Iphone screen op scherm iMac

Iphone screen op scherm iMac discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo , Bestaat er voor de iPhone een applicatie waarbij de iPhone vertoont wordt op je iMac , en dat je dan via je gewoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 June 2008, 12:00
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Locatie: St-Kat-Waver Belgie
Berichten: 37
Standaard Iphone screen op scherm iMac

Hallo ,

Bestaat er voor de iPhone een applicatie waarbij de iPhone vertoont wordt op je iMac , en dat je dan via je gewoon toetsenbord gegevens in de iPhone brengt.

Heb zoiets vroeger gehad met een PDA Toshiba 800 onder windows.

Zou makkelijker zijn om url's van repo's in te brengen en dies meer.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 June 2008, 23:49
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door codeman Bekijk bericht
Hallo ,

Bestaat er voor de iPhone een applicatie waarbij de iPhone vertoont wordt op je iMac , en dat je dan via je gewoon toetsenbord gegevens in de iPhone brengt.Heb zoiets vroeger gehad met een PDA Toshiba 800 onder windows.
Zou makkelijker zijn om url's van repo's in te brengen en dies meer.
Voorlopig nog niet, misschien dat iemand zoiets maakt eens firmware 2 uit is.Zou wel handig zijn, had dit indertijd ook op mijn nokia9500 en kon vanuit een webbrowser mijn phone overnemen.
  #3  
Oud 30 June 2008, 23:35
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

lol zit je daar even aan een Wi-Fi verbinding woord alles overgenomen van je
  #4  
Oud 2 July 2008, 16:19
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door codeman Bekijk bericht
Zou makkelijker zijn om url's van repo's in te brengen en dies meer.
je kan wel url's van repo's invoeren in een custom firmware en dan die custom firmware laden op je iphone
  #5  
Oud 4 July 2008, 11:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 76
Send a message via twitter to Snowgasm
Standaard

in de SDK zit wel een iPhone simulator....... maar deze kan niet wat jij wil. Is meer voor het testen van zelf ontworpen software.

Gratis te downloaden overigens
  #6  
Oud 18 January 2009, 05:08
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

is die er onderhand wel (voor op de MAC!)?
  #7  
Oud 18 January 2009, 10:22
JWVD's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Renkum
Berichten: 312
Stuur een bericht via Instant Messenger naar JWVD Stuur een bericht via MSN naar JWVD Send a message via twitter to JWVD
Standaard

Download Veency uit Cydia en een VNC client (zoals Chicken of the VNC)
  #8  
Oud 18 January 2009, 14:02
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

ja heb ik dan vul ik mijn ip adres in
display 5900

en dn komt er Connection refused: connect()

Update: blijkbaar moet je dus voor display 0 invullen. De 59 staat automatisch voorgeprogrammeerd. Toffe app! alleen suuuuupeeeerr traag! werken andere apps beter of is er nog geen mogelijkheid tot fatsoendelijk bedienen van je iphone ..?

Laatst gewijzigd door King1987; 18 January 2009 om 15:28. Reden: Edit knop gebruiken aub
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
LCD, touch screen of volledig scherm? Lektroluv iPhone algemeen 3 25 August 2010 14:39
iPhone volgen met je iMac macsiem iPhone Apps 4 15 April 2010 11:04
iPhone en iMac Tony Wi-Fi 3 6 November 2008 10:30
Probleem aanlsuiten iPhone op iMac conimus iPhone algemeen 5 5 November 2008 10:00
Vraag over iPhone aan de iMac superzemie Unlock [archief] 1 20 April 2008 18:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:17.