iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   photoshop start op bij inpluggen iphone (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/3025-photoshop-start-op-inpluggen-iphone.html)

Nikooos 30-11-07 16:44

photoshop start op bij inpluggen iphone
 
Ik heb ff zitten zoeken en googlen, maar dit probleem niet gevonden. Ik heb een OTB 1.1.2 met de 4.x bootloader en dus alleen gejaibreakt en niet geunlocked, vandaar in dit subforum, maar volgens mij zal het daar niet aan liggen.

Ik heb dus dat als ik de iPhone inplug dat niet alleen iTunes maar ook photoshop cs3 opstart :confused:
Nogal wazig toch? Op zich geen groot probleem, maar dat laden van photoshop maakt mijn pc tijdelijk wat langzamer. Meer mensen dit probleem gehad of iemand die misschien een idee heeft om dit op te lossen??

Ezekiel 30-11-07 16:53

Ik heb zelf nog geen iphone maar hij wordt toch weergegeven als een harddisk in my computer.
zo ja dan staat waarschjijnlijk autorun aan en je kan bepalen wat hij dan moet doen normaal gesproken is dit maar 1 ding maar ik denk dat hij de weg kwijt is.

iCulture 30-11-07 16:56

 Verplaatst naar: Problemen (niet-modding).
Toch iets beter op z'n plek daar :)

Nikooos 30-11-07 17:03

ok.. ja op die manier kan je het ook opvatten. Probleem heeft niet met het modden op zich te maken natuurlijk. Dacht dat je hier gewoon al je problemen moest plaatsen als je een gemodde phone had ;)

Maar thnx voor de move dan!


Aah.. hij geeft m bij mij niet aan als harddisk, maar als digitale camera :? vast wel ergens aan te passen. Ff verder zoeken

edit: en daar kon ik met de rechtermuisklik ook kiezen wat er moest gebeuren als hij ingeplugd wordt. Dus ff veranderd en problem solved ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:00.