iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Mac OS X: Reinstall Macbook en nu iPhone backuppen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/14073-reinstall-macbook-iphone-backuppen.html)

Charles Nasi 06-06-08 19:45

Reinstall Macbook en nu iPhone backuppen
 
Hoi iPhoneclubbers,

Aan het begin van deze week begon mijn OSX installatie @ de macbook een beetje gekke kuren te vertonen, dus ik de Luipaard schijf uit de doos van mijn macbook getoverd en Luipaard eropnieuw opgezet.

Na de installatie [gewoon een format, niks archiveren en bewaren maar schoon beginnen] netjes alle updates binengehaald + software geinstalleerd die ik nodig had.

Maar nu komt het leuke, toen ik mijn iPhone aankoppelde kreeg ik de geweldige melding 'De iPhone is gesynchroniseerd met een andere iTunes-bibliotheek. Wilt u deze iPhone wissen en synchroniseren met deze iTunes bibliotheek'

Oftewel als ik hem sync ben ik ALLE mails, SMS'jes, liedjes, filmpjes en contacten kwijt. Help!

Is er goede mac software die al de bovenstaande dingen kan back-uppen? en het liefste ook weer kan restoren na een reformat van de iPhone?

Groetjes Charles

Destiny 06-06-08 21:47

Je kunt SSH'en naar je iPhone en alles handmatig backupen.
De volgende keer kun je het beste de iTunes map effe backupen. Dan zegt hij dat niet en heb je alles ook nog in je iTunes Library


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:58.