iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Crash to desktop tijdens sms'en (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/28161-crash-to-desktop-tijdens-sms.html)

SubZer0 08-01-09 17:47

Crash to desktop tijdens sms'en
 
Ik denk sinds de installatie van firmware 2.2 (of daarna, dat weet ik niet zeker) heb ik het probleem dat tijdens het sms'en mijn originele iPhone 3G naar desktop crasht als ik bepaalde woorden intoets.

Voorbeelden:

broek -> crasht
broekie -> crasht NIET
check -> crasht
checklist -> crasht

Er is geen pijl op te trekken waarom het gebeurt. Ik heb het met zowel auto-correctie aan als uit geprobeerd. Geen uitkomst. Reset ook geen uitkomst. Zijn er nog meer mensen met dit probleem? En nog beter: mensen die het probleem opgelost hebben?

bako 08-01-09 17:55

vaak is dit gewoon even herstellen in itunes
probeer eerst eens te gebruiken zonder back-up
doet die het doe back-up er op en kijk of die weer het zelfde doet
als hij het nog steeds doet dan moet je er een oudere back-up op doen

InternetRebel 08-01-09 18:00

Ik heb een ander vreemd probleem bij het tikken van SMS berichten, maar gelukkig leidt dit nog niet tot een crash. Wanneer ik de "1" intoets blijft deze "omhoog staan" en verschijnt ook niet in het bericht. Pas als ik daarna een andere letter aantoets schiet de "1" pas naar beneden en komt 'ie ook in het bericht.

Omdat dit verder wel werkt maar alleen wat vreemd is heb ik nooit uit willen zoeken waar dit vandaan komt, maar het kan best wel eens dezelfde oorzaak hebben als jouw probleem, vandaar dat ik het maar even meld. :-D

SubZer0 11-01-09 21:26

Na een herstel van de iPhone kan ik (voorlopig) weer bovenstaande woorden (en Engelse woorden, want daar had hij het vaak bij) typen :D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:06.