iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Opnieuw: Problemen met mijn wachtwoord (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/124025-opnieuw-problemen-mijn-wachtwoord.html)

SebastiaanZ 29-08-12 14:51

Opnieuw: Problemen met mijn wachtwoord
 
Ik vind het een beetje asociaal dat mijn vorige topic werd gedeleted terwijl er toch een duidelijk probleem is en kan me niet voorstellen dat niemand kan of wil helpen.

Ik heb mijn Apple moeten laten herinstalleren omdat er bij de update van Mountain Lion van alles fout ging (nu doet het het overigens weer). Toen ik de macbook voor het eerst opnieuw opstartte werkte alles en kwam ik op het bureaublad.

Maar nu komt het. Nu wilde ik een aantal programma's gaan installeren (die eraf waren gehaald vanwege de overstap en de problemen die het meebracht) en vraagt de macbook om een wachtwoord. Eerst kon ik dit zonder problemen (voor de herinstallatie) doen. NU echter herkent hij het wachtwoord niet meer.

Wat moet ik doen?

HELP!

XIII 29-08-12 14:56

Het is net zo goed asociaal om je niet aan de regels te houden en feedback te negeren.

De omschrijving van dit forum is niet voor niets "iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS".

Daarom opnieuw een slotje.

Ik zal dit geval wel voorleggen aan de andere moderatoren (om te zien of ik te streng reageer), maar vraag je vriendelijk om niet nog een derde keer hierover te posten.

colliehome 29-08-12 14:56

Dit is hier een iPhone/iPad/iPod forum. Voor Mac gerelateerde vragen verwijzen we je graag door naar een andere forum. bv; MacFreak.

Daarom hier -alweer- een slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:48.