iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Desktop-applicaties (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/)
-   -   Windows: Repliceren agenda met Outlook (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f11/desktop-applicaties/4281-repliceren-agenda-outlook.html)

Ewout Pijpker 29-12-07 14:20

Repliceren agenda met Outlook
 
Geacht Forum,

Ik ben sinds enkele uren in het bezit van een iPhone en tracht nu mijn agenda en contactpersonen vanuit Outlook in de telefoon te importeren. Helaas zit er geen duidelijk instructieboekje en/of installatiesoftware bij. Via "plug en play" ziet mijn computer de iPhone als camera dus ook hier kom ik niet veel verder mee.

Wie heeft er al ervaring met het repliceren van agenda en adressen met Oulook. Graag jullie reactie.

Alvast bedankt.

Ewout Pijpker (Alkmaar)

Icepod 29-12-07 20:58

Vraagje: Heb je foto's staan in de map: 'Filmrol' , dus foto's met de iPhone zelf gemaakt. Indien ja, flikker die map eens even leeg, en dock je sweetie eens terug in?

Freek 30-12-07 00:50

Ewout,

Je iPhone synchroniseer je via het programma iTunes. Je kan het downloaden via de Apple-site. iTunes zal je iPhone herkennen en biedt alle opties om je contacten, outlook, muziek, video's en podcasts te synchroniseren.

Dennisf 30-12-07 09:33

In Itunes kun je ook aangeven of je alleen je agenda of alleen je contacten of beiden wilt synchroniseren. Ik synchroniseer mijn zakelijke agenda via mijn windows PC op kantoor. Thuis heb ik een MacBook waarmee ik mijn contacten synchroniseer met de telefoon. Werkt perfect!!!

dendirk 08-01-08 16:28

Is er soms 3 party software om je iPhone in windows mee te synchroniseren
Alvast bedankt

Paz 08-01-08 20:15

Waarom 3rd party gebruiken als iTunes prima voldoet??
Synchronisatie gaat bij mij als een trein.

dendirk 08-01-08 20:35

tja ik wil nooit meer iTunes op men windows machine , maar dat is een andere discussie.

Ik vroeg gewoon zijn er alternatieven ?

Dank

geurt 08-01-08 21:48

Je kunt via Plaxo.com een vrij Plaxo-account aanvragen, en middels het toevoegen van "sync points" je agenda (muv todo) en contacts syncroniseren over alle systemen waar je de plugin hebt geinstalleerd. Deze plugins zijn er voor Mac (mail, iCal), PC (outlook) maar bijvoorbeeld ook voor Yahoo, Google, LinkedIn, etc. Een flexibele oplossing om op verschillende platformen met verschillende applicaties en tools toch in sync te blijven met agendas en contacts.

Je iPhone syncen moet je echter nog steeds met iTunes doen, maar dat is een prima argument voor een mooie nieuwe glimmende MAC :-).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:26.