iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   livemail agenda toevoegen op iphone via itunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/30446-livemail-agenda-toevoegen-op-iphone-via-itunes.html)

rikfrombelgium 19-02-09 17:06

livemail agenda toevoegen op iphone via itunes
 
Ok, het lijkt misschien simpel maar ik heb echt wel gezocht en vind het niet. Sinds kort is er een connector uit voor outlook die je outlook agenda verbindt met livemail ( zowel de online agenda als de mail applicatie op je pc )

Op deze wijze kan ik mijn agenda online zetten met bepaalde mensen en synchroniseert hij al mijn afspraken onderling tussen outlook, livemail en livemail online. Dit is schitterend, alleen, ik krijg deze agenda niet gesync'd met mijn iphone. De livemail kalender is namelijk een aparte kalender in outlook.

Hoewel ik in het verleden bv een todo kalender heb toegevoegd in outlook om deze dan ook op m'n iphone te gebruiken, verschijnt deze nieuwe kalender van m'n livemailadres niet in het lijstje in itunes. Weten jullie misschien een oplossing want het zou heeeel handig zijn als ik deze zou kunnen syncen met mijn iphone.

thx


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:55.