iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Mac OS X: MacBook Pro 2 maanden oud crasht (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/167987-macbook-pro-2-maanden-oud-crasht.html)

Conquistatore 04-10-15 14:05

MacBook Pro 2 maanden oud crasht
 
Goedemorgen allemaal,

Vanochtend was ik bezig om mijn nieuwe Macbook Pro te updaten naar OSX El Capitan toen die plots tijdens de update aangaf dat er een fout voordeed. Ik moest hem opnieuw opstarten en vanaf dat moment crasht hij telkens tijdens het opstarten. Ik kan vandaag natuurlijk geen contact opnemen met Apple maar voor mijn school heb ik hem eigelijk echt nodig. Ik hoop dat iemand hier mij kan helpen.

Alvast bedankt en vriendelijke groeten,

Victor

RWK 04-10-15 14:20

Hey Goedendag,

Welke Macbook Pro heb je precies? Wat je zou kunnen doen is het volgende:
Op starten in recovery mode, dat doe je door je computer helemaal uit te zetten. Als die uit is, doe je hem weer aan, maar dan moet je de CMD + R knop ingedrukt houden. Voor meer info, check deze support pagina van Apple: https://support.apple.com/nl-nl/HT201314

De volgende vraag is of je belangrijke bestanden op de Macbook heb staan? Zo ja, zou je via deze weg die ik hierboven beschreven heb, een Time Machine backup kunnen maken om zo vervolgens een clean install te doen.

Conquistatore 04-10-15 19:32

Alvast bedankt voor het helpen ik ben gekomen tot OS X-hulpprogramma's. En ik weet ook hoe ik hem moet resetten alleen weet ik niet hoe ik vanuit hier nog een Time Machine-reservekopie moet maken. Tot op heden heb ik er ook nog niet echt iets kunnen vinden.

Groeten,

Victor


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:31.