iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Windows: Aansluiten op windows XP --> crash! (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/12302-aansluiten-op-windows-xp-crash.html)

hansthart 03-05-08 18:51

Aansluiten op windows XP --> crash!
 
Hi,

Ik heb de Iphone 8GB nu zo'n twee maanden. Ging helemaal goed het cracken met iPlus en omzetten naar NL. Daarna gesynchroniseerd met iTunes en Outlook, dus ik was helemaal in mijn nopjes.

Maar nu ineens lukt het niet meer. Zodra ik de Iphone nu op de pc USB aansluit, zie ik ineens dat hij de Digitale Cam wil installeren en blijft daar even in hangen. 10 Sec later crash windows en zie je het bekende blauwe Bios beeldscherm. Opnieuw opstarten en weer proberen en ja hoor, weer een crash.
Daarna eens in de veilige modus geprobeerd, ging meteen goed, installeert de Iphone als nieuwe hardware weer, maar kan in de veilige modus helaas iTunes niet gebruiken. Hopend dat de installatie nu weer opnieuw gelukt is van de hardware, probeer ik Windows weer gewoon en sluit de iPhone aan, wat dacht je, crash!

Ik weet niet meer wat ik moet doen en ben een beetje wanhopig aan 't worden. Op de iPhone heb ik vele nieuwe tel.nrs. en afspraken bewaard die nu niet in mijn Outlook opgeslagen staan en op de pc heb ik in Outlook mijn werkschema bewaard voor de komende weken, maar dat kan ik weer niet in mijn iPhone krijgen nu.

Wie weet wat ik hier aan kan doen?

Greetz,

Hans :cool:

DynamicDennis 04-05-08 13:26

wat is de stopcode als je je het blauwe scherm te zien krijgt?

ControlSje 04-05-08 20:40

Soms helpt het de Webcam software te uninstallen als die geinstalleerd zijn. Hier een ander draadje met een vergelijkbaar probleem.

croiman 04-05-08 21:00

itunes en Quicktime verwijderen van pc en opnieuw installeren.

PauluS87 05-05-08 08:28

De oplossing bij mijn zus was: Alleen itunes opnieuw installeren en deed het perfect.
Wat ook werkte bij een maat: Even fabrieksinstellingen van je iPhone terugzetten en weer connecten. Werkt ook prima :)

Mart-in 08-05-09 19:16

De crash wordt veroorzaakt doordat er foto's in de filmrol staan. De computer herkent 'm als digitale camera, maar als je een webcam hebt is er meestal een probleem met de driver.

Mijn oplossing: Eerst foto's overzetten van iPhone naar PC via SSH. Heb inmiddels de map gevonden waar de foto's in staan. Daarna de foto's van de filmrol verwijderen en je kunt zonder problemen synchroniseren! :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:16.