iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   MobileMe/ iDisk upload (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/24367-mobileme-idisk-upload.html)

LaCokaFamilia 29-10-08 10:07

MobileMe/ iDisk upload
 
Goede morgen allemaal,

Weet niet helemaal zeker over ik hier in het juiste Topic zit maar ga toch mn vraag hier neerzetten ;)

Sinds kort heb ik een trial abonnement genomen op MobileMe. Moet zeggen het bevalt uitstekend. Gemakkelijk adresgegevens bijwerken en syncen met de iPhone en Outlook.
De laatste dagen ben ik bezig om wat belangrijke files op mn iDisk te plaatsen. (een plek bij MobileMe die dient als online back-up)
Het uploaden van de files (zo rond de 85MB) gaat prima. Tot het moment dat de upload klaar is. Het upload applet zegt finishing upload en er gebeurd daarna helemaal niks meer. Deze melding blijft uren op het scherm staan zonder dat de donwload ook echt afgerond wordt. Zijn er meer mensen met dit probleem? Zo ja iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen? Was niet van plan om, als mijn trial afgelopen is om 79 euro per jaar te betalen als ik iDisk niet eens kan gebruiken.
En heeft iemand nog een tip waar ik eventueel ergens anders back up files kan stallen. (Gewoon tegen betaling.) Is Rapishare bijvoorbeeld een optie?? Krijg je daar bijvoorbeeld ook een persoonlijke pagina waar je alle uploads van jezelf kunt zien? Of is er een betere andere optie????
Alvast bedankt voor jullie reacties.
Jeroen

macfreaker 29-10-08 10:28

Das inderdaad nog een probleem. heb dit ook maar normaal gezien staat je upload er wel op hoor. Ik gebruik onder osx transmit om mijn files te uploaden. Misschien dat er voor win ook iets is om dit te doen.

P@t 23-02-09 00:00

als ik file wil uploaden dan doet ie de helft en zegt dat er iets fout is gegaan en de upload word afgebroken...
Echt irritant..

Al iemand een oplossing voor dit probleem?

Michael 23-02-09 00:12

Het is handiger om het hier te hebben.

mrky 28-02-09 07:17

klopt
 
het klopt dat ie wel s blijft hangen aan het eind van een upload, maar hij heeft dan wel zn werk voor 1005 gedaan. bij mij iig!
en als je online opslag zoekt is adrive.com super, gratis 50gb.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:27.