iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Windows: iPhone/iPad volledig draadloos weergeven op pc/beamer, aparte netwerken (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/139195-iphone-ipad-volledig-draadloos-weergeven-op-pc-beamer-aparte-netwerken.html)

Bart274 10-05-13 14:03

iPhone/iPad volledig draadloos weergeven op pc/beamer, aparte netwerken
 
Dag iedereen,

Ik ben op zoek naar een methode om een iPhone of iPad volledig te kunnen weergeven op een pc of rechtstreeks op een beamer zonder hierbij kabels te gebruiken en dat terwijl beide apparaten verbonden zijn met andere netwerken.
Mijn beide broers zouden dit graag gebruiken voor hun werk. Het probleem is dat hun iPhones/iPads geen Wi-Fi-toegang krijgen, ze moeten dus verbinding zien te krijgen over een 3G-connectie. Hierdoor is AirPlay dus niet bruikbaar.
Ik heb enkele alternatieven gevonden die doen wat mijn broers willen, maar die hebben dan een USB-kabel nodig. Mijn oudste broer moet presentaties geven en willen kunnen rondlopen in de zaal, mijn jongste broer wil van overal in zijn klas verder kunnen werken en wil leerlingen ook laten werken op die iPad zonder dat deze iedere keer naar voor moeten komen.

Kunnen jullie ons helpen aub?

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Bart


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:27.