Couldn't locate bytes to patch

Couldn't locate bytes to patch discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) :-( Dacht dat het allemaal gelukt was totdat ik bovenstaand bericht kreeg!!!! Iemand een idee??? thnx grtx...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 October 2007, 09:41
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 13
Standaard Couldn't locate bytes to patch

:-( Dacht dat het allemaal gelukt was totdat ik bovenstaand bericht kreeg!!!!
Iemand een idee???

thnx

grtx
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 October 2007, 12:37
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

ff wat duidelijker graag wat probeer je, hoe ver ben je, welk programa gebruik je enz.
  #3  
Oud 13 October 2007, 12:45
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 13
Standaard

Owkey ja idd.

Nu ja heb al gedaan volgens de MAC OSX handleiding hier op de site.
EN deze melding krijg ik dus nadat anySIM een poos is bezig geweest.
De eerste keer gaf anySIM een andere melding. weet niet meer welke. Toen nogmaals anySIM gedraaid wat resulteerde in eerder genoemde melding.

Grtz,
Lucien
  #4  
Oud 13 October 2007, 12:46
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Lucien is je iPhone jailbroken??
  #5  
Oud 13 October 2007, 12:49
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 13
Standaard

Ja heb ik gedaan. Is ook gelukt.
  #6  
Oud 13 October 2007, 12:52
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

Google doet wonderen

"couldn't locate the bytes to patch" SOLUTION - ModMyiPhone.com - Apple iPhone forum, mods, skins, developing and more
  #7  
Oud 13 October 2007, 12:54
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

@Luciano. Welke versie Anysim heb je? Als je versie 1.0 hebt, moet je de allerlaatste versie downloaden. versie 1.0.2 (zo uit mn hoofd). Waar je kunt downloaden, moet je even google gebruiken. De versie 1.0 schijnt nogal buggie te zijn en met versie 1.0.2 gaat het helemaal goed. Dit heb ik ook gehad.

Verder moet je weer helemaal overnieuw doen met de handleiding. Restoren, activeren etc...

Veel succes!
  #8  
Oud 13 October 2007, 13:11
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 13
Standaard

Hoe restore ik de iPhone nu naar 1.02???? iTunes wul 'm naar 1.1.1 upgraden.
  #9  
Oud 13 October 2007, 13:14
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Als je een apple hebt de shift knop ingedrukt houden.
  #10  
Oud 13 October 2007, 13:20
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 13
Standaard

Michael: hoe bedoel je dat? Snap het ff niet meer :-S
  #11  
Oud 13 October 2007, 13:26
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

"couldn't locate the bytes to patch" SOLUTION - ModMyiPhone.com - Apple iPhone forum, mods, skins, developing and more !!!! kijk hier ook ff How to Restore iPhone with Old 1.0.2 Firmware Skip or Bypass 1.1.1 My Digital Life
  #12  
Oud 13 October 2007, 14:26
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 13
Standaard

Heb je 2e link dus proberen te volgen.

Probeer iPhone1,1_1.0.2_1C28_Restore.ipsw te downloaden. Dit lukt dan ook. Maar Safari pakt dan alles uit. En de betreffende folder staat dan geen file waar iTunes bij restoren iets mee kan!!!!!


Ja ik zal het idd wel niet snappen

Zou echt geweldig zijn als iemand me nog iets meer kan helpen.
  #13  
Oud 13 October 2007, 14:30
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Luciano de extensie weer veranderen naar ipsw. Dan dat apkket in je bibliotheek/itunes/iphone.updates folder zetten. Via itunes restoren en de shift knop indrukken. Dan kan je kiezen welke restore je doet.
  #14  
Oud 13 October 2007, 14:31
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

* Restore iPhone using specific firmware*—*winandmac.com deze probere?
  #15  
Oud 13 October 2007, 15:54
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 13
Standaard



Wat een geklooi. Maar gelukt. Heb die restore file uiteindelijk maar met firefox gedownload en toen werkte het. Safari pakte die hele file telkens helemaal uit. En daar kon iTunes niks mee. Maar zal toch wel aan mij liggen.

RESTORE gedaan. Toen vervolgens opnieuw geactiveerd. Toen wilde ik gaan jailbreaken. Wilde om een of andere reden niet goed lukken. En toen zag ik ineens naam van provider links bovenin staan.????????????????????

Dus hij doet het nu!!!!! Heb anySIM dus helemaal niet meer opnieuw hoeven draaien??? SNAP ER NIKS VAN. Maar maakt ook niet meer uit. Hij doet het.


Mannen maar bedankt voor alle hulp en snelle reacties!!!! SUPER
  #16  
Oud 13 October 2007, 19:02
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ik denk Luciano dat het simpeler had gekunt als je de telefoon nogmaals geactiveerd had met independence. Maar cool hij werkt gefeliciteerd.
  #17  
Oud 6 November 2007, 00:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2007
Berichten: 2
Standaard 'couldn't find bytes to pach' fout op 1.0.2 phone?

Hallo allen,

Krijg steeds bij AnySim de melding;

'couldn't find bytes to pach'

Iemand hier een idee?

Ik kom er niet uit...

Freez.
  #18  
Oud 6 November 2007, 01:33
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 86
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door freez Bekijk bericht
Hallo allen,

Krijg steeds bij AnySim de melding;

'couldn't find bytes to pach'

Iemand hier een idee?

Ik kom er niet uit...

Freez.
Als je het topic door gelezen zou hebben, wat je niet gedaan hebt omdat je net als originele topicstarter te weinig informatie geeft, en je hebt alles geprobeerd, dan moet je het nog maar een keer vragen...?

Of heb je alle bovenstaande oplossingen al proberen toe te passen? (Dan zit ik er dus helemaal naast en mijn excuses...) Want dan helpen we je hier graag
  #19  
Oud 6 November 2007, 02:30
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.451
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KleineAap Bekijk bericht
Als je het topic door gelezen zou hebben, wat je niet gedaan hebt omdat je net als originele topicstarter te weinig informatie geeft, en je hebt alles geprobeerd, dan moet je het nog maar een keer vragen...
Het topic is samengevoegd (was een nieuw topic), maar feit blijft dat de zoekfunctie niet is gebruikt.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: TinyUmbrella "Couldn't load main class" jeffrey52 Jailbreak 3 14 October 2011 00:14
Cannot locate package Ief_DR Jailbreak apps en thema's 0 31 January 2011 18:49
incomplete mail; download resterende 0 bytes Jip iPhone algemeen 0 13 November 2008 11:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:01.