iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Up-to-date filesharing via WD MyCloud? (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/151875-up-to-date-filesharing-via-wd-mycloud.html)

Persmoment 18-02-14 16:52

Up-to-date filesharing via WD MyCloud?
 
Ik kocht onlangs een Western Digital MyCloud, met de wens dat ik tussen mijn MacBook en andere devices mappen (met up-to-date bestanden) kan openen. De mappen moeten dus automatisch met elkaar synchroniseren, zoals ik dat gewend was van een applicatie als SugerSync. Niet steeds dubbel bestanden opslaan, zowel op MyCloud als onder mijn documenten op mijn computer, maar dat mijn documenten standaard gesynchroniseerd worden naar WD MyCloud.

Dat lijkt momenteel niet te lukken met deze netwerk harde schijf. In het huidige geval moet ik dus elk document ook nog eens apart opslaan op MyCloud of ik moet standaard op MyCloud werken. Is er een manier om de map 'automatisch te delen' via de opties die MyCloud mij kan bieden? Hoe zorg ik er dan voor dat, als ik mijn bestanden via MyCloud wil raadplegen op een andere device, deze bestanden up-to-date zijn? Heb jullie daar tips voor?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:57.