iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Mac OS X: Adresboek overschrijven met Iphone contacten (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/11891-adresboek-overschrijven-iphone-contacten.html)

Bossiebos 25-04-08 14:36

Adresboek overschrijven met Iphone contacten
 
Hi Guys 'n Dolls,

Ik heb een probleempje, door een foute sync met .mac is mijn Adresboek op mijn G5 een rommeltje.
op mijn Iphone is het adresboek goed. nu wil ik mijn adresboek op mijn G5 overschrijven met de contacten op mijn Iphone.

Oplossing:
Wanneer ik mijn adresboek op de G5 leegmaak, en synchroniseer met Itunes, klopt alles weer... Dit gaat echter niet...Ook de contacten op de Iphone worden verwijderd.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen??

Dank en groet,

Bossiebos

angelos 26-04-08 22:33

hey guys.
ik heb een iphone van 8 gb en ik will sync?met mijn G5 mac maar ik weet niet hoe moet ik doen . kan iemand mij helpen ? dank u weel.

liznl 12-05-08 11:47

Bossiebos, Ik had een dergelijk probleem, had mijn apple opnieuw geïnstalleerd, en de backup bleek corrupt. Gelukkig heb ik mn iPhone en was ik niet al mijn contacten kwijt. Die moesten wel weer terug op mn apple. Uiteindelijk heb ik een backup gemaakt via SSH van mijn iCal en adresboek gegevens, en toen via iTunes de Sync gedaan. En dat werkt. Ik weet alleen niet of dat ook werkt als je geen schone installatie van iTunes, iCal en adresboek hebt. Eerst handmatige backup doen via SSH, zodat je je gegevens niet kwijt bent, dus :).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:33.