iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Foto's van Iphone naar Iphoto (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/42626-foto-s-iphone-naar-iphoto.html)

Dolfijntje 28-08-09 17:52

Foto's van Iphone naar Iphoto
 
Hallo,

Ik heb mijn foto's van mijn Mac naar mijn Iphone geimporteerd via Itunes. Nu moest ik door omstandigheden mijn schijf wissen van mijn computer. De muziek heb ik al kunnen terug halen via musicrescue maar hoe ka ik nu de foto's die onder foto's staan op mijn Iphone weer op mijn mac krijgen? Baal er wel van

Hoop iets te lezen en alvast bedankt

Hasta la pasta,

Pieter

truckdiver 28-08-09 18:10

iphoto wordt toch geopend als je je iphone aansluit, enzo importeer je je foto's
op de site van apple vindt je een goede rondleiding

Dolfijntje 28-08-09 18:27

Bedankt voor je reactie, maar dat bedoel ik niet. Dat gebeurt als ik op mijn Iphone foto's maak wel, maar ik heb vanaf mijn mac de foto's die ik in Iphoto had staan naar de foto's op mijn iphone gezet. In de fotobibliotheek op mijn Iphone staan 186 foto's en die wil ik dus ook weer graag op mijn Mac hebben staan. Hoop dat het duidelijker zo is.

Hasta la pasta,

Pieter

truckdiver 29-08-09 06:56

denk dat het met iphoneview wel moet lukken

mctazman 04-08-10 10:16

in iTunes klik je op het tabblad "Foto's" en zet je het vinkje bij "Synchroniseer foto's uit..."

calvito 11-08-10 11:39

Volgens mij kan je in iTunes niet foto's downloaden. Het enige dat je in iTunes doet, is aangeven welke foto's (die 'in iPhoto' staan opgeslagen) op je Mac komen. Maar ze staan dus in de bibliotheek van iPhoto. Als je die van een andere schijf wilt afhalen, moet je de iPhoto bibliotheek hebben.

Als je ctrl-klikt (of rechter muis knop) op de bibliotheek, kan je de pakketinhoud tonen. Daar staan alle foto's in. Niets veranderen als iPhoto het bestand nog gebruikt want anders kan iPhoto het zelf niet meer vinden. Bibliotheken samen voegen en 'managen' kan evt. nog met iPhoto Library manager.

Succes...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:27.