iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Wiki - Handleidingen (https://forum.iculture.nl/f59/iculture-wiki/f60/wiki-handleidingen/)
-   -   Ringtones maken via iTunes (https://forum.iculture.nl/f59/iculture-wiki/f60/wiki-handleidingen/16722-ringtones-maken-via-itunes.html)

Liekie 27-02-11 13:04

Hallo, download ringtones via de app store, daarin staat dan een filmpje met tekst en uitleg.

liejanne 28-06-11 16:13

owwww wat jammer nou
het is zooo'n duidelijke uitleg en ik als blondje ben in mijn eentje heel erg ver gekomen, maar ik blijf steken op "vink de ringtone aan en klik op toepassen"
ik zie nergens de optie 'toepassen' ?? alleen iets van 'sorteerveld toepassen', maar dat lijkt me iets anders.

in de stiekeme hoop dat het toch zonder dat toepassen was gelukt, heb ik op synchroniseren gedrukt. maar ik vind vervolgens in mijn ringtone menu op mijn Iphone ook geen 'aangepaste beltonen'

wat doe ik fout?
en beter nog.. hoe los ik het op?

wie helpt me asap?

JBB 28-06-11 21:36

Beste liejanne,

Uitleg van Qlimax is ok en zou moeten werken. Maar indien het jou niet lukt, een gouden tip: download iRinger - iRinger :: iPhone Ringtone Factory [iPhone Ringtone, iPhone Ringtones, iPhone Ringtone Maker, iPhone Ringtone Creator] - Het wijst eigenlijk zichzelf uit en lukt automatisch. Zie eventueel bericht "234" en "235". Voor meer uitleg zie bericht "239".
Met dit kan het niet mis gaan.
Succes and enjoy.

Mvg, JBB

CorRuijters 16-07-11 23:40

Ok, de handleiding van Qlimax heeft me geholpen alleen werkte het bij mij als volgt:
stap 1 en 2 tot de opm bestand komt 2 keer in Itunes te staan, dus niet gewoon verdergaan met stap 3 anders staan er xxx copy's in verkenner tot je voor Extra kiest want dat zit er bij mij dus niet meer in het menu ?? wel naam wijzigen via rechts klikken, naam wijzigen en bevestigen. Dan het bestand slepen naar Itunes beltonen en het werkte dus wel.
Grtz en succes

Edelkoort 25-07-11 18:30

Qlimax, BEDANKT
na een beetje klooien (bv dubbelklik in het Outlookbestandje: dan verschijn hij pas in de beltonen) maar dan heb je ook wat!!!:):):):)

Hans Nuenen 25-07-11 19:30

googel eens op zedge met je pc, liedje opslaan en komt direct in je itunes te staan bij beltonen, even syncen met je tel en klaar is kees, suc6

Qlimax 10-08-11 22:37

Beste Mensen,

De handleiding die ik geschreven heb is redelijk gedateerd (lees; 2008). Het kan dus zijn dat er een aantal stappen niet meer overeen komen.

Er zijn tegenwoordig ook veel software tooltjes, en ook Apps binnen te Appstore die het automatisch voor je regelen.

Ik zou adviseren om die even op te zoeken via dit forum of google of wat dan ook.

Ik geef ook geen support meer op deze handleiding.

Hopende iedereen voldoende te hebben geïnformeerd.

Alle mensen die wel geholpen zijn en een ooit een reactie hebben geplaatst, thanks :-).

^Q

elsvisscher 11-08-12 13:55

Ringtone maken lukt niet meer
 
Heb al vele ringtones gemaakt van klassieke muziek, maar nu heb ik een nieuwe(re) computer en werkt het niet meer. Als ik de 30 seconden durende AAC-versie naar het bureaublad sleep, wordt het een MPEG-bestand en niet een m4a-bestand zoals vroeger. Via een programmaatje Ringer lukt het dan toch wel om er een m4r-bestand van te maken, maar de tijden die ik had aangegeven waarop de toon zou moeten binnen en eindigen zijn verdwenen, de beltoon begint gewoon op 0 seconden. Weet iemand wat ik hieraan kan doen? Heb zelfs de originele muziek van iTunes verwijderd zodat het programma daar niet op terug kon grijpen, maar dat haalt allemaal niets uit!

Dank voor de hulp alvast

pluchke9 12-12-12 00:32

Ik heb het gedaan voor mijn iphone en dat is gelukt.
Ik wilde het vandaag doen voor een andere iphone en op die laptop kan ik de extensie niet veranderen naar .m4r. Kan ik dit op een andere manier dan doen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:10.