Iphone screen op scherm iMac

Iphone screen op scherm iMac discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo , Bestaat er voor de iPhone een applicatie waarbij de iPhone vertoont wordt op je iMac , en dat je dan via je gewoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-06-08, 12:00
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: St-Kat-Waver Belgie
Berichten: 37
Standaard Iphone screen op scherm iMac

Hallo ,

Bestaat er voor de iPhone een applicatie waarbij de iPhone vertoont wordt op je iMac , en dat je dan via je gewoon toetsenbord gegevens in de iPhone brengt.

Heb zoiets vroeger gehad met een PDA Toshiba 800 onder windows.

Zou makkelijker zijn om url's van repo's in te brengen en dies meer.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26-06-08, 23:49
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door codeman Bekijk bericht
Hallo ,

Bestaat er voor de iPhone een applicatie waarbij de iPhone vertoont wordt op je iMac , en dat je dan via je gewoon toetsenbord gegevens in de iPhone brengt.Heb zoiets vroeger gehad met een PDA Toshiba 800 onder windows.
Zou makkelijker zijn om url's van repo's in te brengen en dies meer.
Voorlopig nog niet, misschien dat iemand zoiets maakt eens firmware 2 uit is.Zou wel handig zijn, had dit indertijd ook op mijn nokia9500 en kon vanuit een webbrowser mijn phone overnemen.
  #3  
Oud 30-06-08, 23:35
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

lol zit je daar even aan een Wi-Fi verbinding woord alles overgenomen van je
  #4  
Oud 02-07-08, 16:19
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door codeman Bekijk bericht
Zou makkelijker zijn om url's van repo's in te brengen en dies meer.
je kan wel url's van repo's invoeren in een custom firmware en dan die custom firmware laden op je iphone
  #5  
Oud 04-07-08, 11:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 76
Send a message via twitter to Snowgasm
Standaard

in de SDK zit wel een iPhone simulator....... maar deze kan niet wat jij wil. Is meer voor het testen van zelf ontworpen software.

Gratis te downloaden overigens
  #6  
Oud 18-01-09, 05:08
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

is die er onderhand wel (voor op de MAC!)?
  #7  
Oud 18-01-09, 10:22
JWVD's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Renkum
Berichten: 312
Stuur een bericht via Instant Messenger naar JWVD Stuur een bericht via MSN naar JWVD Send a message via twitter to JWVD
Standaard

Download Veency uit Cydia en een VNC client (zoals Chicken of the VNC)
  #8  
Oud 18-01-09, 14:02
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

ja heb ik dan vul ik mijn ip adres in
display 5900

en dn komt er Connection refused: connect()

Update: blijkbaar moet je dus voor display 0 invullen. De 59 staat automatisch voorgeprogrammeerd. Toffe app! alleen suuuuupeeeerr traag! werken andere apps beter of is er nog geen mogelijkheid tot fatsoendelijk bedienen van je iphone ..?

Laatst gewijzigd door King1987; 18-01-09 om 15:28. Reden: Edit knop gebruiken aub
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
LCD, touch screen of volledig scherm? Lektroluv iPhone algemeen 3 25-08-10 14:39
iPhone volgen met je iMac macsiem iPhone Apps 4 15-04-10 11:04
iPhone en iMac Tony Wi-Fi 3 06-11-08 10:30
Probleem aanlsuiten iPhone op iMac conimus iPhone algemeen 5 05-11-08 10:00
Vraag over iPhone aan de iMac superzemie Unlock [archief] 1 20-04-08 18:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:55.