgens mij ook nog je baseband downgraden.
  #389  
Oud 2 March 2008, 18:16
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door r115 Bekijk bericht
zie bovenstaand in rood
Ja hetzelfde bij mij behalve dat de simcode wel gevraagd werd en zonder probleem kan unlocken. maar gewoon ook streepjes in de bovenste balk.
  #390  
Oud 2 March 2008, 18:16
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 5
Standaard

@r115
ik heb exact het zelfde probleem en als je naar je eigen nummer belt gaat het direct op de voice mail. sim ontgrendelen lukt wel gewoon maar dan krijg ik verder het zelfde probleem... heel even zoeken en verder nixx
  #391  
Oud 2 March 2008, 18:23
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Bekijk bericht
Je moet de source i.unlocl.no toevoegen en vanaf daar moet je virginizen downloaden en zijn gang laten doen. Natuurlijk niet vergeten om autolock op NEVER te zetten. Gewoon dat ff van te voren doen.

En als je dat hebt gedaan met de nieuwste versie van iTunes, je iPhone restoren.

Maar als je nu al een iPhone hebt met een hogere firmware dan 1.0.2 dan moet je volgens mij ook nog je baseband downgraden.
waar kan ik die source vinden? en hoe zet je autolock op never??
  #392  
Oud 2 March 2008, 18:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JULKEWE Bekijk bericht
waar kan ik die source vinden? en hoe zet je autolock op never??
@julkeWE
dit is niet de oplossing voor "ons probleem" even afwachten nog...
  #393  
Oud 2 March 2008, 18:25
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Je kunt een source toevoegen.
Dat kan je vinden bij repositories op deze website.

Autolock op never kan via Settings, General en dan autolock
  #394  
Oud 2 March 2008, 18:27
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

ok ik wacht dan af ...
Ik heb nu ondertussen de 1.1.3 er weer op staan maar hetzelfde probleem blijft. Zet ik best 1.1.4 er terug op of veranderd dit niet veel?
  #395  
Oud 2 March 2008, 18:28
» iPhone US 4GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Bekijk bericht
Je moet de source i.unlocl.no toevoegen en vanaf daar moet je virginizen downloaden en zijn gang laten doen. Natuurlijk niet vergeten om autolock op NEVER te zetten. Gewoon dat ff van te voren doen.

En als je dat hebt gedaan met de nieuwste versie van iTunes, je iPhone restoren.

Maar als je nu al een iPhone hebt met een hogere firmware dan 1.0.2 dan moet je volgens mij ook nog je baseband downgraden.

het is i.unlock.no
  #396  
Oud 2 March 2008, 18:34
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mevistox5 Bekijk bericht
Even dat we jullie goed begrijpen.

Na de Ziphone "Do it all" staat 1.1.4 op jullie iPhone's. Wanneer je de iPhone opnieuw start (uit en aan zetten), wordt dan gevraagd om de SIM te ontgrendelen? Zo ja lukt dat?

Wat krijg je dan t zien in de bovenste balk? Probeer je eigen mobiel eens te bellen, wat gebeurt er dan? Als je naar Settings -> Netwerk gaat wat krijg je dan te zien?

Ik neem aan dat voor internet, de EDGE instellingen zijn aangepast

@mevistox5
al enig idee ?
  #397  
Oud 2 March 2008, 18:37
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door steelo Bekijk bericht
het is i.unlock.no
typte te snel
  #398  
Oud 2 March 2008, 18:40
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 25
Standaard

Is er een manier om de iphone helemaal in originele staat terug te zetten? Ook de software? Ik ben ten einde raad.
  #399  
Oud 2 March 2008, 18:42
batalhador's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 271
Standaard

Als je geen signaal heb hebben jullie ziphone 2.5B gebruikt op gewoon 2.5??
mensen met 2.5 b probeer 2.5 is !
__________________
There is no way to happiness, happiness is the way.
  #400  
Oud 2 March 2008, 18:44
» iPhone US 4GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door batalhador Bekijk bericht
Als je geen signaal heb hebben jullie ziphone 2.5B gebruikt op gewoon 2.5??
mensen met 2.5 b probeer 2.5 is !

download link?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Ziphone tool voor firmware 2.0? iScorpio Archief 0 24 July 2008 13:47
Help: ZiPhone GUI fout gegaan! e_sabbagh Unlock [archief] 5 20 February 2008 15:33
Ziphone GUI.exe opent niet... warm-krentenbrood Archief 2 17 February 2008 13:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:37.