iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Windows: Songs fysiek in andere map plaatsen (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/177024-songs-fysiek-andere-map-plaatsen.html)

Vic55 17-05-17 13:32

Songs fysiek in andere map plaatsen
 
Ik heb een tijd geleden een oude verzameling songs in men iTunes toegevoegd die ik dus niet via iTunes aangekocht heb. Ik heb al die songs maar gewoon in een gezamenlijke map in men Windows gezet. Werkt prima daar mee probleem mee, maar nu zou ik dus toch wel graag deze songs op andere wijze ordenen op men Windows. Weet er hier soms iemand of je dit rechtstreeks in iTunes kunt regelen zoiets. Of kun je feitelijk enkel maar de songs terug uit iTunes verwijderen, ze fysiek verplaatsen en om ze dan terug te kunnen toevoegen? Ik weet wel dat je ze door iTunes via bibliotheek - ordenen ze per artiest - album kunt laten ordenen maar dat is niet de wijze waarop ik ze feitelijk wens te ordenen.

Dank bij voorbaat, voor de reacties.
Mvg, Vic

Gonus 17-05-17 13:48

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Vic55 (Bericht 1032634)
Of kun je feitelijk enkel maar de songs terug uit iTunes verwijderen, ze fysiek verplaatsen en om ze dan terug te kunnen toevoegen?

Jep.
Je hoeft ze niet persť te verwijderen uit iTunes, maar is wel aan te raden, anders gaat iTunes veel uitroeptekens laten zien. ;)

Vic55 17-05-17 13:59

Thx, voor de reactie. Net met eentje geprobeerd, en het lukt inderdaad.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:47.