iPlus 2.0 , eigen ervaring

iPlus 2.0 , eigen ervaring discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb gisteren een 3tal toestellen met iplus gedaan. dze werkten behalve het bellen ging niet. hij erkende mijn sim kaartje niet. ik heb dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 12 March 2008, 10:46
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 134
Standaard

ik heb gisteren een 3tal toestellen met iplus gedaan. dze werkten behalve het bellen ging niet. hij erkende mijn sim kaartje niet. ik heb dan terug een restore gedaan en ziphone gebruikt!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 12 March 2008, 12:02
R@MIREZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Kun je misschien erbij vermelden op wat voor machine (mac/win/ppc/intel) je iPlus gedraaid hebt?

En waarschijnlijk ben je vergeten een NL payload te installeren (die is er volgens mij nog niet), of de 1.1.4 NL nummerherkenning uit de iphoneguide. Dan werkt telefoneren etc. wel.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrgoolie Bekijk bericht
ik heb gisteren een 3tal toestellen met iplus gedaan. dze werkten behalve het bellen ging niet. hij erkende mijn sim kaartje niet. ik heb dan terug een restore gedaan en ziphone gebruikt!
  #43  
Oud 13 March 2008, 08:31
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 18
Standaard

Gisteren 3 iPhone toestellen unlocked met de iPlus methode, werkt perfect!
  #44  
Oud 13 March 2008, 17:51
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Zojuist een iPhone (OTB 1.1.4) geunlockt met iPlus 2.0 (welop windows XP). Alles werkte perfect vanaf de eerste keer...

Op mijn windows desktop kreeg ik wel een error (TIMEOUT is not recognized as a command....blabla) maar op de iPhone bleef het gewoon verder gaan.
Eerst de BL 4.6 naar 3.9fb en toen de jailbreak, unlock en installeren van de payload (standaard).

Een aanrader wat mij betreft.
__________________
iPhone US 8GB - FW 2.1 via Pwnage-tool
  #45  
Oud 13 March 2008, 22:18
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

iPlus 2.0b released : The Sweet Spot for iPhone's iPlus
  #46  
Oud 13 March 2008, 23:07
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Kan iemand mij misschien uitleggen wat het voordeel is van de 3.9FB baseband ten opzichte van de 4.6?

Ik moet mijn iphone nog krijgen, maar ben ff wat opties aan het bekijken over unlocken. Ik wil hoe dan ook de mogelijkheid houden om terug te kunnen naar 4.6 (wat met iPlus kan)
Met ZiPhone 2.5 kun je em activeren en jailbreaken en vervolgens met 2.3c unlocken en behoud je de 4.6 baseband.
  #47  
Oud 13 March 2008, 23:10
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Het voordeel van de 3.9BL is dat je gebruik kan maken van de laatste baseband. Dus dat wil zeggen dat alle functies (i.e. locate-me in googlemaps) werken.

Als je blijft op 4.6 dan zal je gebruik maken van de baseband van 1.1.2. Die werkt prima (met uitzondering van googlemaps' locate-me functie)

Meer zit er op dit moment niet achter....
  #48  
Oud 13 March 2008, 23:13
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

De baseband van 1.1.4 schijnt een betere ontvangst te hebben.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #49  
Oud 13 March 2008, 23:21
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
De baseband van 1.1.4 schijnt een betere ontvangst te hebben.
SCHIJNT das idd het juiste woord....
  #50  
Oud 13 March 2008, 23:23
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
De baseband van 1.1.4 schijnt een betere ontvangst te hebben.
Zoiets had ik idd ook al gelezen, maar om de 1.1.4 baseband te gebruiken moet je dus de 3.9 bootloader hebben als ik het goed begrijp en zoals MacFly al aangaf.

Met de 4.6 bootloader zit je vast aan de 1.1.2 baseband?
  #51  
Oud 13 March 2008, 23:27
Peter_1's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 262
Standaard

Cypher21...daar gaat dit topic niet over. Zoek en Gij zult vinden.
  #52  
Oud 13 March 2008, 23:31
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Zoiets had ik idd ook al gelezen, maar om de 1.1.4 baseband te gebruiken moet je dus de 3.9 bootloader hebben als ik het goed begrijp en zoals MacFly al aangaf.

Met de 4.6 bootloader zit je vast aan de 1.1.2 baseband?
Je begint het te snappen....
  #53  
Oud 13 March 2008, 23:35
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFly Bekijk bericht
Je begint het te snappen....
Kijk, daar heb ik wat aan thx voor de bevestiging.
In tegenstelling tot wat Peter doet suggereren heb ik me rot gezocht, gigantisch veel gelezen, maar nergens staat een duidelijk antwoord over de verschillen.
  #54  
Oud 13 March 2008, 23:39
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je kan je bootloader dan ook downloaden op diverse manieren zodat je alle profijt hebt van de laatste baseband fw
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #55  
Oud 14 March 2008, 00:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 39
Standaard

Ik zie een modemversie 04.04.05_G Dat houd dus in dat ik baseband 1.1.2 heb en bootloader 4.6 ? Dus daarom werkt mijn locate me niet. Dat werkte namelijk toen ik het toestel net gekocht had, nog wel.

afz. Ptje
  #56  
Oud 14 March 2008, 06:55
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ptje Bekijk bericht
Ik zie een modemversie 04.04.05_G Dat houd dus in dat ik baseband 1.1.2 heb en bootloader 4.6 ? Dus daarom werkt mijn locate me niet. Dat werkte namelijk toen ik het toestel net gekocht had, nog wel.

afz. Ptje
Dat is de baseband van 114
  #57  
Oud 14 March 2008, 07:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 39
Standaard

Heb ik dan iets wat niet meer herstelbaar is "aangericht" of is dit nog een normale situatie.

afz. Ptje
  #58  
Oud 14 March 2008, 09:13
MacFly's schermafbeelding
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ptje Bekijk bericht
Heb ik dan iets wat niet meer herstelbaar is "aangericht" of is dit nog een normale situatie.

afz. Ptje
hangt er van af met welke versie je gestart bent natuurlijk en met welk programma je unlockt hebt.

modemversie 04.04.05 icm met BL 4.6 is op dit moment niet mogelijk!!!

Dus als je een 4.6 iPhone had en nu zit je met baseband 04.04.05 dan heb je nu toch echt een 3.9BL. Als het de originele 3.9BL (van ZiPhone) dan is het "onherstelbaar" Als het 3.9fakeblank BL (van bv. iPlus) is dan is het wel omkeerbaar.

Geen paniek: Op dit moment is het terugkeren naar de oorspronkelijke BL alleen een issue als er problemen zijn met je iPhone en je aanspraak wil maken op je garantie bij Apple.....
  #59  
Oud 14 March 2008, 14:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Berichten: 26
Standaard

Toevallig iemand uit veenendaal met ervaring met iPlus 2.0b?, ik vind iPlus heel eng vergeleken met ZiPhone...

Laatst gewijzigd door william89; 14 March 2008 om 14:24.
  #60  
Oud 14 March 2008, 17:26
Meyotch's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Drachten
Berichten: 237
Standaard

iPlus is niks engs aan. Gewoon doen en je goed inlezen. Er zijn genoeg tutorials te vinden op het internet dus dat moet het probleem niet zijn.

Succes ermee.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iplus half gebruikt? chipch Unlock [archief] 1 22 April 2008 22:37
iplus kort vraagje asambasamba Archief 2 25 March 2008 22:21
ZiPhone of iPlus? sic139 Archief 1 11 March 2008 09:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:11.