ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4

ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) de enige manier om 3.9 te upgraden naar 4.6 is de hardware manier. dus openmaken en 2 contactpunten kortsluiten en daarna kun je weer upgraden....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #641  
Oud 12-03-08, 00:30
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

de enige manier om 3.9 te upgraden naar 4.6 is de hardware manier. dus openmaken en 2 contactpunten kortsluiten en daarna kun je weer upgraden.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #642  
Oud 12-03-08, 00:57
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Delft
Berichten: 4
Standaard Bootloader 3.9

En de ziphone 3.9 bootloader vervangen door een normale 3.9 bootloader?
  #643  
Oud 12-03-08, 01:05
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door videopete Bekijk bericht
En de ziphone 3.9 bootloader vervangen door een normale 3.9 bootloader?
ZiPhone downgrade volgens mij naar de originele 3.9 bootloader. De aangepaste is de fake blank versie en die is wel softwarematig te upgraden naar de originele 4.6 bootloader.
  #644  
Oud 12-03-08, 01:29
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Delft
Berichten: 4
Standaard Bootloader 3.9

Aha.. is de Ziphone 3.9 bootloader dan te updaten naar de fakeblank 3.9 bootloader? Dan zou ik dus weer wel kunnen updaten naar 4.6?
  #645  
Oud 12-03-08, 02:12
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door videopete Bekijk bericht
Aha.. is de Ziphone 3.9 bootloader dan te updaten naar de fakeblank 3.9 bootloader? Dan zou ik dus weer wel kunnen updaten naar 4.6?
dat gaat niet voor zover ik gelezen heb. ik dacht dit in eerste instantie ook maar na het lezen van een aantal artikelen bleek dit niet mogelijk te zijn. de enige manier om een 3.9 bootloader die via ZiPhone is verkregen weer te upgraden is op het ogenblik de hardwarematig upgrade zoals ArB heeft uitgelegd.

Laatst gewijzigd door ControlSje; 12-03-08 om 02:14.
  #646  
Oud 12-03-08, 13:03
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 319
Standaard

Waarom zegt iedereen toch dat de Iphone in DFU moet voordat je herstelt via itunes naar 1.1.4.
??
Ik heb gewoon mijn iphone erin geplugd herstel naar 1.1.4. geklikt en itunes doet de rest, daarna do it all van ziphone en je bent klaar.
  #647  
Oud 12-03-08, 13:55
dendirk's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Merksem, Belgie
Berichten: 376
Stuur een bericht via MSN naar dendirk Send a message via twitter to dendirk
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Waarom zegt iedereen toch dat de Iphone in DFU moet voordat je herstelt via itunes naar 1.1.4.
??
Ik heb gewoon mijn iphone erin geplugd herstel naar 1.1.4. geklikt en itunes doet de rest, daarna do it all van ziphone en je bent klaar.
Best toch in DFU mode dat worden alle sporen van vroegere installaties gewist en heb je een cleane iphone.

Anders zou het wel eens kunnen dat er hier en daar iets niet werkt
__________________
All work and no play makes Dirk a dull boy
  #648  
Oud 12-03-08, 16:01
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

hier ook uitgevoerd. Aan itunes gehangen. Herstellen geklikt. en daarna ziphone. en hatsikidee.. in een paar minuten een 1.1.4
Een kind kan de was doen.
  #649  
Oud 16-03-08, 19:55
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1
Standaard

hoe kan het dat mijn iphone helemaal geen sim ziet?

ik heb alles gedaan volgens beschrijving maar als ik sim in het apparaat stop blijft hij NO SIM aangeven :/
  #650  
Oud 16-03-08, 20:22
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oogjes Bekijk bericht
hoe kan het dat mijn iphone helemaal geen sim ziet?

ik heb alles gedaan volgens beschrijving maar als ik sim in het apparaat stop blijft hij NO SIM aangeven :/
Welke beschrijving heb je gevolgd ? en van welke versie kom je ?
  #651  
Oud 17-03-08, 21:47
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 2
Standaard

Ik heb vrijdag mijn iphone (1.1.3) gekregen van uit Amerika, hoe kan ik nu het best naar 1.1.4 gaan ? gewoon updaten via Itunes en de ziphone v2.6b laten draaien of moet ik restoren en hoe moet ik dat dan doen ?
  #652  
Oud 17-03-08, 21:49
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flipkop Bekijk bericht
Ik heb vrijdag mijn iphone (1.1.3) gekregen van uit Amerika, hoe kan ik nu het best naar 1.1.4 gaan ? gewoon updaten via Itunes en de ziphone v2.6b laten draaien of moet ik restoren en hoe moet ik dat dan doen ?
Je geeft zelf de antwoorden al. gewoon upgraden omdat het toch een nieuwe is en daarna ziphone draaien
  #653  
Oud 17-03-08, 21:51
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 44
Standaard

Het schijnt beter te zijn om te restoren inplaats van upgraden, dacht ik...
  #654  
Oud 17-03-08, 23:13
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 22
Standaard

dat is alleen beter om te voorkomen dat er oude programma bestanden blijven staan tijdens het updaten. maar bij een nieuwe iphone moet dat dus niet uitmaken
__________________
iPhone 8GB US OTB 1.1.2 -> iPhone 32GB 3GS NL
  #655  
Oud 18-03-08, 09:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 73
Standaard

Ik zit al enkele uurtjes rond te kijken op dit forum, maar het is nergens 100% duidelijk uitgelegd vind ik, ik lees dat meer mensen hiermee zitten...

Ik heb nu een iPhone uit de US besteld, zal wss firmware 1.1.4 zijn, hoe ik het nu zie doe ik dit:

- aansluiten, iTunes herkent hem, dan in DFU brengen door home en powerknop in te drukken (zie wiki dfu).
- Dan in iTunes gewoon op restore klikken (of moet je hier ook ALT restore en zelf een firmware aanwijzen?)
- Als ie gerestored is, iTunes uitzetten, dan naar ZiPhone, en Do it all!, en dan ben je klaar? (vervolgens BSD installen, dan OpenSSH, dan appsupport patch of iets van international payload? (waar zit nederlands bij?))

Maar ZiPhone downgrade je BL naar 3.9? Is dit dan ook de FakeBlank o.i.d.? Of doet ie het naar de gewone 3.9?

En als je 3.9 FakeBlank hebt, hoe zorg je dan dat je terug kunt naar 4.6 of hoe zorg je dat je ZEKER niet perongeluk de originele 3.9 ervan maakt?
  #656  
Oud 18-03-08, 10:05
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

er zijn howto's
https://forum.iculture.nl/f59/i...leidingen.html
ziphone zet de "echte" bootloader erop dus niet de fakeblank.
  #657  
Oud 18-03-08, 10:06
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 73
Standaard

Ja er zijn idd how-to's, maar die zijn niet waterdicht en roepen meer vragen op dan antwoorden, vandaar mijn vragenlijstje hierboven. Maar als je de echte 3.9 hebt kan je nooit meer updaten? Waarom zou je dit dan doen?
  #658  
Oud 18-03-08, 11:01
» iPhone US 8GB  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 43
Standaard

Hey

Ik heb sinds 2 weken mijn iPhone gekraakt. Het is veel simpeler...

1 - Haal iPhone uit verpakking
2 - Sluit hem aan aan je PC
3 - Open Ziphone en klik op 'unlock all'
4 - Na unlock moet je via itunes nieuwe update installeren
5 - na install moet je opnieuw ziphone runnen
6 - iPhone is nu perfect unlocked

mvg
Steve
  #659  
Oud 18-03-08, 11:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 73
Standaard

stap 5: opnieuw 'Do it all' ? Lijkt me een beetje dubbelop...
  #660  
Oud 18-03-08, 12:14
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 81
Standaard

Ok ik zie door de bomen het bos even niet meer;

Ik heb tijdje terug iPhone 8gb 1.1.2 OTB gekocht, deze heeft BL 04.02.13_G.
Draait nu 1.1.2 met TurboSim.

Deze wil ik graag updaten naar 1.1.4, uiteraard zonder alles kwijt te raken. Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Ziphone tool voor firmware 2.0? iScorpio Archief 0 24-07-08 13:47
Help: ZiPhone GUI fout gegaan! e_sabbagh Unlock [archief] 5 20-02-08 15:33
Ziphone GUI.exe opent niet... warm-krentenbrood Archief 2 17-02-08 13:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:14.