iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Mac OS X: iPhoto NIET starten door iPhone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/27211-iphoto-niet-starten-door-iphone.html)

berenddevries 19-12-08 15:56

iPhoto NIET starten door iPhone
 
Hi,

Weet iemand een truc om iPhoto wel automatisch te starten als ik mijn fototoestel aansluit op een USB poort maar NIET elke keer als ik mijn iPhone in de cradle zet?
Het is nu allebei de keren wel opstarten of allebei de keren niet opstarten.

Berend

Bomans 19-12-08 16:00

Misschien helpt dit?

berenddevries 19-12-08 16:11

Hoi,

Nee, helpt niet echt. Daar staat ook beschreven dat je alle automatische acties maar uit moet zetten en het met de hand moet doen.
Eigenlijk vind ik dat je per geregistreerd apparaat, o.i.d., een actie zou moeten kunnen definieren. Apple?

Berend

InternetRebel 19-12-08 16:33

Ik vrees dat het niet zal lukken. Volgens mij maakt iPhoto geen verschil tussen je iPhone en een echte camera. De iPhone gedraagd zich qua opslag van de foto's ook als een gemiddelde camera. Alle foto's staan in een folder "DCIM", iets wat mijn oude Fuji camera ook precies zo deed. Sterker nog zelfs; als ik foto's voor een vriendin op een USB stick zet maak ik dezelfde folder-structuur aan als mijn camera doet zodat bij haar automatisch iPhoto start wanneer ze de USB stick plaatst. Haar Mac behandeld de USB stick dan precies zo als een camera. iPhoto kijkt dus duidelijk alleen maar naar de folders op het aangesloten USB apparaat.

Timmeh_ 21-01-09 23:06

Je kunt in iPhoto wel deze functie wel uitzetten, maar als je dan een camera aansluit opent iPhoto ook niet meer automatisch..

Dus eigenlijk alles of niets;)

EDIT:
Never mind, je eerste bericht niet goed gelezen..


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:25.