iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   iTools iOS6/iOS7 Foto's, Contacten, Back up en nog meer. (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/150351-itools-ios6-ios7-foto-s-contacten-back-up-meer.html)

aroe 08-01-14 13:13

iTools iOS6/iOS7 Foto's, Contacten, Back up en nog meer.
 


http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/inleiding.png
iTools is een programma dat voor mij gevoel nog niet zo veel mensen kennen. De meeste mensen die ik spreek over hun iPhone vinden het een pracht toestel maar de meesten lopen tegen 1 groot probleem aan Foto's er op zetten en er afhalen. Persoonlijk vind ik dit ook erg omslachtig waarom dit zo moet. Bij een Android toestel hang je het toestel aan de Computer drukt op verwisselbare schijf en je klikt het mapje DCIM aan en je kan foto's verwijderen en terug plaatsen. Dit was ook het enige grote nadeel, irritatie puntje toen ik overstapte van een Android naar een Apple telefoon. Ik ben opzoek gegaan naar een makkelijke oplossing die heb ik gevonden en ga ik met jullie delen. Als het onzinnig is wat ik hier plaats kijk je er maar langs heen en als het te veel gepost is heb ik verkeerd gekeken en moeten jullie het maar verwijderen.

http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/informatie.png
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/attention.png Als waarschuwing: Alles wat je met je telefoon doet ben je zelf verantwoordelijk voor iCulture.nl, mede forumleden die reageren en ik kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld door jou gemaakte fout.
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/creditcard.png Dit programma is volledig gratis. Wordt dit programma ergens te koop aan geboden dan is dit meestal een virus of fake programma download dit programma dan niet! Als je updaten wil, updaten kan ook via de update functie bij het knopje about, Check for updates
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/light.png Verder is het programma nog in beta vase en kan dus soms crashen. Bij mij draait die stabiel genoeg om te gebruiken. Tip's en/of verbeteringen en ook vragen zijn welkom via privé bericht. Fouten kunnen gemaakt worden ik ben ook mens net als jij.

http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/functies.png
Het programma zit bom vol met functies en handigheidjes, Ik zal de belangrijkste functies vermelden.

http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/camera.png Foto's in mappen plaatsen, verplaatsen en verwijderen.
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/photo.png Video's in mappen plaatsen, verplaatsen en verwijderen. *Wordt de video niet geplaatst zet hem om in .MOV bestand dit bestand is bruikbaar met de iPhone.
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/contact.png Contacten wijzigen, woonplaats, email, verjaardag, etc toevoegen en verwijderen.
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/music.png Je eigen muziek collectie op je iPhone.
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/book.png Gedownloade ePub* en PDF bestanden op je iPhone zetten. (*Digitale boeken)
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/clipboard.png Notities wijzigen en toevoegen.
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/tool.png Is je iPhone niet meer vooruit te branden of crashen sommige apps spontaan clean je iPhone zonder foto's of muziek en andere belangerijke zaken te verliezen. (onder Advanced te vinden in iTools ook vind daar oa system logs, crash log, reboot en shutdown fucntie.)
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/correct.png en nog veel meer persoonlijk raad ik iedereen het aan om dit programma te gebruiken als je nog meer uit je iPhone wil halen.

http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/risico.png
Er zijn geen risico's aan dit programma verbonden er vind geen jailbreak plaats of een wijziging aan je toestel.

http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/download.png
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/downloadfolder.png iTools Windows: download
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/downloadfolder.png iTools Mac: download

http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/downloadfolder.png Mirror: iTools Windows: download
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/downloadfolder.png Mirror: iTools Mac: download

http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/websites.png
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/earth.png Eigenaar programma: iTools
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/earth.png Functioneerd als mirror: Google Drive
http://bonanzateam.nl/amahl/iculture/earth.png Opslag van de plaatjes in dit forum bericht: Bonanzateam

Deze websites hebben allemaal een functie in dit bericht daarom worden ze vermeld.

E-Swabala 09-07-14 19:03

Ik heb zonet voor het eerst itools gebruikt en dit nu pas na 4 jaar iphone gebruik. vraagje, hoe brengt men geďnstalleerde apps naar de pc? Bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:08.